wuxi Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Spróbuj dopasować żelówkę, sam na takich jeżdżę i wytrzymują dłużej niż zwykłe. 12V 12Ah w 200cc zakończył 6 sezon (no ale to mały motorek a oryginalnie było tam 8Ah) natomiast w 750cc 4 sezon. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baku5 Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 U mnie jak zapniesz blokadę kierownicy na " pierwszy zaczep" pozycje się świecą U mnie w fazerze również tak jest, raz zdarzyło mi się zostawić Na szczęście tylko na 2 godziny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 No to teraz ja Niedawno w moim "dziadku" został wymieniony akumulator na unibat CB12A-A i teraz pytanie techniczne, czy mogę go zostawić na okres zimowania podpięty pod taką ładowarkę? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Tak możesz:) właściwie do tego jest.Fajny sprzecik:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trojan Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Witam wszystkich.U mnie ten sam problem,pozostawiony moto na tydzień i akumulator padł,dziwne bo wcześniej nie miałem tego problemu nawet gdy nie jeździłem dłuższy czas.Akumulator jest z tego roku więc jest nowy i na gwarancji,tyle że nie wiem czy mi teraz go przyjmą?,dodam że go ładowałem ale nic nie dało nadal nie działa.Jak myślicie uwzględnią to pod gwarancje,czy będą problemy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Na pewno by nie przyjęli gdyby było po gwarancji, a skoro gwarancja jest i gubi prąd zanieś im ten aku z paragonem zakupu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi