Stawek Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Moi drodzy jako że sprzedałem swojego v-stroma 650 potrzebuje waszej opinii co dalej kupić. W temacie opisałem jakie modele mnie interesują. Nie będę ukrywał że skłaniam się bardziej ku GSa. Budżet 20 tys. Najbardziej zależy mi na komforcie podróżowania. Liczę na wasze podpowiedzi i opinie. Z góry dzięki za pomoc. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedek Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 GS>varadero>triumph takie jest moje zdanie. Szkoda, że mały budżet bo africa nowa jest zajefajna. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Ponoć każdy kończy na GSie więc po co sobie drogę wydłużać? 😉 A tak serio, napisz jeszcze do jakiej turystyki Ci to moto potrzebne? Dominuje asfalt, luźne czy mokre? 😉 Gdybym miał wydać 20 000zł to przed zakupem pewnie zapytałbym się na forum, ale potem i tak osobiście przejechał się albo chociaż przysiadł do każdego z rozważanych modeli. Marka/model nie zagwarantują Ci dopasowania do Twojego ciała, długości rąk, nóg, tułowia itd. Jesli średnia z postów wskaże np. GSa jako zwycięzcę to nie znaczy, że to będzie dla Ciebie najlepszy wybór. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Moim zdaniem powinieneś oglądać wszystkie trzy modele i decydujące będzie co można dostać w dobrym stanie. W segmencie Adventure w tych pieniądzach niestety jest bardzo dużo sprzętów baaardzo mocno wyeksploatowanych, zwłaszcza GSów. Przerabialiśmy temat jak szukaliśmy moto dla naszego Łukasza-w GSach w zakresie cenowym między 25 a 35 złom gonił złom i złomem poganiał :( Dlatego między innymi wtedy padło w końcu na KTMa. Jeśli zdecydujesz, że Wiadro jest jedną z opcji, to zapraszam do nas do salonu na MIlionową 3/5- mamy Varadero z polskiego salonu, pierwszy właściciel, prawdziwe 66 tysi przebiegu. Nawet jak się nie zdecydujesz, to będziesz miał bazę porównawczą do innych "perełek" na rynku 1 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stawek Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Dzięki za odpowiedz. Jeśli chodzi o jazdę to raczej asfalt ale czasami lubię sobie pojeździć po leśnych drogach Jeśli chodzi o GSa to niektóre egzemplarze będą pasować ponieważ jestem niski (udało mi się na jednym przejechać) i byłem zadowolony z jazdy. MOTORWINGS masz racje i mimo to że podoba mi sie GS to rozsądek podpowiada żebym sobie odpuścił. Kolega z forum jakiś czas temu wysłał mi wasze ogłoszenie i na pewno przyjadę zobaczyć, bo faktycznie jest warto ale to dopiero w przyszłym tygodniu. A jak się uda to może jutro zobaczę Tigera. Jeszcze raz dziękuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Jak miałbyś wydać 20tyś na GS1200 to lepiej wydaj je na GS1150 i na pewno będzie lepszy😉 A jak byś chciał usiąść, to zapraszam tylko mój jest wyyysoki jak ja:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi