spowiednik Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2018 (edytowane) Witam, Bardzo, bardzo pilnie poszukuję prawej strony plastiku do Kawasaki. Poszukuję tylko plastików ( oczywiście kupię całość z przyciskami , itd) bo u mnie pękła obudowa z tyłu i tak naprawdę najbardziej zależy mi na ściance tylnej obudowy. Jeśli ktoś ma w Łodzi i okolicach to bardzo chętnie podjadę nawet w weekend - telefon do mnie 602 sto siedemdziesiąt pięć 702. Element może być niesprawny pod każdym innym względem, za wyjątkiem dobrego plastiku ścianki tylnej, bez pęknięć , ułamań, wyszczerbień. Cały front, wiązka i przyciski mogą być w słabym stanie. Poniżej przedstawiam dokładne zdjęcie przycisku, który mnie interesuje wraz z wypisem, w których motocyklach jest. Zaznaczam, że chodzi dokładnie o taki element, a nie taki kanciasty z poprzednich lat. Wypis może również być niekompletny - być może ta obudowa byla stosowana jeszcze w innych modelach. W KLE / Versys występuje taka obudowa, ale bez przełącznika świateł na froncie - taka obudowa tez mi podejdzie, bo ścianka z tyłu jest identyczna. Edytowane 22 Czerwca 2018 przez spowiednik (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Shido Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2018 na upartego jak nie będzie to poszukać w Łodzi pracowni druku 3D i może zeskanują, wymodelują i drukną w rozsądnych pieniążkach. 0 Cytuj
spowiednik Opublikowano 22 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2018 Druk 3D jest na tyle mocny, żeby miał podobną jakość jak taki oryginalny element? Szczerze mówiąc totalnie nie ogarniam tego tematu. Robiłeś już coś podobnego albo masz doświadczenie z takim drukiem i pracowniami? Pytam też przy okazji bo temat ciekawy. 0 Cytuj
Shido Opublikowano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2018 Osobiście nie miałem, ale na grupach majsterkowych i stronach tego typu co chwila przewija się druk 3D, są różne filamenty do drukarek i na pewno idzie dobrać coś twardego. Zresztą na tych grupach co chwile ktoś się chwali jak zbudował coś w oparciu o wydrukowane elementy, więc myślę, że to może być całkiem dobry zamiennik (który i można podrasować pod swoje wymagania) 0 Cytuj
spowiednik Opublikowano 28 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2018 Temat do zamknięcia. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi