lolito75 Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 witam, jakiego elektryka polecacie żeby spojrzał na manetkę,kupiłem motocykl z manetką która nie grzała,w końcu muszę ogarnąć temat,manetka prawa.Interesują mnie okolice Łódź,Zgierz. pozdrawiam i liczę na pomoc. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLOSZ Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Skoro sprawa dotyczy prawej, to może się okazać, że ułamał się kabel przy manetce. Ale warto na początek sprawdzić czy dochodzi napięcie do złączki na kablu idącym z manetki. Jeżeli kabel ułamał się przy samej manetce to naprawa jest dość trudna, bo to rzeźbiarstwo - chyba lepiej w takiej sytuacji wymienić manetkę. A jeśli nie dochodzi napięcie to pozostaje poszukać gdzie ginie po drodze 0 Cytuj Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolito75 Opublikowano 6 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Dzięki kolego. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolito75 Opublikowano 13 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 facet przyjechał,poświęcił swój czas,co najistotniejsze to naprawił manetkę.Mega pomocny sympatyczny kolega,dziękuję Konrad i do zobaczenia na trasie.LWG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi