tmaciak2 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Dnia 1.12.2018 o 19:58, Rogal napisał: Kolego, bawiłem się w mały zakład lakierniczy z kolegą/wspólnikiem i nawet nie masz pojęcia ile roboczo godzin zajmuje pomalowanie czegokolwiek i żeby było to zrobione dobrze! Nie wspomnę o cenie DOBREGO lakieru z dobrej mieszalni, bezbarwnego, podkładu a i nawet samego nitra czy rozcieńczalników. Wiedza i ilość warstw, żeby to wyglądało no i samego polerowania na koniec! Później wdychanie tego smrodu... Dobry pistolet, żeby nie narobił baboli też trzeba dać kwotę, która ma 3 zera. Za konserwację podwozia, brałem 350-400 zł A to to nic w porównaniu do takich elementów jak motocyklowe.... Z uśmiechem zaakceptuj kwotę, bo 1500 to promocja albo robota w komórce z węglem. Rogal ma rację - to się tylko wydaje, że nie ma przy tym zbyt wiele pracy, ale jak chcesz zrobić to dobrze to niestety, ale musisz liczyć się z kosztami. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spowiednik Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 apex robi dobrą robotę, trzeba im przyznać. ceny jak za dobrą robotę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madman Opublikowano 13 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Dziękuję za podpowiedzi 0 Cytuj Dobrze że nie jestem normalny bo już dawno bym zwariował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freanzz Opublikowano 10 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 Cześć Wszystkim, Czy ktoś z Was, mógłby polecić dobrego lakiernika w Łodzi lub okolicach? Potrzebowałbym pomalować mały fragment jednej z owiewek (prawdopodobnie pęknięcie od naprężeń). Z góry dziękuję za pomoc. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi