Dobromil1984 Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Postanowiłem założyć ten temat gdyż sam mam Ps4 a kupowanie gier i sprzedawanie ich po znacznie niższych cenach jest trochę denerwujące. W Łodzi jest kilka punktów gdzie można kupić używane gry ale później sprzedać je w tym samym miejscu za znacznie mniejszą kasę nie bardzo mi się widzi. Jest możne ktoś z forum kto mógł by np. wymienić się jakimiś tytułami na jakiś ustalony okres czasu? Zapraszam graczy do dyskusji. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Kiedyś dawno zapodałem temat o grających motocyklistach i przy okazji Twojego posta odgrzeję propozycję wspólnego popykania. Mój nick xanton1977 więc jak ktoś chce to wysyłać zaproszenia. A co do wymiany: Kingdom Come Deliverance, The Last of Us Remastered, Watch Dogs2, Sherlock Holmes The Devil`s Daughter, Tom Clancy The Division i Wasteland. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobromil1984 Opublikowano 20 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 8 minut temu, xanton napisał: Kiedyś dawno zapodałem temat o grających motocyklistach i przy okazji Twojego posta odgrzeję propozycję wspólnego popykania. Mój nick xanton1977 więc jak ktoś chce to wysyłać zaproszenia. A co do wymiany: Kingdom Come Deliverance, The Last of Us Remastered, Watch Dogs2, Sherlock Holmes The Devil`s Daughter, Tom Clancy The Division i Wasteland. Na ten moment mam tylko Mad Max-a na wymianę reszta gier pożyczona chyba że fifa 18 Cię interesuje? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazienkowicz Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Pograć mogę, ale się nie powymieniam gdyż 90% to cyfrowe zakupy. PSN: Lazienkowicz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobromil1984 Opublikowano 24 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Witam, mam pytanko czy ktoś ma konsole Ps4 ??? Ostatnio przeszedłem pewien tytuł i obecnie mogę się wymienić jakimś grami, szczegóły napisze po odezwie pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kototor14 Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 (edytowane) teraz już chyba większość jak ma to cyfrowe pozycje __________________ Zobacz złote lampy w doskonałej cenie Edytowane 7 Września 2022 przez Kototor14 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi