tuono1000 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Witam Ma ktoś z forumowiczów motocykl Aprilia RSV4 ? Pytam ponieważ zakupiłem sobie właśnie taką bestię Tuono RSV4 w wersji APRC i miałbym kilka pytań odnośnie tego sprzęta. Zawsze mi się podobało Tuono V4 ale jak się na niej przejechałem to się totalnie zakochałem. Nie wiem jak można jeździć tym z wyłączoną kontrolą trakcji ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthewsmoto Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Tuono swietny motocykl, ktory rocznik? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuono1000 Opublikowano 25 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Zgadzam się motocykl genialny. Mój to rocznik 2011 na pełnej elektronice APRC. Chyba na przyszły rok tego sprzedam i kupię nowszego 1100. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi