Skocz do zawartości

Dell - Łódź

Lans

Rekomendowane odpowiedzi

Andree-stary wyga

Siema,Przy Dellu raczej są nikłe szanse na dłuższe polatanie, przynajmniej w tygodniu ok. 22ej, bez odwiedzin chłopaków w mundurach.. :smile: ,jest kilka powodów;ludzie(w większości kobiety) pracujący w Dellu, którzy wychodzą z pracy po 22ej, zgłaszają ochronie że boją się autami wyjeżdżać z parkingu bo na ulicach szaleją motocykliści, czasem też sami dzwonią.., dzwonią też po policję okoliczni mieszkańcy, bo hałas im przeszkadza, a jak nikt nie zadzwoni, to policja i tak tamtędy jeździ, patrolują ten teren, bo wiedzą że tu są odcinki dróg na których można przycisnąć, nie tylko motocyklem :smile: , w 2010, przy Zakładowej, chłopaki też przyjechali polatać.., 3 autka się roztrzaskały, sierra i 2 bmw, 21 letni kierowca bmw zginał, 2 rannych.., wiec sami widzicie, policja ma na ten teren oko :smile: .Nie jestem zwolennikiem jazdy "na kole", raczej teraz wole "turlać sie" po szosach swoim dziadkiem :smile: , chyba już z tego wyrosłem.., aczkolwiek mi to nie przeszkadza., popatrzeć lubię :smile:. Pracuje w Dellu od kilku lat, będąc na palarni, często słyszę silniki Waszych moto, kiedyś po pracy może wpadnę się przywitać... ;),pozdro, LwG

Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów ;)

Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL !

Ja jestem jednym z okolicznych mieszkańców, i nikt z moich sąsiadów nie dzwoni :] Dodam, że wcale tak często nie widuje Policji, jak Wy tutaj wypisujecie.Co do dyskusji prowadzonej na wcześniejszych stronach - całkowicie popieram Działkowego Emeryta - widać znasz się na rzeczy i wiesz jak to w LDZ bywało za czasów Selgrosa/OBI. Jak widać niektórzy póki nie przekonają się o konsekwencjach, będą się LANSOWAĆ kto ile pojechał itp... Generalnie nawet nie zamierzam komentować zachowania takowych osób!LANSL, coś kiepsko pałujesz tą R1 pójdzie Ci CZYSTA !!

Wiesz co Mario biegam późno zazwyczaj, bo nawet o godzinach 1-2 noc, ale zazwyczaj 22:30-23:30 hehe, Offtopujemy! (Przepraszam) ;P

Andree-stary wyga

Hehehe i jak słyszysz przemiły dźwięk to przyznaj od razu lepiej Ci się pracuje

noo, na palarni tylko słychać ładnie, silniki :smile: , a w środku budynku to już tylko klimatyzacje ;) ,

Ja jestem jednym z okolicznych mieszkańców, i nikt z moich sąsiadów nie dzwoni :] Dodam, że wcale tak często nie widuje Policji, jak Wy tutaj wypisujecie.

masz po prostu tolerancyjnych sąsiadów ;) , mało teraz takich.., albo dzwonią i się tym nie chwalą :P ,chłopaki w mundurkach nie zawsze trzepią od razu przy Dellu, często widzę że dopiero na Tomaszowskiej, na przystanku .

Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów ;)

Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL !

LANSL, coś kiepsko pałujesz tą R1 pójdzie Ci CZYSTA !!

Jaka czysta ? Przetlumacz to zdanie bo totalnie nie wiem o co Ci chodzi.

'' CZYSTA '' 300 km/hBiorąc pod uwagę, że Hondą CBR F3 PC31 można tam osiągnąć 270 km/h, 280 na RN 04 to słaby wynik. Widziałem Cie chyba wczoraj z plecaczkiem na Górnej. Pozdro 1000 ;]

'' CZYSTA '' 300 km/hBiorąc pod uwagę, że Hondą CBR F3 PC31 można tam osiągnąć 270 km/h, 280 na RN 04 to słaby wynik. Widziałem Cie chyba wczoraj z plecaczkiem na Górnej. Pozdro 1000 ;]

a w którą stronę, bo w jedna jest trochę pod górkę :riding:

Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro

powinno być 3 sta hehehe

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

a w którą stronę, bo w jedna jest trochę pod górkę :riding:

W strone centrum miasta.Trzeba jeszcze bardziej pierwszy łuk opanować i wtedy może wiecej sie pociśnie :DMój koleszka Repsolem RR1000 też tylko 285 narazie tam wyciąga.Najgorzej że te światła ciągle się zmieniają i trzeba na czerwonym przelatywać z taką prędkością.Ale adrenalina później porządnie trzęsie :biggrin:

łuk jest za***isty - wrażenia jak na torze :smile:

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

swoją drogą jestem ciekaw jakie są wrażenia przy "czystu"; autem max 250 jechałem, "bzykiem" ledwo ponad 200 póki co ale jako świeżak to dla mnie i tak nowe doznania..

swoją drogą jestem ciekaw jakie są wrażenia przy "czystu"; autem max 250 jechałem, "bzykiem" ledwo ponad 200 póki co ale jako świeżak to dla mnie i tak nowe doznania..

To chyba ze mna wtedy wracales z Kutna prawda? Ja jechalem na czarno-szarym firebladzie.Co do tematu to jak ktos chce polatac maxem to na autostrade do strykowa jest niedaleko. Do zgierza i z powrotem to 1,20 na bramkach w obie strony. Zaraz przy bramkach jest niewielki parking wiec od czasu do czasu moznaby sie tam spotkac.

hehe, fakt, "rozdziewiczyłeś" mnie:-)miło było:D

To chyba ze mna wtedy wracales z Kutna prawda? Ja jechalem na czarno-szarym firebladzie.Co do tematu to jak ktos chce polatac maxem to na autostrade do strykowa jest niedaleko. Do zgierza i z powrotem to 1,20 na bramkach w obie strony. Zaraz przy bramkach jest niewielki parking wiec od czasu do czasu moznaby sie tam spotkac.

hehe, fakt, "rozdziewiczyłeś" mnie:-)miło było:D

Panowie :smile: no wiecie co? :P co Wy tu za reklamę robicie? :P

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Co do dyskusji prowadzonej na wcześniejszych stronach - całkowicie popieram Działkowego Emeryta - widać znasz się na rzeczy i wiesz jak to w LDZ bywało za czasów Selgrosa/OBI. Jak widać niektórzy póki nie przekonają się o konsekwencjach, będą się LANSOWAĆ kto ile pojechał itp... Generalnie nawet nie zamierzam komentować zachowania takowych osób! LANSL, coś kiepsko pałujesz tą R1 pójdzie Ci CZYSTA !!

A Ty Byku prawisz reprymendy koledze a sam lepszy nie jesteś... :P Już zapomniałeś jak się "chwaliłeś" ile to Twoja RN12 leci po Dellu??? :PBez urazy - ale zacznijcie mądrzeć bo zachowujecie się jak dzieciaki :P Podniecacie się kto ile poleci na tej prostej... :P Na tor "mistrzowie prostej" i tam pokażcie jak się lata :PMnie osobiście to wali, bo tam nie mieszkam ale może zastanówcie się co mogą myśleć mieszkańcy (i nie tylko) o motocyklistach??? Chyba nic dobrego - bo właśnie taka grupa pracuje na "konto" wszystkich. Gdybym mieszkał w okolicach Della (Olechów, Janów) to pewnie również miałbym zdanie, że "motocykliści to kretyni i debile" - często bywam u kolegów na Widzewie i słyszę te "wycia silników"... Na dłuższą metę tego się znieść nie da...

Michał masz jak najbardziej rację - chociaż nie wiem jak to się niesie z Della na olechów/janów..z drugiej strony przyjeżdzam praktycznie na jałowych biegach pod dom i wszyscy mnie chreszczą - łącznie z Żoną, więc walę prosto do garażu..zatem co nam zostaje.. tylko autostrada, która powinna być pusta, bo zawsze może ktoś zmienić pas..albo tor?

więc polecam wylot z Łodzi na Pabianice -puki co mało puszek i można odkręcić

A Ty Byku prawisz reprymendy koledze a sam lepszy nie jesteś... :P Już zapomniałeś jak się "chwaliłeś" ile to Twoja RN12 leci po Dellu??? :PBez urazy - ale zacznijcie mądrzeć bo zachowujecie się jak dzieciaki :P Podniecacie się kto ile poleci na tej prostej... :P Na tor "mistrzowie prostej" i tam pokażcie jak się lata :PMnie osobiście to wali, bo tam nie mieszkam ale może zastanówcie się co mogą myśleć mieszkańcy (i nie tylko) o motocyklistach??? Chyba nic dobrego - bo właśnie taka grupa pracuje na "konto" wszystkich. Gdybym mieszkał w okolicach Della (Olechów, Janów) to pewnie również miałbym zdanie, że "motocykliści to kretyni i debile" - często bywam u kolegów na Widzewie i słyszę te "wycia silników"... Na dłuższą metę tego się znieść nie da...

Ja tego jak to mówisz wycia mogę słuchać całymi dniami a i pewnie Twoja ZX też nie jest usypiająca więc chyba coś nie tak ;)

Nie rozumie osob krytykujacych temat jakim jest jazda na Dellu. Nikt nie potrzebuje czytac pouczen czy tez slow waszej krytyki . Kogo to interesuje ? Moze sprobojcie wyglosic jakies kazanie w kosciele, ewentualnie zadzwoncie do radia maryja i wypowiedzcie sie na jakiejs audycji...Nie podoba sie to nie czytajcie tego i tam nie przyjezdzajcie. Temat jest dla osob ktore sie tym interesuja i tam bywaja, kazdy ma swoj rozum i bedzie robil co chce. Rece opadaja...

więc polecam wylot z Łodzi na Pabianice -puki co mało puszek i można odkręcić

Absolutnie się zgadzam, pusto i co dziwne - równo :smile: trzeba korzystać puki to droga donikąd :riding: Jak "za parę lat" ;) skończą obwodnicę to już tak miło nie będzie