kosmaty Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Siema, koleżanka napisała do mnie z prośbą o wsparcie akcji którą organizuje. Co roku jako atrakcja jest coś nowego, konie, trambus, zabytkowe auta itp. w tym roku chcieliby upiększyć paradę fajnymi maszynami. Dobra okazja żeby ocieplać wizerunek złego motocyklisty złodzieja i narkomana Co trzeba zrobić ? Pojechać na przodzie parady na Piotrkowskiej między pasażem Schillera a Placem Wolności Termin: 30.06 Czas: między 13-14 Treść wiadomości: Cześć TomkuWidziałam że udzielasz się mocno motocyklowo. Jak co roku pomagam w organizacji Międzynarodowego Festiwalu Twórczości Młodych Folkowe Inspiracje, którego organizatorem jest Pałac Młodzieży. Szukamy fajnej ekipy motocyklowej która chciałaby wesprzeć festiwalowe działania i pojechała na przedzie międzynarodowej parady uczestników festiwalu, która przejdzie na odcinku Pasaż Schillera- Plac Wolność 30.06 w godz.13-14.Więcej o festiwalu na stronie www.folkoweinspiracje.plDaj znać czy grupa w której działasz byłaby zainteresowana, a może masz kontakt do jakiejś która by była. Także jakby ktoś chciał pomóc to serdecznie zapraszam. 3 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 nazwa parady nic nie mówi nie jest to nic dla parardy równości etc ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Z miłą chęcią ale mam wesele w Radomiu . Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zanim uczestnicy ruszą na piechotę z placu Shilera motocykliści będą na placu wolności i później będzie " znowu motocykliści terroryzują Piotrkowska" chyba, że będziemy tylko odpychać się nóżkami 😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi