Lancet Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 (edytowane) Kolega motocyklista, choć nie z forum (taki indywidualista) powiadomił mnie, że mało nie złapał gleby na początku Bandurskiego, zaraz za skrzyżowaniem przy Krzemienieckiej. Na skrajnym prawym pasie w kierunku miasta od Retkinii, aż do zjazdu na parking przy Urzędzie Dzielnicowym jest pas oleju lub innego śliskiego płynu, na którym złapał poślizg. Zadzwonił do mnie, żeby zwrócić uwagę motonitów (wie, że jestem na forum) i przy okazji zapytał, czy i gdzie taki fakt należy zgłosić - mówiąc szczerze, sam nie wiem, gdzie to zgłosić - jak ktoś "ma wiedzę", proszę, żeby podzielił się tematem na przyszłość. Edytowane 3 Lipca 2018 przez Lancet (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Straż pożarna usuwa takie plamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Oki - dzięki - następnym razem będę wiedział i powiadamiał! 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 20 godzin temu, ro6ert napisał: Straż pożarna usuwa takie plamy nie do końca - takie plamy usuwa zarządca drogi. Straż pożarna oczywiście do wszystkiego jest wzywana (do sprzatania takich bzdur też) ale jak dowódca będzie kumaty to postawią pachołki - czyli zabezpieczy teren i wróci na jednostkę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 faktycznie jest spór PSP - ZDIT - poniżej przykład z innego miasta, ale pokazuje "problem": https://doba.pl/index.php?mod=articles&func=article&id=9629&cat_id=0&site=dza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 4 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Widzę, że wyszedł z tego większy problem... W każdym razie mam nadzieję, że opisywana plama już nie grozi nikomu i że nie doszło do żadnego wypadku. 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franek99 Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 przejeżdżam tamtędy często jadąc do narzeczonej i nie widziałem tej plamy, możecie przybliżyć miejsce? i w którym kierunku ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shido Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Po takim czasie to pewnie nawet śladu już nie ma.Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi