Kovalchuck Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Potrzebuje jakiegoś zacnego Pana który ma pojęcie wykręcaniu urwanych śrubek z bloku silnika. Mianowicie od 2 sezonów zapowiadałem czyszczenie i poprawienie wydechu i poprawiłem że mi łebki zostały na kluczu. Ktoś podejmie wyzwanie w wykręcaniu tego g*wna 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Wladca-Swiata Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Wrzuć jakąś fote, albo podjedź. 695311927 0 Cytuj
Kovalchuck Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Moto jest rozebrane wiec podjazd jest praktycznie niemożliwy a przyczepki nie posiadam. Ale to jest tak zapieczone wiec możemy poczekać aż złoże ogon i ewentualnie wtedy mógł bym podjechać. Narazie czekam aż wróci wydech żeby zacząć składać ogon. 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Wladca-Swiata Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2018 (edytowane) Na początek przyspawałbym nakrętki do tych "kikutów" i spróbował odkręcić kluczem nasadowym. Jak nie da rady to wiercenie P.S. A tak ogólnie to zadzwoń w niedzielę po 11. Pogadamy, zobaczymy. Edytowane 14 Kwietnia 2018 przez Wladca-Swiata (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
pafcio Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Przy okazji spawania się nagrzeje 0 Cytuj
Kovalchuck Opublikowano 16 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2018 Można zamknąć Temat rozwiązany 😁😁 dzieki za pomoc Władca-Swiata 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Wladca-Swiata Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2018 23 godziny temu, Kovalchuck napisał: Można zamknąć Temat rozwiązany 😁😁 dzieki za pomoc Władca-Swiata Sytuacja była beznadziejna. Udało sie rozwiązać problem pośrednio. Ważne, że działa. Ciekawe jest, że resztki śrub były zapieczone w niespotykany sposób. Normalnie trzeba by wiercić, niestety. 13 godzin temu, szerszung napisał: Spawanie? Mam ten sam problem 😂 Też coś ukręciłeś? 0 Cytuj
malyanio Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2018 15 godzin temu, Wladca-Swiata napisał: Sytuacja była beznadziejna. Udało sie rozwiązać problem pośrednio. Ważne, że działa. Ciekawe jest, że resztki śrub były zapieczone w niespotykany sposób. Normalnie trzeba by wiercić, niestety. Też coś ukręciłeś? ... troszkę więcej. Jestem ciekaw jak rozwiązaliście problem... 0 Cytuj
Kovalchuck Opublikowano 18 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2018 U mnie nie ma się czym chwalić 🤭🤭 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Rekomendowane odpowiedzi