Spajd Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Pilnie potrzebuję automat stopu przedniej klamki do Suzuki GS500, sklepy mają na za kilka dni, a przed nami być może ostatni weekend sezonu:/ Czy nie ma ktoś przypadkiem, czegoś w garażu na miejscu w Łodzi lub okolicach? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 W metro mamy przedni jakiś na miejscu, podjedź jutroWysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj http://www.libertymotors.pl/kontakt/lodz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spajd Opublikowano 20 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 (edytowane) Niestety nie dam rady w godzinach otwarcia:(...ale dzięki, jak nic nie wykombinuje to jestem w poniedziałek:) edit: Jeszcze raz wielkie dzięki za odp. @kosmaty w związku z tym, że musiałem zostać w domu, zabrałem go ze sobą i okazało się, że cześć dla chcącego jest rozbieralna i naprawialna:). Temat do zamknięcia. Edytowane 20 Października 2018 przez Spajd (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shido Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Zazwyczaj tylko czysto komputerowe (ale też nie zawsze) albo w nierozbieralnym opakowaniu (ale uparty też znajdzie sposób na otworzenie) to rzeczy nienaprawialne.Zresztą jak coś jest i tak zepsute to jak się bardziej popsuje to żadna strata bo i tak trzeba wymienić, a może da się naprawić, wychodząc z takiego założenia już dość sporo rzeczy naprawiłem i zaoszczędziłem na wymianie, bo wystarczyło czasami tylko jakiś mały tani teges wymienić zamiast drogiej całości.Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spajd Opublikowano 20 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 No właśnie wyglądało na nierozbieralne, stąd początkowa załamka, ale pomyślałem dokładnie jak piszesz, bardziej nie popsuje. I tak hamowałem przodem, a tyłem zapalałem światełko:) A jak już odbudowa dała za wygraną to wyczyszczenie styków i całego mechanizmu było proste;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi