Kovalchuck Posted May 28, 2018 Report Share Posted May 28, 2018 (edited) Siemanko ktoś wie gdzie w Łodzi można dociąć kątownik z dokładnością do 1mm na ukośnicy ? Materiał już jest. czekałem na niego 4 miechy i wolał bym żeby ktoś tego nie spaprał.. kątownik aluminiowy trzeba złożyć ramkę 2400x350 i przyciąć kat 45stopni na 2 listwach łaczeniowych. Dodam że poszarpana krawędź cięcia mnie nie interesuje. Edited May 28, 2018 by Kovalchuck (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmaty Posted May 28, 2018 Report Share Posted May 28, 2018 Jarosik w ksawerowieWysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladca-Swiata Posted May 28, 2018 Report Share Posted May 28, 2018 Może w Akcesie Ci przytną http://akces-plexi.pl/pl/kontakt/ Podjedź rano (na 8:00) i poszukaj Andrzeja. To jest nasz człowiek :-) Jeździ BMW GS 125 😉 znaczy prawie jak BMW. Jak będziesz miał problem ze znalezieniem go to zadzwoń. Powiem Ci co i jak. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts