adamon Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 ja tez podbije chetnie jutro 23 central bede czekał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Chętnie bym pojechał motorkiem ale nie da rady jak mam myśleć że będę gotował się tam w tym wszystkim to mi się odechciewa ale autem wpadnę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 o 23, już chyba będzie nieco chłodniej. Tak czy siak, to spotkanie pod centralem nie będzie należało do najmilszych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Koper masz rację ;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 dojedziemy do was, wcześniej zajrzymy jeszcze na włókniarzy zapalić znicz 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamon Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 pewnie my tez podjedziemy na aleje ze zniczem w drodze do m1 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Będę o 23, ale niestety autem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 A może zbierzemy się wszyscy o 23 i pojedziemy razem zapalić znicze? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 JA jadę z Marta koło 22 zapalić znicz ale to nie był by głupi pomysł wszyscy razem.... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamon Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 a moze spotkanka okolo 21:20 w kruszowie mala kawa pozniej kaliski zapalimy znicze i pod central 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezior188 Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Panowie leci dziś ktoś z okolic koluszek??? to z chęcią bym sie przyłączył 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 a moze spotkanka okolo 21:20 w kruszowie mala kawa pozniej kaliski zapalimy znicze i pod central Podoba mi się ten pomysł (muszę tam na stację podjechać po rachunek) 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyarin Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 a moze spotkanka okolo 21:20 w kruszowie mala kawa pozniej kaliski zapalimy znicze i pod central Nie wyrobię się na 21:20 Będę dopiero pod centralem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamon Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Użytkownik adamon dnia 07 lipiec 2012 - 15:35 napisała moze spotkanka okolo 21:20 w kruszowie mala kawa pozniej kaliski zapalimy znicze i pod central Podoba mi się ten pomysł (muszę tam na stację podjechać po rachunek) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 To jak? Ktoś by jechał na ten Kruszów czy nie? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 pojechała bym z wami zapalić znicz ale nie wiem czy dam radę http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 mam plan... po spotkaniu o 23:00 podjedziemy wszyscy razem na miejsce wypadku... taka minuta ciszy... a potem dopiero ruszymy się pod M1 pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamon Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 To jak? Ktoś by jechał na ten Kruszów czy nie? ja z moim plecakiem bede w kruszowie o 21 30 na 100% potem na 23 pod central 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 W takim razie też chyba wpadnę do Karczmy, najpierw jednak zawitam na stacji na przeciwko Złotego Młynu Potem zjawię się pod Centralem i pojedziemy razem do M1. P.S. Chyba się odnajdziemy jakoś Adam? po spotkaniu o 23:00 podjedziemy wszyscy razem na miejsce wypadku... taka minuta ciszy... Pewnie ruszymy ok.23.30, a do M1 zawitamy na Północ - jeżeli ktoś był na poprzednim zlocie, to doskonale zdaje sobie sprawę, że już o 23 tam jest sajgon i ciężko będzie tyle motocykli postawić w sensownym miejscu. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamon Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 PEWNIE TAK W SUMIE TO MAM TEMACIK TO POGADAMY!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Czyli rozumiem że 23.00 Central ? Jak dam radę to podjadę . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyarin Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Nie jestem pewna czy to do końca prawda, ale prawdopodobnie Spotu nie ma. Parking w M1 jest zamknięty i sporo kręci się policji. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif Niestety są to wiadomości z drugiej ręki, więc nie są do końca pewne. Może jest ktoś w pobliżu i ma możliwość sprawdzić? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 jak to parking zamknięty? postawili szlaban? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyarin Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Pozamykali barierkami i sporo ochrony się kręci http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif Mogę po drodze zobaczyć mniej więcej co się tam dzieje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Na fb na profilu spotu piszą, że ochrona wszystkie wejścia obstawiła i przenoszą się na della :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi