marcin.zysk115022 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Witam, yamaha fzr 600 93r krecila normalnie rozrusznikiem, swiatla wszystko a po zalozeniu drugiego przestala reagowac, bezpieczniki cale. Stacyjka? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavo-s Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Przekaźnik działa? Bezpieczniki ok?Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.zysk115022 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Bezpieczniki ok a przekazniki gdzie sa? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.zysk115022 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Jeden jest od rozrusznika a drugi na nadkolu tylnie siedzenie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavo-s Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Szukaj gdzieś w pobliżu aku. Jeżeli jest ok to wciskając start usłyszysz " cykani"Może głupi pytanie zadam: a na pewno wszystko podłączone ok? Rozrusznik kręcił "na sucho"?Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavo-s Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Może jakiś czujnik się odłączył? Sprzęgła, biegu jałowego?Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.zysk115022 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Cykania nie ma akumlator nowy, kable kostki podpiete, przedtym rozrusznik lapal na sucho puscilem start i nacisnolem i ok bylk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavo-s Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Jeden jest od rozrusznika a drugi na nadkolu tylnie siedzenie? Nie wiem jak w Yamaszce. U mnie w Hondzie jest po prawej stronie pod zadupkiem.Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.zysk115022 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 No ja mam duzy czarny kwadratowy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavo-s Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Znajdź ten przekaźnik. Na kablu od aku musi być prąd cały czas. Drugi cienki to kabel od stacyjki po wszystkich czujnikach. Tam będzie prąd przy włączonej stacyjce i wciśniętym start. Sprawdź.Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavo-s Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Jak idą do niego dwa grube kable i jakiś cienki, to ten. Przy nim też powinien być bezpiecznik.Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.zysk115022 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Na dwie kostki taki sterownik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavo-s Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 To moduł zapłonowy prawdopodobnie.Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavo-s Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Po kablu od aku znajdziesz...Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.zysk115022 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Bezpieczniki sa osobno 4 razem, a tam ida na 2 kostki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavo-s Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Więcej nie pomogę. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.zysk115022 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Dzieki za pomoc, pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavo-s Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Powodzenia.Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLOSZ Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 (edytowane) Przekaznik rozrusznika masz na grubym kablu, ktory idzie od plusowej klemy akumulatora. Gruby kabel idzie wprost z plusowej klemy do przekaznika rozrusznika. Sprobuj pisac troche bardziej skladnie, bo troche belkot wychodzi. Co to znaczy przestala reagowac? Nic sie nie swieci, czy tylko rozrusznik nie kreci? Co to znaczy po zalozeniu drugiego? Czego drugiego? Akumulatora czy rozrusznika? To nie SMS, tu mozesz sie troche rozpisać jesli naprawde chcesz, zeby Ci ktos pomogl... Edytowane 19 Stycznia 2019 przez KLOSZ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi