wuxi Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2014 Spróbuj dopasować żelówkę, sam na takich jeżdżę i wytrzymują dłużej niż zwykłe. 12V 12Ah w 200cc zakończył 6 sezon (no ale to mały motorek a oryginalnie było tam 8Ah) natomiast w 750cc 4 sezon. 0 Cytuj
Baku5 Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2014 U mnie jak zapniesz blokadę kierownicy na " pierwszy zaczep" pozycje się świecą U mnie w fazerze również tak jest, raz zdarzyło mi się zostawić Na szczęście tylko na 2 godziny 0 Cytuj
Arecki_ELW Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 No to teraz ja Niedawno w moim "dziadku" został wymieniony akumulator na unibat CB12A-A i teraz pytanie techniczne, czy mogę go zostawić na okres zimowania podpięty pod taką ładowarkę? 0 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 Tak możesz:) właściwie do tego jest.Fajny sprzecik:) 0 Cytuj
Trojan Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2014 Witam wszystkich.U mnie ten sam problem,pozostawiony moto na tydzień i akumulator padł,dziwne bo wcześniej nie miałem tego problemu nawet gdy nie jeździłem dłuższy czas.Akumulator jest z tego roku więc jest nowy i na gwarancji,tyle że nie wiem czy mi teraz go przyjmą?,dodam że go ładowałem ale nic nie dało nadal nie działa.Jak myślicie uwzględnią to pod gwarancje,czy będą problemy? 0 Cytuj
Dawid Xrv Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2014 Na pewno by nie przyjęli gdyby było po gwarancji, a skoro gwarancja jest i gubi prąd zanieś im ten aku z paragonem zakupu. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi