Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem założyć ten temat gdyż sam mam Ps4 a kupowanie gier i sprzedawanie ich po znacznie niższych cenach jest trochę denerwujące.  W Łodzi jest kilka punktów gdzie można kupić używane gry ale później sprzedać je w tym samym miejscu za znacznie mniejszą kasę nie bardzo mi się widzi. Jest możne ktoś z forum kto mógł by np. wymienić się jakimiś tytułami na jakiś ustalony okres czasu? Zapraszam graczy do dyskusji. 

Opublikowano

Kiedyś dawno zapodałem temat o grających motocyklistach i przy okazji Twojego posta odgrzeję propozycję wspólnego popykania. 

Mój nick xanton1977 więc jak ktoś chce to wysyłać zaproszenia.

A co do wymiany: Kingdom Come Deliverance, The Last of Us Remastered, Watch Dogs2, Sherlock Holmes The Devil`s Daughter, Tom Clancy The Division i Wasteland. 

Opublikowano
8 minut temu, xanton napisał:

Kiedyś dawno zapodałem temat o grających motocyklistach i przy okazji Twojego posta odgrzeję propozycję wspólnego popykania. 

Mój nick xanton1977 więc jak ktoś chce to wysyłać zaproszenia.

A co do wymiany: Kingdom Come Deliverance, The Last of Us Remastered, Watch Dogs2, Sherlock Holmes The Devil`s Daughter, Tom Clancy The Division i Wasteland. 

Na ten moment mam tylko Mad Max-a na wymianę reszta gier pożyczona chyba że fifa 18 Cię interesuje?

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Pograć mogę, ale się nie powymieniam gdyż 90% to cyfrowe zakupy.

PSN: Lazienkowicz

• 2 lata później...
Opublikowano

Witam, mam pytanko czy ktoś ma konsole Ps4 ??? Ostatnio przeszedłem pewien tytuł i obecnie mogę się wymienić jakimś grami, szczegóły napisze po odezwie pozdrawiam. 

• 1 rok później...