Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

efkazakopane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam na imię Ewa i 26 lat. Nie jestem niestety mieszkanką Łodzi, ale często tam bywam. Od roku jeżdżę Yamahą Drag Star 1100-niestety na razie tylko jako plecaczek, ale intensywnie poszukuję swojej jedynej "Yamaszki" do której przyczepię czerwone szpilki. Moje życiowe motto, które zawsze dodaje mi energii to "Motocykliści mogą więcej". Jestem wielką fanką Dżemu, na koncerty oczywiście zawsze wybieram się motorem. Mieszkam w Zakopanem, prowadzę tu swój pensjonat, chętnie przyjmuję wszystkich motocyklistów, i wszystkim motocyklistom za ładne oczy daję zniżkę. Pozdrawiam

Motocykliści mogą więcej

Opublikowano

Hej witamy witam :)A jaki pensjonat? można jakieś zdjęcia w necie znaleźć albo jakąś stronę internetową masz? :smile:

Opublikowano

Powitać :biggrin:

LwG!!!

Opublikowano

nie mam zamiaru spamować, jak ktoś będzie chciał mnie znaleźć w internecie to i tak znajdzie

Motocykliści mogą więcej

Opublikowano

powitać plecak ;) dżem najlepszy na śniadanie :Da dopiero co wróciłem ze zlotu Yamaszek w Koninkach, będąc oczywiście w Zakopcu na wycieczce ;) ludzi tam macie jak zwykle, że ho ho na Krupówkach.Ale oscypki jak zwykle dobre :)Z tym pensjonatem faktycznie dobry pomysł, myślę że zarządzający się nie obrażą o drobną reklamę ;) a jakieś info. z pewnością się przydadzą :smile:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

Witam :smile:

Opublikowano

Z tym pensjonatem faktycznie dobry pomysł, myślę że zarządzający się nie obrażą o drobną reklamę ;) a jakieś info. z pewnością się przydadzą :smile:

Obiecałam administratorom nie spamować , więc na twoją odpowiedzialność podaję namiary, http://efkazakopane.pl/specjalne/

Motocykliści mogą więcej

Opublikowano

Suchy, ani mi się waż :riding: Górale nasi są :smile:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Andree-stary wyga
Opublikowano

Powitać http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif , ja jak jestem w Zakopcu zatrzymuje sie na Chałubińskiego, w Bezimiennej , stara drewniana chata, ale ja akurat lubię takie klimaty ;)

Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów ;)

Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL !

Opublikowano

powitać :-)

Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.

Artur Jastrzębski
Dyrektor Generalny woj. Łódzkie
Europejskie Centrum Odszkodowań S. A.
606-342-812

Opublikowano

siemka

Opublikowano

Heyka... :smile:

128330.png
Opublikowano

witaj, dobrze wiedziec gdzie mozna zatrzymac sie bedac w zakopanem

Opublikowano

cześć

"Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska

Opublikowano

Powitać, no i jest pretekst by jechać do zakopca:)

Opublikowano

Do zobaczenia za tydzień na trasie

Motocykliści mogą więcej

Opublikowano

Siemanko

CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184

motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle

Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com

ZAPRASZAMY!!!