Skocz do zawartości

Wieczorny/nocny Wypad - Nocny Mocny Spot Aut Wszystkich Marek

Konrad85

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• kyarin

19

• Konrad85

16

• Darcio

16

• JAKUBKO

7

Top użytkownicy w tym temacie

dojedziemy do was, wcześniej zajrzymy jeszcze na włókniarzy zapalić znicz

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

JA jadę z Marta koło 22 zapalić znicz ale to nie był by głupi pomysł wszyscy razem....

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

a moze spotkanka okolo 21:20 w kruszowie mala kawa pozniej kaliski zapalimy znicze i pod central

Podoba mi się ten pomysł :riding: (muszę tam na stację podjechać po rachunek)

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Użytkownik adamon dnia 07 lipiec 2012 - 15:35 napisała moze spotkanka okolo 21:20 w kruszowie mala kawa pozniej kaliski zapalimy znicze i pod central Podoba mi się ten pomysł (muszę tam na stację podjechać po rachunek)

To jak? Ktoś by jechał na ten Kruszów czy nie?

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

mam plan...

po spotkaniu o 23:00 podjedziemy wszyscy razem na miejsce wypadku... taka minuta ciszy...

a potem dopiero ruszymy się pod M1

pozdrawiam

To jak? Ktoś by jechał na ten Kruszów czy nie?

ja z moim plecakiem bede w kruszowie o 21 30 na 100% potem na 23 pod central

W takim razie też chyba wpadnę do Karczmy, najpierw jednak zawitam na stacji na przeciwko Złotego Młynu :smile: Potem zjawię się pod Centralem i pojedziemy razem do M1.

P.S. Chyba się odnajdziemy jakoś Adam? :P

po spotkaniu o 23:00 podjedziemy wszyscy razem na miejsce wypadku... taka minuta ciszy...

Pewnie ruszymy ok.23.30, a do M1 zawitamy na Północ - jeżeli ktoś był na poprzednim zlocie, to doskonale zdaje sobie sprawę, że już o 23 tam jest sajgon i ciężko będzie tyle motocykli postawić w sensownym miejscu.

Nie jestem pewna czy to do końca prawda, ale prawdopodobnie Spotu nie ma. Parking w M1 jest zamknięty i sporo kręci się policji. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif Niestety są to wiadomości z drugiej ręki, więc nie są do końca pewne. Może jest ktoś w pobliżu i ma możliwość sprawdzić? :riding: