sajd Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Ja po ostatnim szlifie postanowiłem zreanimować swoje gpz dlatego rozebrałem go do golasa powymieniałem olej filtr świece kable fajki klocki tył i przód na utwardzone zmieniłem lakier (niebieska perła) szukam już tylko oryginalnych nalepek efekt mojej pracy przed i po https://picasaweb.google.com/104862478336987941622/GPZPrzedIPoReanimacji?authuser=0&feat=directlink jeszcze tylko okleję przednia szybę czarna folią i prawie jak nówka pomijając roczni 95 w dowodzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Musze przyznać, że zielony GPZ był bardzo rozpoznawalny a teraz wmieszasz się trochę w tłum bo niebieskich więcej a nie zawsze człowiek zobaczy kształt jak śmignie obok :DTak czy inaczej kolorek fajny. Czy to tajemnica ile za wszystko zapłaciłeś, gdzie i co z tego robiłeś i co zrobiłeś sam? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Moim zdaniem Ładnej mu w niebieskim . Gpz-ty w tym kolorku jeszcze nie widziałem. 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 fajnie odswiezony motorek:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajd Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 koszt niebył duzy z uwagi na to że brat cioteczny mojej żony jest lakiernikiem i on wymalował wszystkie elementy w pewnym łódzkim salonie samochodowym wiec koszt malowania i lakieru równał sie przyslowiowe zero moje wydatki ograniczyly sie do klocków ,olejów,płyn hamulcowy,swiece,przewody wysokiego napiecia i filtrów no i jeszcze teraz musze gdzieś naklejki załatwić..... maszyna jak nowa mimo iz 95 w dowodzie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Bajerka furka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Fiu Fiu Elegancja francja. ;d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi