Kovalchuck Zgłoś post Napisano 13 Kwiecień Potrzebuje jakiegoś zacnego Pana który ma pojęcie wykręcaniu urwanych śrubek z bloku silnika. Mianowicie od 2 sezonów zapowiadałem czyszczenie i poprawienie wydechu i poprawiłem że mi łebki zostały na kluczu. Ktoś podejmie wyzwanie w wykręcaniu tego g*wna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wladca-Swiata Zgłoś post Napisano 13 Kwiecień Wrzuć jakąś fote, albo podjedź. 695311927 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kovalchuck Zgłoś post Napisano 14 Kwiecień Moto jest rozebrane wiec podjazd jest praktycznie niemożliwy a przyczepki nie posiadam. Ale to jest tak zapieczone wiec możemy poczekać aż złoże ogon i ewentualnie wtedy mógł bym podjechać. Narazie czekam aż wróci wydech żeby zacząć składać ogon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wladca-Swiata Zgłoś post Napisano 14 Kwiecień (edytowany) Na początek przyspawałbym nakrętki do tych "kikutów" i spróbował odkręcić kluczem nasadowym. Jak nie da rady to wiercenie P.S. A tak ogólnie to zadzwoń w niedzielę po 11. Pogadamy, zobaczymy. Edytowano 14 Kwiecień przez Wladca-Swiata (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pafcio Zgłoś post Napisano wtorek o 16:54 Przy okazji spawania się nagrzeje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach