Kovalchuck Posted April 13, 2018 Report Share Posted April 13, 2018 Potrzebuje jakiegoś zacnego Pana który ma pojęcie wykręcaniu urwanych śrubek z bloku silnika. Mianowicie od 2 sezonów zapowiadałem czyszczenie i poprawienie wydechu i poprawiłem że mi łebki zostały na kluczu. Ktoś podejmie wyzwanie w wykręcaniu tego g*wna 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladca-Swiata Posted April 13, 2018 Report Share Posted April 13, 2018 Wrzuć jakąś fote, albo podjedź. 695311927 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovalchuck Posted April 14, 2018 Author Report Share Posted April 14, 2018 Moto jest rozebrane wiec podjazd jest praktycznie niemożliwy a przyczepki nie posiadam. Ale to jest tak zapieczone wiec możemy poczekać aż złoże ogon i ewentualnie wtedy mógł bym podjechać. Narazie czekam aż wróci wydech żeby zacząć składać ogon. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladca-Swiata Posted April 14, 2018 Report Share Posted April 14, 2018 (edited) Na początek przyspawałbym nakrętki do tych "kikutów" i spróbował odkręcić kluczem nasadowym. Jak nie da rady to wiercenie P.S. A tak ogólnie to zadzwoń w niedzielę po 11. Pogadamy, zobaczymy. Edited April 14, 2018 by Wladca-Swiata (see edit history) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pafcio Posted April 17, 2018 Report Share Posted April 17, 2018 Przy okazji spawania się nagrzeje 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovalchuck Posted May 16, 2018 Author Report Share Posted May 16, 2018 Można zamknąć Temat rozwiązany 😁😁 dzieki za pomoc Władca-Swiata 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladca-Swiata Posted May 17, 2018 Report Share Posted May 17, 2018 23 godziny temu, Kovalchuck napisał: Można zamknąć Temat rozwiązany 😁😁 dzieki za pomoc Władca-Swiata Sytuacja była beznadziejna. Udało sie rozwiązać problem pośrednio. Ważne, że działa. Ciekawe jest, że resztki śrub były zapieczone w niespotykany sposób. Normalnie trzeba by wiercić, niestety. 13 godzin temu, szerszung napisał: Spawanie? Mam ten sam problem 😂 Też coś ukręciłeś? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malyanio Posted May 18, 2018 Report Share Posted May 18, 2018 15 godzin temu, Wladca-Swiata napisał: Sytuacja była beznadziejna. Udało sie rozwiązać problem pośrednio. Ważne, że działa. Ciekawe jest, że resztki śrub były zapieczone w niespotykany sposób. Normalnie trzeba by wiercić, niestety. Też coś ukręciłeś? ... troszkę więcej. Jestem ciekaw jak rozwiązaliście problem... 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovalchuck Posted May 18, 2018 Author Report Share Posted May 18, 2018 U mnie nie ma się czym chwalić 🤭🤭 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts