Kark Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 To sobota więc centrum o tej porze jeszcze nie śpi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 dobra a więc jako autor tematu zmieniam miejsce 23:00 w sobotę - miejsce forumowych spotkań 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tilu Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Ja się piszę na 100% i zabiorę jeszcze parę osób ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyarin Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Przyjęłam, będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 oj chodzcie zaczniemy na drewnowskiej bede mial blizej 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupo1978 Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 sobota pod centralem 2 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@ Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Że niby w niedziele poprawiny ? datę pomyliłem 7 - sorki http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 oj chodzcie zaczniemy na drewnowskiej bede mial blizej jak o 23:00 spotkamy się na miejscu czwartkowych spotkań to przecież będziemy jechać Kościuszki i Zachodnią to zgarniemy ciebie po drodze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyarin Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Widzę, że dużo ludzi jedzie, dobrze dobrze Chociaż marzeniem byłoby, żeby więcej motocykli było od aut 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godul Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 podbijam stawke forumowych motocyklistow.. i tez sie stawiam w wyznaczonym miejscu o wyznaczonej porze moze jednak bedzie nas wiecej ;> 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DyszerZGR Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 To ja też się piszę Tylko wkońcu gdzie dokładnie spotykamy się o tej 23 ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyarin Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Ostatecznie pod centralem, tak mi się wydaje, ale łatwo się zgubić w waszych debatach http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DyszerZGR Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Ok to bedę pod centralem o 23 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tilu Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 podbijam stawke forumowych motocyklistow.. i tez sie stawiam w wyznaczonym miejscu o wyznaczonej porze moze jednak bedzie nas wiecej ;> No ba damy rade 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Będę, godzina bardzo mi odpowiada, zresztą na poprzednie edycje nie dotarłem, widziałem nawet gdzieś mapkę organizacyjną i taki apel: OFICJALNA MAPA Spotu Dwa najlepsze sposoby dojazdu - 1/4 MILI - O GODZINIE 3 NA DELLU - Samochody tuningowane najlepiej gdyby stawały jak najbliżej stacji NESTE ze względu na oświetlenie i krótką drogę na Drift Place - Żeby nikt nie mówił o braku organizacji... nie idzie ogarnąć takiej ilości samochodów no chyba ze byłoby 300 osób do pomocy Więc Jeśli ktoś z was chce upalić gume czy polatać bokiem.... wszystko to można zrobić pomiędzy Drift Place a ul. Stokowską !! Więc APEL do UCZESTNIKÓW o trzymanie się tego ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupo1978 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 23 central http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAYABUSA Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 my się piszemy na Lukoil o 23.00 i z tamtąd na M1 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 tylko żeby nie było jak ostatnio 2 auta konkret i kilka cywilnych ci którzy chcą popatrzeć niech staną jakoś dalej to żeby popatrzeć na coś nie trzeba będzie tyle chodzić 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Ja się pisze jaj Jakubko odda mi motocykl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 jakubko nie odda bo nie ma masy... dzidzi jak ty jutro podjedziesz do nakładu? obecność musisz być obowiązkowo AAA!!! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif ale za to jutro piątek a lodówka chłodzi 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 ja moge podleciec do nakładu popoludniu tranbandzajem albo POLDOZEREM 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 my się piszemy na Lukoil o 23.00 i z tamtąd na M1 ale spotkanie na LUKOIL-u już jest przeniesione pod Central 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAYABUSA Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 oki my to forum forum to my więc central II a na lukoil wiedziemy zatankować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DyszerZGR Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Ja jeszcze zabiore ze sobą pare osób ze Zgierza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarni Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 jak nie będzie padało to też podjade na central o 23 spod aleksandrowa z paromo osobami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi