Lesiu94 Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 (edytowane) Cześć, Jak zapewne wiecie właśnie rozpoczęło się głosowanie w ramach tegorocznej edycji Budżetu Obywatelskiego. W tym roku moja jednostka walczy o środki na zakup nowego wozu, który ma zastąpić starego, wysłużonego Jelcza, którym jazda i ciągłe awarie przyprawiają nas o ból głowy. Jeśli nie macie pomysłów na co oddać głos, to Proszę Was o wsparcie naszej inicjatywy. Corocznie podejmujemy interwencje na terenie całego miasta o różnych porach dnia i nocy. Zawsze niesiemy pomoc, której teraz my potrzebujemy. 🚒 W razie jakichkolwiek pytań czy wątpliwości, służę pomocą. Jeśli macie własne firmy, lub znacie miejsca gdzie moglibyśmy powiesić plakat i zostawić trochę ulotek, piszcie pw. Z góry dziękuję za wsparcie!☺ https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2010602455898982&id=1551341841825048 Edytowane 15 Września 2018 przez Lesiu94 (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 mój głos macie 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Jak wyżej 👍 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker88 Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Ode mnie macie dwa głosy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Ode mnie tez bedzie glos i obyscie z tego wozu korzystali jak najrzadziej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Dokładnie jak pisze Marta oby służył.. głòwnie jako atrakcja dla dzieciakòw 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 15 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Dzięki wielkie!😁 Udostępniajcie dalej jak możecie🚨🚒👍 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Ekipa zawsze pomocna na naszych akcjach, więc się odwdzięczymy. Oby przeszło 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Macie i mój głos 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 I ja się dołączę Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavo-s Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Mój głos poszedł... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 poszło powodzenia ! 0 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żiru Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Ode mnie też jest, oby służył tylko do ściągania kotów z drzew i jako prysznic w gorące dni :-)Wysłane z mojego CLT-L09 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 5 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Jeszcze tylko do niedzieli możecie wspomóc nas w walce o zakup nowego wozu. Jeśli jeszcze nie głosowaliście, zapraszam! Numer LO165 https://budzetobywatelski.uml.lodz.pl/zadania-ponadosiedlowe.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 3 godziny temu, Lesiu94 napisał: Jeszcze tylko do niedzieli możecie wspomóc nas w walce o zakup nowego wozu. Jeśli jeszcze nie głosowaliście, zapraszam! Numer LO165 https://budzetobywatelski.uml.lodz.pl/zadania-ponadosiedlowe.html Niech Ci będzie masz i nasze dwa głosy. 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 I ode mnie też. Zresztą inne chłopaki z OSP też dostali głos ode mnie, bo jeszcze chyba 4 inne projekty są dla OSP 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 15 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Jeszcze raz dzięki za każdy głos😁 Już wiem, że wniosek przeszedł😁😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 To teraz nas przewieziesz? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Super, czerwony kolor ładny to i wóz bedzie spoko A tak na powaznie, to gratulacje, i oby uzywany jak najrzadziej! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 15 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 1 godzinę temu, jaquzie napisał: To teraz nas przewieziesz? Bankowo😁 jeszcze na gwizdkach🚨 ale pewnie dopiero jesienią 2019💪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 16 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Kochani! Jak zapewne wiecie, wystartowało głosowanie w kolejnej edycji Budżetu Obywatelskiego. W tym roku walczymy o pozyskanie środków na zakup specjalistycznego sprzętu ratowniczego, niezbędnego do prowadzenia działań💪 Klikajcie, głosujecie, przekazujcie dalej!☺️ Z góry dziękuję za każdy oddany głos☺️ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi