tomi19 Posted January 24, 2019 Report Share Posted January 24, 2019 (edited) Witam wszystkich i pozdrawiam.. Mam kilka pytań w sprawie budowy Cafe Racer może mi ktoś pomoże i podpowie co jak i z czym 😉Mam Cx 500 z którego chcę zrobić cafe Racer pytanie od czego dopasować przednie zawieszenie upside down i czy będzie pasowało czy trzeba coś przerabiać.. Chcę też wymienić obrecze kół na szprychowane.. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.. Dodam że jestem początkujący w tej dziedzinie. Edited January 24, 2019 by tomi19 (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaszczomb Posted January 24, 2019 Report Share Posted January 24, 2019 (edited) wujek google mówi: https://motofaction.org/motorcycles/honda-cx-gl/cx500-fork-swap-database/ youtube też ma coś w zanadrzu: Edited January 24, 2019 by jaszczomb (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomi19 Posted January 24, 2019 Author Report Share Posted January 24, 2019 Dzięki wielkie.. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts