niko000 Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Otóż przestał mi działać prędkosciomierz lukałem zegary wszystkie ściezki itd wyglada ok wiec stawiam na czujnik predkosci it u moja prosba czy ktos z was orjetuje się gdzie on się znajduje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 napisz chociaż która to CeBeeRa bo F2 a w F3 jest zdaje się gdzie indziej 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko000 Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 cbr f3 bo w f2 to bodajrze była linka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 w F2 czujnik prędkości znajduje się pod zegarami i napedzany jest mechanicznie linką, w F3 czujnik mogł znajdować się albo na pokrywie/deklu przy zębatce zdawczej, zliczając do impusatora obroty tej zębatki - zdarzają się takie modele z USA.Natomiast standardowym rozwiązaniem F3ki jest hallotron - elektroniczny czujnik prędkości, umiejscowiony w obudowie skrzyni biegów, przy bloku cylindrów, i czyta prędkośc obrotową zębatki 6-biegu, czyli klasyczny czujnik Hall'a :)zanim zaczniesz to rozbebeszać, idź od licznika w dół - na zasadzie po nitce do kłębka - i sprawdzaj wszystkie połączenia kostek - psikaj dla pewności w kostkę jakimś WD40, może pomoze 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko000 Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 dzieki za info jutro będe walczył 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal1996 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Witam jestem tu nowy i pacjent to honda hornet 600 2003r . A wiec problem polega na tym że nie działa mi prędkościomierz który jest elektroniczny i potrzebuje dowiedzieć sie gdzie znajdę czujnik prędkości . Jakie kable są odpowiedzialne to sprawdzę przejścia pomiędzy licznikiem a czujnikiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi