Radosław84 Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Witam , mam problem z grzanymi manetkami. Wczoraj ruszyłem i przejechałem około 10 km , manetki grzały. Zaparkowałem i po 20 min ruszyłem i już nie grzały. Dzisiaj zobaczyłem że bezpiecznik walnął . Wymieniłem niestety nie miałem 4A wsadziłem 5A i też spalił. Włożyłem 7,5 A też spalił. 10 nie wkładałem. Poradźcie co zrobić ? Dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKT Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Ja osobiscie zaczalbym od zobaczenia czy przewod się gdzies nie przetarl i nie zwiera.Wysłane z mojego Luna przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shido Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Ewidentnie gdzieś jest zawarcie.Ewentualnie, wszystkie kable od podgrzewania są oryginalne czy dokupowane? Bo może być że mają za cienki przekrój i się grzeją topiąc izolacje.Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radosław84 Opublikowano 6 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Manetki oryginalne, od nowości .... dobra to muszę pogrzebać ... Dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi