działkowy emeryt Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 nie wiem czy policja siedzi tutaj na naszym forum czy na stronie facebooka... na fej-zbuku nie wiem, a tutaj... podobno bywa nawet na czwartkowych spotkaniach pod centralem... jak ma odwagę cywilną, to sam się przypucuje, a jak nie ma - to trudno, prędzej czy później wylezie szydło z wora...... a pisałem Wam kiedyś, że wszystko czytają... nawet jako użytkownicy forum... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif po czym poznać psa? ... po mokrym nosie... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 pod macro? w nocy chyba nieczynne jest 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 można ograniczyć dostęp dla osób niesprawdzonych 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 pod macro? w nocy chyba nieczynne jest chyba całodobowe jak TESCO od jakiegoś czasu bo nie tak dawno też koło północy byłem po piwiko bo mi zabrakło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Własnie wróciłem nie mogłem spać wiedz przejechałem się na TESCO i cała impreza tam się rozgrywała nic specjalnego tak jak zawsze muzyka, dym , bączki i palenie laczka no i mandaciki rzecz jasna od nas z forum tez parę osób było 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Bylismy o 23 pod centralem około 30 osób potem znicze dla Bartka i pod tesco. Największa atrakcja spotu? Strzały Crossiaka i odjazd naszej forumowej ekipy na motocyklach. 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Ehh szkoda mogłem motorem jechać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 a najgorzej padało kiedy bylismy właśnie na wiadukcie dzięki za dzisiejszy wieczór mam nadzieję, że wszyscy bez przygód dotarli do domów 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_sokol Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Właśnie do mnie dotarło jaki ja się naiwny na starość zrobiłem Ja to tak sobie myślałem, że to oficjalna impreza, uzgodniona z policją i M1. Z drugiej strony organizatorzy też byli naiwni skoro sądzili, że o imprezie o której się pisało na wielu forach i facebook'u nie dowie się policja. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Organizatorzy nie kryli się z niczym, to nie była ani oficjalna, ani tajna impreza. Po prostu, akcja facebookowa, jakich dużo. Do inwigilacji takich spotkań jak nasze pod centralem, czy to na TESCO to nie trzeba specjalnych ludzi. Organizatorzy nocnego mocnego sami się reklamowali i nawet gdyby miejsce spotkania do samego rozpoczęcia było trzymane w ścisłej tajemnicy to policja pod dowolny market i tak przyjechałaby po 10 minutach. Nie przesadzałbym z tymi teoriami spiskowymi, kilkadziesiąt moto w centrum miasta, albo cały parking aut w środku nocy raczej rzucają się w oczy http://www.facebook.com/events/349680831747634/?ref=ts http://www.facebook.com/pages/Nocny-Mocny-Spot-Aut-Wszystkich-Marek/106777326114271 to tak w sprawie kamuflażu XD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir.Wojciech Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Ja owy spot spędziłem na Orlenie przy profi, złapała mnie ta największą ulewa. manewrując pomiędzy przelatującymi gałęziami u kurczowo trzymając się motocykla dotarłem na stacje. w miłym towarzystwie tirowców i innych deszczowych uciekinierów spędziłem tam 2 godziny czekając aż się trochę uspokoi Przy kawie i hot dogu oczywiście. Spot mogę zaliczyć do udanych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyarin Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Byłem własnie na Spocie autem i jak mówił Kyarian Policja zablokowała wjazdy na parking płotkami i spota nie było jednym słowem umyłem sobie tylko auto ... Nie chce być nie miła, ale jestem kobietą i Kyarin Do tego spotkałeś mnie jak już uciekałam :f 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 UPS ... Przepraszam za literówkę ;p No tak pamiętam w ostatniej chwili się przywitałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Ja tam sie spotkalem z ekipa na tesco i bylo spoko:) Z cukru nie jestesmy:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyarin Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 UPS ... Przepraszam za literówkę ;p No tak pamiętam w ostatniej chwili się przywitałem No Do tego przeszkodziłeś fotografowi robić mi zdjęcia Nie wiem kto to był, ale jak już to pozować trzeba 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Spot można zaliczyć do całkiem udanych, nic specjalnego się nie działo lecz towarzystwo jak zwykle wyśmienite. bardzo wyśmienite. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Ehh nie mi dobrze pierwsze wrażenie ;p A co do fotografa zatrzymałem się by zrobił ci zdjęcie :) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyarin Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Ehh nie mi dobrze pierwsze wrażenie ;p A co do fotografa zatrzymałem się by zrobił ci zdjęcie :) Bez przesady Ciekawa jestem gdzie to zdjęcie się znajdzie A co do Spotu to nie był powalający, gdyby nie towarzystwo to już dawno bym pojechała Chociaż najlepsza była integracja pod daszkiem pod centralem ^^ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Za 2 dni zobaczysz się w Expresie albo na FB i sławna będziesz ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Chociaż najlepsza była integracja pod daszkiem pod centralem ^^ Dokładnie Kebab miał wzięcie 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Za 2 dni zobaczysz się w Expresie albo na FB i sławna będziesz ;p Zostanie okrzyknięta miss nocnego spotu w Łodzi.I teraz to już tylko sława, aparaty, sesje i pieniądze Pismaki lubią wybierać miss różnych imprez. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyarin Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Zostanie okrzyknięta miss nocnego spotu w Łodzi. I teraz to już tylko sława, aparaty, sesje i pieniądze Pismaki lubią wybierać miss różnych imprez. I tłumy fanów http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarni Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Dokładnie Kebab miał wzięcie i tego kebaba sie nie doczekałeś ??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Zdążyłem uciec z Aleksandrowa przed bużą, niestety złapała mnie na Rąbieniu, przez co nie zdążyłem na 23 na central II. Pod M1 ochrona powiedziała mi, że impreza pod TESCO, więc pojechałem. Palenie gumy, jakieś bączki i wszędzie wtykała nos policja. Wolałbym legalną imprezę żeby policja nie psuła zabawy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys94 Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Ja niestety z kumplem latałem samochodem i powiem szczerze, że po poprzednich edycjach na wczorajszej/dzisiejszej nie było nic ciekawego. Pod TESCO trochę palenia laka, jakieś bączki i dobre car-audio. Później pojechaliśmy na Della, odbyło się może z 10 wyścigów jakichś lekko podtuningowanych Civiców i oczywiście ,,niebiescy" się pojawili. Następnie szybka ewakuacja na giełdę samochodową, a tam już na nas misiaczki czekali, więc skończyło się na kilku bączkach, hot-dogu na stacji i trasą do domu ;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi