Dobromil1984 Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2018 Postanowiłem założyć ten temat gdyż sam mam Ps4 a kupowanie gier i sprzedawanie ich po znacznie niższych cenach jest trochę denerwujące. W Łodzi jest kilka punktów gdzie można kupić używane gry ale później sprzedać je w tym samym miejscu za znacznie mniejszą kasę nie bardzo mi się widzi. Jest możne ktoś z forum kto mógł by np. wymienić się jakimiś tytułami na jakiś ustalony okres czasu? Zapraszam graczy do dyskusji. 0 Cytuj
xanton Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2018 Kiedyś dawno zapodałem temat o grających motocyklistach i przy okazji Twojego posta odgrzeję propozycję wspólnego popykania. Mój nick xanton1977 więc jak ktoś chce to wysyłać zaproszenia. A co do wymiany: Kingdom Come Deliverance, The Last of Us Remastered, Watch Dogs2, Sherlock Holmes The Devil`s Daughter, Tom Clancy The Division i Wasteland. 0 Cytuj
Dobromil1984 Opublikowano 20 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2018 8 minut temu, xanton napisał: Kiedyś dawno zapodałem temat o grających motocyklistach i przy okazji Twojego posta odgrzeję propozycję wspólnego popykania. Mój nick xanton1977 więc jak ktoś chce to wysyłać zaproszenia. A co do wymiany: Kingdom Come Deliverance, The Last of Us Remastered, Watch Dogs2, Sherlock Holmes The Devil`s Daughter, Tom Clancy The Division i Wasteland. Na ten moment mam tylko Mad Max-a na wymianę reszta gier pożyczona chyba że fifa 18 Cię interesuje? 0 Cytuj
Lazienkowicz Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2018 Pograć mogę, ale się nie powymieniam gdyż 90% to cyfrowe zakupy. PSN: Lazienkowicz 0 Cytuj
Dobromil1984 Opublikowano 24 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2021 Witam, mam pytanko czy ktoś ma konsole Ps4 ??? Ostatnio przeszedłem pewien tytuł i obecnie mogę się wymienić jakimś grami, szczegóły napisze po odezwie pozdrawiam. 0 Cytuj
Kototor14 Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2022 (edytowane) teraz już chyba większość jak ma to cyfrowe pozycje __________________ Zobacz złote lampy w doskonałej cenie Edytowane 7 Września 2022 przez Kototor14 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi