lolito75 Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2018 witam, jakiego elektryka polecacie żeby spojrzał na manetkę,kupiłem motocykl z manetką która nie grzała,w końcu muszę ogarnąć temat,manetka prawa.Interesują mnie okolice Łódź,Zgierz. pozdrawiam i liczę na pomoc. 0 Cytuj
KLOSZ Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2018 Skoro sprawa dotyczy prawej, to może się okazać, że ułamał się kabel przy manetce. Ale warto na początek sprawdzić czy dochodzi napięcie do złączki na kablu idącym z manetki. Jeżeli kabel ułamał się przy samej manetce to naprawa jest dość trudna, bo to rzeźbiarstwo - chyba lepiej w takiej sytuacji wymienić manetkę. A jeśli nie dochodzi napięcie to pozostaje poszukać gdzie ginie po drodze 0 Cytuj Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘
lolito75 Opublikowano 6 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2018 Dzięki kolego. 0 Cytuj
lolito75 Opublikowano 13 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2018 facet przyjechał,poświęcił swój czas,co najistotniejsze to naprawił manetkę.Mega pomocny sympatyczny kolega,dziękuję Konrad i do zobaczenia na trasie.LWG 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi