Stawek Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2018 Moi drodzy jako że sprzedałem swojego v-stroma 650 potrzebuje waszej opinii co dalej kupić. W temacie opisałem jakie modele mnie interesują. Nie będę ukrywał że skłaniam się bardziej ku GSa. Budżet 20 tys. Najbardziej zależy mi na komforcie podróżowania. Liczę na wasze podpowiedzi i opinie. Z góry dzięki za pomoc. 0 Cytuj
bedek Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2018 GS>varadero>triumph takie jest moje zdanie. Szkoda, że mały budżet bo africa nowa jest zajefajna. 0 Cytuj
gary Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2018 Ponoć każdy kończy na GSie więc po co sobie drogę wydłużać? 😉 A tak serio, napisz jeszcze do jakiej turystyki Ci to moto potrzebne? Dominuje asfalt, luźne czy mokre? 😉 Gdybym miał wydać 20 000zł to przed zakupem pewnie zapytałbym się na forum, ale potem i tak osobiście przejechał się albo chociaż przysiadł do każdego z rozważanych modeli. Marka/model nie zagwarantują Ci dopasowania do Twojego ciała, długości rąk, nóg, tułowia itd. Jesli średnia z postów wskaże np. GSa jako zwycięzcę to nie znaczy, że to będzie dla Ciebie najlepszy wybór. 1 Cytuj
MOTORWINGS Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2018 Moim zdaniem powinieneś oglądać wszystkie trzy modele i decydujące będzie co można dostać w dobrym stanie. W segmencie Adventure w tych pieniądzach niestety jest bardzo dużo sprzętów baaardzo mocno wyeksploatowanych, zwłaszcza GSów. Przerabialiśmy temat jak szukaliśmy moto dla naszego Łukasza-w GSach w zakresie cenowym między 25 a 35 złom gonił złom i złomem poganiał :( Dlatego między innymi wtedy padło w końcu na KTMa. Jeśli zdecydujesz, że Wiadro jest jedną z opcji, to zapraszam do nas do salonu na MIlionową 3/5- mamy Varadero z polskiego salonu, pierwszy właściciel, prawdziwe 66 tysi przebiegu. Nawet jak się nie zdecydujesz, to będziesz miał bazę porównawczą do innych "perełek" na rynku 1 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings
Stawek Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2018 Dzięki za odpowiedz. Jeśli chodzi o jazdę to raczej asfalt ale czasami lubię sobie pojeździć po leśnych drogach Jeśli chodzi o GSa to niektóre egzemplarze będą pasować ponieważ jestem niski (udało mi się na jednym przejechać) i byłem zadowolony z jazdy. MOTORWINGS masz racje i mimo to że podoba mi sie GS to rozsądek podpowiada żebym sobie odpuścił. Kolega z forum jakiś czas temu wysłał mi wasze ogłoszenie i na pewno przyjadę zobaczyć, bo faktycznie jest warto ale to dopiero w przyszłym tygodniu. A jak się uda to może jutro zobaczę Tigera. Jeszcze raz dziękuję. 1 Cytuj
Michallica Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2018 Jak miałbyś wydać 20tyś na GS1200 to lepiej wydaj je na GS1150 i na pewno będzie lepszy😉 A jak byś chciał usiąść, to zapraszam tylko mój jest wyyysoki jak ja:-) 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi