Andree-stary wyga Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 Siema,Przy Dellu raczej są nikłe szanse na dłuższe polatanie, przynajmniej w tygodniu ok. 22ej, bez odwiedzin chłopaków w mundurach.. ,jest kilka powodów;ludzie(w większości kobiety) pracujący w Dellu, którzy wychodzą z pracy po 22ej, zgłaszają ochronie że boją się autami wyjeżdżać z parkingu bo na ulicach szaleją motocykliści, czasem też sami dzwonią.., dzwonią też po policję okoliczni mieszkańcy, bo hałas im przeszkadza, a jak nikt nie zadzwoni, to policja i tak tamtędy jeździ, patrolują ten teren, bo wiedzą że tu są odcinki dróg na których można przycisnąć, nie tylko motocyklem , w 2010, przy Zakładowej, chłopaki też przyjechali polatać.., 3 autka się roztrzaskały, sierra i 2 bmw, 21 letni kierowca bmw zginał, 2 rannych.., wiec sami widzicie, policja ma na ten teren oko .Nie jestem zwolennikiem jazdy "na kole", raczej teraz wole "turlać sie" po szosach swoim dziadkiem , chyba już z tego wyrosłem.., aczkolwiek mi to nie przeszkadza., popatrzeć lubię . Pracuje w Dellu od kilku lat, będąc na palarni, często słyszę silniki Waszych moto, kiedyś po pracy może wpadnę się przywitać... ,pozdro, LwG 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL !
Banita666 Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 Hehehe i jak słyszysz przemiły dźwięk to przyznaj od razu lepiej Ci się pracuje 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side
BykuOCW Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 Ja jestem jednym z okolicznych mieszkańców, i nikt z moich sąsiadów nie dzwoni :] Dodam, że wcale tak często nie widuje Policji, jak Wy tutaj wypisujecie.Co do dyskusji prowadzonej na wcześniejszych stronach - całkowicie popieram Działkowego Emeryta - widać znasz się na rzeczy i wiesz jak to w LDZ bywało za czasów Selgrosa/OBI. Jak widać niektórzy póki nie przekonają się o konsekwencjach, będą się LANSOWAĆ kto ile pojechał itp... Generalnie nawet nie zamierzam komentować zachowania takowych osób!LANSL, coś kiepsko pałujesz tą R1 pójdzie Ci CZYSTA !! 0 Cytuj
Dirdi Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 Wiesz co Mario biegam późno zazwyczaj, bo nawet o godzinach 1-2 noc, ale zazwyczaj 22:30-23:30 hehe, Offtopujemy! (Przepraszam) ;P 0 Cytuj
Andree-stary wyga Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 Hehehe i jak słyszysz przemiły dźwięk to przyznaj od razu lepiej Ci się pracujenoo, na palarni tylko słychać ładnie, silniki , a w środku budynku to już tylko klimatyzacje ,Ja jestem jednym z okolicznych mieszkańców, i nikt z moich sąsiadów nie dzwoni :] Dodam, że wcale tak często nie widuje Policji, jak Wy tutaj wypisujecie.masz po prostu tolerancyjnych sąsiadów , mało teraz takich.., albo dzwonią i się tym nie chwalą ,chłopaki w mundurkach nie zawsze trzepią od razu przy Dellu, często widzę że dopiero na Tomaszowskiej, na przystanku . 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL !
Lans Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 LANSL, coś kiepsko pałujesz tą R1 pójdzie Ci CZYSTA !!Jaka czysta ? Przetlumacz to zdanie bo totalnie nie wiem o co Ci chodzi. 0 Cytuj
BykuOCW Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Jaka czysta ? Przetlumacz to zdanie bo totalnie nie wiem o co Ci chodzi.'' CZYSTA '' 300 km/hBiorąc pod uwagę, że Hondą CBR F3 PC31 można tam osiągnąć 270 km/h, 280 na RN 04 to słaby wynik. Widziałem Cie chyba wczoraj z plecaczkiem na Górnej. Pozdro 1000 ;] 0 Cytuj
Mario Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 '' CZYSTA '' 300 km/hBiorąc pod uwagę, że Hondą CBR F3 PC31 można tam osiągnąć 270 km/h, 280 na RN 04 to słaby wynik. Widziałem Cie chyba wczoraj z plecaczkiem na Górnej. Pozdro 1000 ;]a w którą stronę, bo w jedna jest trochę pod górkę 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro
siwutek Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Jaka czysta ? Przetlumacz to zdanie bo totalnie nie wiem o co Ci chodzi.powinno być 3 sta hehehe 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
Lans Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 a w którą stronę, bo w jedna jest trochę pod górkę W strone centrum miasta.Trzeba jeszcze bardziej pierwszy łuk opanować i wtedy może wiecej sie pociśnie :DMój koleszka Repsolem RR1000 też tylko 285 narazie tam wyciąga.Najgorzej że te światła ciągle się zmieniają i trzeba na czerwonym przelatywać z taką prędkością.Ale adrenalina później porządnie trzęsie 0 Cytuj
siwutek Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 łuk jest za***isty - wrażenia jak na torze 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
3voQ Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2012 swoją drogą jestem ciekaw jakie są wrażenia przy "czystu"; autem max 250 jechałem, "bzykiem" ledwo ponad 200 póki co ale jako świeżak to dla mnie i tak nowe doznania.. 0 Cytuj
sedes900 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2012 swoją drogą jestem ciekaw jakie są wrażenia przy "czystu"; autem max 250 jechałem, "bzykiem" ledwo ponad 200 póki co ale jako świeżak to dla mnie i tak nowe doznania.. To chyba ze mna wtedy wracales z Kutna prawda? Ja jechalem na czarno-szarym firebladzie.Co do tematu to jak ktos chce polatac maxem to na autostrade do strykowa jest niedaleko. Do zgierza i z powrotem to 1,20 na bramkach w obie strony. Zaraz przy bramkach jest niewielki parking wiec od czasu do czasu moznaby sie tam spotkac. 0 Cytuj
3voQ Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2012 hehe, fakt, "rozdziewiczyłeś" mnie:-)miło było:D To chyba ze mna wtedy wracales z Kutna prawda? Ja jechalem na czarno-szarym firebladzie.Co do tematu to jak ktos chce polatac maxem to na autostrade do strykowa jest niedaleko. Do zgierza i z powrotem to 1,20 na bramkach w obie strony. Zaraz przy bramkach jest niewielki parking wiec od czasu do czasu moznaby sie tam spotkac. 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2012 hehe, fakt, "rozdziewiczyłeś" mnie:-)miło było:DPanowie no wiecie co? co Wy tu za reklamę robicie? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
_Michał_ Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2012 Co do dyskusji prowadzonej na wcześniejszych stronach - całkowicie popieram Działkowego Emeryta - widać znasz się na rzeczy i wiesz jak to w LDZ bywało za czasów Selgrosa/OBI. Jak widać niektórzy póki nie przekonają się o konsekwencjach, będą się LANSOWAĆ kto ile pojechał itp... Generalnie nawet nie zamierzam komentować zachowania takowych osób! LANSL, coś kiepsko pałujesz tą R1 pójdzie Ci CZYSTA !!A Ty Byku prawisz reprymendy koledze a sam lepszy nie jesteś... Już zapomniałeś jak się "chwaliłeś" ile to Twoja RN12 leci po Dellu??? :PBez urazy - ale zacznijcie mądrzeć bo zachowujecie się jak dzieciaki Podniecacie się kto ile poleci na tej prostej... Na tor "mistrzowie prostej" i tam pokażcie jak się lata :PMnie osobiście to wali, bo tam nie mieszkam ale może zastanówcie się co mogą myśleć mieszkańcy (i nie tylko) o motocyklistach??? Chyba nic dobrego - bo właśnie taka grupa pracuje na "konto" wszystkich. Gdybym mieszkał w okolicach Della (Olechów, Janów) to pewnie również miałbym zdanie, że "motocykliści to kretyni i debile" - często bywam u kolegów na Widzewie i słyszę te "wycia silników"... Na dłuższą metę tego się znieść nie da... 0 Cytuj
3voQ Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2012 Michał masz jak najbardziej rację - chociaż nie wiem jak to się niesie z Della na olechów/janów..z drugiej strony przyjeżdzam praktycznie na jałowych biegach pod dom i wszyscy mnie chreszczą - łącznie z Żoną, więc walę prosto do garażu..zatem co nam zostaje.. tylko autostrada, która powinna być pusta, bo zawsze może ktoś zmienić pas..albo tor? 0 Cytuj
siwutek Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2012 więc polecam wylot z Łodzi na Pabianice -puki co mało puszek i można odkręcić 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
Banita666 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 I lipa pogoda pokrzyżowała plany , mam nadzieję że następnym razem spotkamy się już 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side
Mario83 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 A Ty Byku prawisz reprymendy koledze a sam lepszy nie jesteś... Już zapomniałeś jak się "chwaliłeś" ile to Twoja RN12 leci po Dellu??? :PBez urazy - ale zacznijcie mądrzeć bo zachowujecie się jak dzieciaki Podniecacie się kto ile poleci na tej prostej... Na tor "mistrzowie prostej" i tam pokażcie jak się lata :PMnie osobiście to wali, bo tam nie mieszkam ale może zastanówcie się co mogą myśleć mieszkańcy (i nie tylko) o motocyklistach??? Chyba nic dobrego - bo właśnie taka grupa pracuje na "konto" wszystkich. Gdybym mieszkał w okolicach Della (Olechów, Janów) to pewnie również miałbym zdanie, że "motocykliści to kretyni i debile" - często bywam u kolegów na Widzewie i słyszę te "wycia silników"... Na dłuższą metę tego się znieść nie da...Ja tego jak to mówisz wycia mogę słuchać całymi dniami a i pewnie Twoja ZX też nie jest usypiająca więc chyba coś nie tak 1 Cytuj
Dzejdzej Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 ja tam mieszkam na OCW i jakoś mi nie przeszkadza to a della mam przez las 0 Cytuj
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 Znalezione w sieci ... http://expressilustr...564da057b000000 0 Cytuj
Lans Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 Nie rozumie osob krytykujacych temat jakim jest jazda na Dellu. Nikt nie potrzebuje czytac pouczen czy tez slow waszej krytyki . Kogo to interesuje ? Moze sprobojcie wyglosic jakies kazanie w kosciele, ewentualnie zadzwoncie do radia maryja i wypowiedzcie sie na jakiejs audycji...Nie podoba sie to nie czytajcie tego i tam nie przyjezdzajcie. Temat jest dla osob ktore sie tym interesuja i tam bywaja, kazdy ma swoj rozum i bedzie robil co chce. Rece opadaja... 0 Cytuj
kazek Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 Nie rozumie osob krytykujacychZawiść, zazdrość i dokopanie lepszemu poprawia samopoczucie. 0 Cytuj
m_sokol Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 więc polecam wylot z Łodzi na Pabianice -puki co mało puszek i można odkręcićAbsolutnie się zgadzam, pusto i co dziwne - równo trzeba korzystać puki to droga donikąd Jak "za parę lat" skończą obwodnicę to już tak miło nie będzie 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi