Spajd Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2018 Pilnie potrzebuję automat stopu przedniej klamki do Suzuki GS500, sklepy mają na za kilka dni, a przed nami być może ostatni weekend sezonu:/ Czy nie ma ktoś przypadkiem, czegoś w garażu na miejscu w Łodzi lub okolicach? 0 Cytuj
kosmaty Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2018 W metro mamy przedni jakiś na miejscu, podjedź jutroWysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
Spajd Opublikowano 20 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2018 (edytowane) Niestety nie dam rady w godzinach otwarcia:(...ale dzięki, jak nic nie wykombinuje to jestem w poniedziałek:) edit: Jeszcze raz wielkie dzięki za odp. @kosmaty w związku z tym, że musiałem zostać w domu, zabrałem go ze sobą i okazało się, że cześć dla chcącego jest rozbieralna i naprawialna:). Temat do zamknięcia. Edytowane 20 Października 2018 przez Spajd (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
Shido Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2018 Zazwyczaj tylko czysto komputerowe (ale też nie zawsze) albo w nierozbieralnym opakowaniu (ale uparty też znajdzie sposób na otworzenie) to rzeczy nienaprawialne.Zresztą jak coś jest i tak zepsute to jak się bardziej popsuje to żadna strata bo i tak trzeba wymienić, a może da się naprawić, wychodząc z takiego założenia już dość sporo rzeczy naprawiłem i zaoszczędziłem na wymianie, bo wystarczyło czasami tylko jakiś mały tani teges wymienić zamiast drogiej całości.Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj
Spajd Opublikowano 20 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2018 No właśnie wyglądało na nierozbieralne, stąd początkowa załamka, ale pomyślałem dokładnie jak piszesz, bardziej nie popsuje. I tak hamowałem przodem, a tyłem zapalałem światełko:) A jak już odbudowa dała za wygraną to wyczyszczenie styków i całego mechanizmu było proste;) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi