Piotr Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 tzn że na forum mamy kreta 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Nie chce mi się w to wierzyć .... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyarin Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 tzn że na forum mamy kreta Raczej nie na forum, mimo wszystko to Spot Aut, więc oni musieli mieć kreta 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Heh dziwne żeby nie mieli zróbmy jak na filmach każdy dostaje w odpowiednim czasie sms-a z miejscem i godziną spotkania ;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyarin Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Heh dziwne żeby nie mieli zróbmy jak na filmach każdy dostaje w odpowiednim czasie sms-a z miejscem i godziną spotkania ;D Dobre 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupo1978 Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 jeszcze do tego idzie burza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Ta informacja jest w całym necie, pewnie NASA wysłało i priva że szykuje się grubsza sprawa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Nie ma mocnych na nich wszędzie mają wtyki Jaka burza no co wy gdzie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 ta burza to pewnie sprawka tego kreta 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupo1978 Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 od strony aleksandrowa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 No no na pewno ;p YYyy... własnie wyjrzałem przez okno no przykro mi koledzy ale ja jadę autem ciemno jak w d*pie u murzyna a jakie ładne fanobłyski że HOHO 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupo1978 Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 ale sie szykuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Info o miejscu odbywania się spota podam pod centralem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 I co w końcu jest ten spot ??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 ja Pass. u mnie napier... , przykryłem maszynę i wróciłem 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larry Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 ja już miałem startować jak zaczęło napie.... a myślałem ze sobie dzisiaj pośmigam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Byłem własnie na Spocie autem i jak mówił Kyarian Policja zablokowała wjazdy na parking płotkami i spota nie było jednym słowem umyłem sobie tylko auto ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Zacząłem przygodę w Kruszowie i zakończyłem ją po 2,5h w domu przejeżdżając obok Centrala, gdy napier... deszczyk. Niestety odpuściliśmy sobie z Mariuszem jazdę, iż ja chociażby ledwo widziałem 10m przed sobą, a woda mi się lała po rękach http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif Na szczęście na moim osiedlu spadło pięć kropel, więc na spokojnie wepchnąłem maszynę do garażu + w dodatku się okazało, że okna pootwierane w domu, więc szczęście w nieszczęściu. Plus tej przejażdżki widzę taki, że kolacja zjedzona w miłym towarzystwie Jestem ciekaw jak tam @adamon, który się odczepił wcześniej, aby jechać pozamykać chatę http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavulon Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Byłem własnie na Spocie autem i jak mówił Kyarian Policja zablokowała wjazdy na parking płotkami i spota nie było jednym słowem umyłem sobie tylko auto ... to nie policja tylko ochrona i to jeszcze strasznie nie miła http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif byliśmy i wróciliśmy ale może i lepiej bo pod domem już padało http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Coś mi sie wydaje że pojechali all na PORT 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Bez sensu się wybierać, bo wróciłem i na M1 barierek oraz ochrony ponastawiali na dellu też się nic nie działo http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif Teraz słyszałem, że na tesco się przenoszą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Własnie dostałem tel TESCO pojezierska tam all się przenieśli ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 byliśmy na miejscu spotkania pod centralem jako jedyni wszyscy z cukry czy co? a tak na poważnie... pogoda i policja pokrzyżowała nasze wspólne plany... nie wiem czy policja siedzi tutaj na naszym forum czy na stronie facebooka... ale generalnie czytają/czytali wszystkie planowane przeniesienia.... jak tak dalej będzie to kolejne nocne spoty wszystkich marek nie będą miały sensu... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 ale było śmiesznie że chocho ludzi i policji też nie brakowało 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 ale było śmiesznie że chocho ludzi i policji też nie brakowało dotarłeś na parking TESCO? 5 aut na krzyż czy policja was przywitała? dzwoniłem do ciebie jak dojechałem pod central ale chyba padł ci telefon... 00:30 właśnie przenieśli się na parking MAKRO... widzę i słyszę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi