esquina Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Witam! Jak już wspominałem dołączyłem do grona motocyklistów w tym sezonie i zakupiłem swoje pierwsze moto. Jest nim ta Honda. Zakup był w sumie spontaniczny ale nie żałuje. Motocykl jest naprawdę świetny! Zgrabnie wygląda jak na swoje lata. Można na nim naprawdę poszaleć. Sportowy tłumik dodaje mu charakteru (choć przy dłuższej jeździe męczy ucho). Jazda w dłuższe trasy potrafi wymęczyć ale wystarczy krótka przerwa żeby się napić wody, rozprostować kości i można jechać dalej Aktualnie mam w planach podszykowanie go według własnych upodobań. Niestety nie zdążyłem zrobić zdjęć przed "renowacją" więc zdjęcia są zapożyczone od poprzedniego właściciela. Początek customu, Lakier perłowy, 3 warstwowy w macie. Planuje jeszcze zmienić kierownice na street/stunt, Polerowanie felg. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Jaki to rocznik? Jaki silnik - 400ccm jak u Macix'a? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Tak pojemność 400, rocznik 1990, na ten moment silnik pracuje bez zastrzeżeń i mam nadzieje że tak pozostanie Po weekendzie będą nowe zdjęcia już po lekkim odszykowaniu. Mam nadzieje że moja Hania będzie rozpoznawalna w Łodzi Jak pogoda dopisze to mam zamiar pojawić się w nd na DELLu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 W Wieluniu miałem okazję się przyjrzeć "jedynce" Maćka i powiem, że moto na prawdę sympatycznie i nieźle leci i w ogóle. Oby wszystko było ok i nie wymagało dużych wkładów finansowych. Pozdrawiam. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 ile ona ma kucykow? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Szczerze to nie wiem, różnie podają. Według dowodu 50. W niektórych miejscach piszą że 60 posiada. Ja wiem tyle, że naprawdę dobrze się zbiera 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Szczerze to nie wiem, różnie podają. Według dowodu 50. W niektórych miejscach piszą że 60 posiada. Ja wiem tyle, że naprawdę dobrze się zbieraSprawdzić można chyba tylko na hamowni, a 50 KM się wbija do dowodu ze względu na ograniczenia w niektórych krajach. Zresztą u nas w PL też to już robią (prawo jazdy A2, max 50KM), więc zapewne moto ma ciut więcej a wbite by się pały nie czepiały. A tak w ogóle, skąd ona przywieziona? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Może kiedyś z ciekawości się wybiorę na hamownie. Ze Zduńskiej Woli. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Lakierek super.Zupełnie inne moto.Dobra robota Ja bym jeszcze (ale to tylko moje skromne zdanie)zrobił coś z siedzeniem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 zgłoś się do Macixa... on ma duże doświadczenie w tym modelu... na pewno ci pomoże 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Naprawdę dokonałeś dobrego wyboru fajna maszynka świetnie się prowadzi wypacza dużo błędów pogonić inne motory też można a silnik dosłownie bezawaryjny motor kupiony od kolegi Zagi ze Zduńskiej Woli z forum cb-1 mam nadzieje że będe miał okazje zobaczyć motorek na żywo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Pasuje ten kolor do niego. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 16 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Dzięki, na żywo lakier prezentuje się jeszcze lepiej Właśnie myślałem czy nie odświeżyć jeszcze bardziej moto zmieniając zadupek od jakiegoś nowego modelu, ale nie znam sie na tym i nie wiem co by w ogóle pasowało. Nawet myślałem żeby sie wybrać do jakiejś firmy specjalizującej sie w Customizacji. Macix dokładnie silnik jest w bardzo dobrym stanie, można poszaleć i oczywiście wyszperałem już w necie co nie co o histori mojej Hani hehehe Również mam nadzieje że uda nam sie spotkać na jakimś spocie Pozdrawiam! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi