eramus Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Witam szukam namiaru na jakiś fachowców którzy odwiercą mi studnię głębinową z fachowcami z którymi byłem umówiony na pon jakoś dotrzeć nie mogą. 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 www.studnie.ig.pl. U mnie wiercili na 140m. Tanio nie jest, ale profesjonalnie. Sami pilnowali roboty. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brrrum Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 hmm a na OLXie nie ma nikogo? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Dnia 11.05.2018 o 08:42, malyanio napisał: www.studnie.ig.pl. U mnie wiercili na 140m. Tanio nie jest, ale profesjonalnie. Sami pilnowali roboty. A ile to "nie tanio" jeśli można spytać? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 średnica 315, cena ponad 50k netto, zejście ponad 140m 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dinama Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Też planuje taką studnie, ciekawa jestem kosztów jakie trzeba szykować. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiolka2310 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Ja się słabo na tym znam. Nie będę tutaj w stanie pomóc. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jaszczomb Opublikowano 17 Stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 1 minute ago, wiolka2310 said: Ja się słabo na tym znam. Nie będę tutaj w stanie pomóc. jak większość użytkowników, jednak nikt inny nie wpadł na pomysł zamieszczenia bezsensownego i zbędnego komentarza 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matylda Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Skąd dokładnie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Podaj namiary, żeby wiedzieć z czego nie korzystać. Szkoda byłoby się natrafić na taką firmę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panartur Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 No właśnie sam obecnie szukam takiej studni ale nadal się zastanawiam czy jest sens sobie ja zakładać czy nie. Mianowicie mam 8 arową działkę i chciałbym zrobić na niej ładny oraz rozłożysty ogród. No i niektóre osoby doradzają mi , że najlepiej jest go nawiadniać własnie wodą ze studni głebinowej. Z kolei inne osoby twierdzą. ze o wiele lepszy będzie wodociąg oraz woda z wodociągu. No i sam już nie wiem co się bardziej opyla... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 18 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 12 godzin temu, Panartur napisał: No właśnie sam obecnie szukam takiej studni ale nadal się zastanawiam czy jest sens sobie ja zakładać czy nie. Mianowicie mam 8 arową działkę i chciałbym zrobić na niej ładny oraz rozłożysty ogród. No i niektóre osoby doradzają mi , że najlepiej jest go nawiadniać własnie wodą ze studni głebinowej. Z kolei inne osoby twierdzą. ze o wiele lepszy będzie wodociąg oraz woda z wodociągu. No i sam już nie wiem co się bardziej opyla... ze studni wodę masz za darmo 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 3 minutes ago, eramus said: ze studni wodę masz za darmo 12 hours ago, Panartur said: No właśnie sam obecnie szukam takiej studni ale nadal się zastanawiam czy jest sens sobie ja zakładać czy nie. Mianowicie mam 8 arową działkę i chciałbym zrobić na niej ładny oraz rozłożysty ogród. No i niektóre osoby doradzają mi , że najlepiej jest go nawiadniać własnie wodą ze studni głebinowej. Z kolei inne osoby twierdzą. ze o wiele lepszy będzie wodociąg oraz woda z wodociągu. No i sam już nie wiem co się bardziej opyla... generanie woda do ogródka to chyba najlepsza ze studni, ale jak masz wodociąg w drodze to jest wielce prawdopodobne, że nie będziesz mógł kopać studni, musisz to ustalić w gminie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaszek Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Wszystko zależy ile kosztuje teraz bicie głębinówki i na jakiej jest głębokości woda. Inaczej najsensowniejsza jest woda z wodociągu na użytek podlewania będzie niedroga i czy zwróci się koszt studni głębinowej? Gdyby woda była nie za głęboko to można wykopać zwykła studnię z kręgów betonowych. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Ja miałem przykre doświadczenia. Niesłowne barany z okolic Szadku. Wróżenie z fusów na temat ceny ale "minimum 8000PLN" ,a potem to nie wiadomo jak głęboko będzie trzeba wiercić. Przymierzałem się do studni rok temu. Działka w gminie Wodzierady. Finalnie skończyło się na tym, że wodę użycza mi sąsiad (z głębinówki). Można dyskretnie podpytać się w gminie. Oni formalnie/oficjalnie to nie mogą polecać żadnych firm ani osób ale wiedzą kto na ich terenie co robi (często to mieszkańcy/członkowie gminy) i mogą kogoś podpowiedzieć. U mnie 3 na 4 firmy nie przyjechały na umówione spotkanie, zero telefonów, zero przepraszam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Mam studnie głębinową koszt 4470zł (wiercenie, pompa, rury ) + kręgi i dekiel 890zł. Smiga aż miło 1 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi