Koper Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Powiem Wam szczerze, że mam już dosyć tego Dell'a. Przyjechać, stać godzinę w oczekiwaniu na coś (nie wiadomo na co) i rozjechać się do domu to średni sens. W dodatku jak już odstawiłem motocykl, to widziałem grupkę ścigaczy zmierzających przy Atlas Arenie w stronę Retkini, a na rondzie ich nie widziałem. Nudy na Dellu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Ja dziś po weselu nie dałem rady ale w tygodniu można się zgadać gdzieś na mieście i pośmigać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Byłem na zakręcie ok 21.30 - niestety ale puszką, pęknięta linka sprzęgła uniemożliwiła mi jazdę na moto. Widziałem sporo motocykli. Zgadzam się z Koperem. Nudy i nic się nie dzieje. Dodatkowo "misie" które uniemożliwiają zabawe. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Ale czasem biegam na dellu koło 22-23 i naprzykład ostatnio widziałem 3 motorki, ktoś napewno śmigał Repsolem, na innym motocyklu ziomek miał kask z irokezem hehe no i ćwiczyli sobie jazde na tylnim kole, jeszcze chyba f4 tam dojrzałem :)PozdroZ irokezem na kasku to ja :DRepsol - honda RR to ziomek, a 3 moto to tez R1 - Czako od nas z forum.Zazwyczaj w 3 tam latamy.PS: Najbardziej mnie zastanawia co tym psom przeszkadza, jak się zbiorą samochody i normalnie stoją.Dzisiaj bylem i oczywiście trzepali wszystkich przy Dellu, a poźniej przy lodowej. :/ CHWDP ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strozz Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Dzisiaj nie było tak słabo... 8-10 osób się stawiło. Pogadalismy, zajaraliśmy, trochę pobujaliśmy po mieście, na koniec staw/Retka. Jak dla mnie było wporzo. Oczywiście zamiast Della można się spotykać gdzie indziej, jakiś moto/pub z dużym parkingiem i dobrym żarciem i muzyką na powietrzu, gdzie wieczorami zawsze się ktoś na motongu przyturla. 0 Cytuj www.motormania.com.pl Mój zecioR... http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/565-zecior-ready/ ...tak brzmi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbylu Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Ja mogę polecić pub do spotkań. Jest gdzie zaparkować, usiąść w ogrodku, muza i cos na ząb tez jest. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 no to godey hłopok 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Jeśli mówisz o pubie przy zbiegu ulic Jana Bożego/Kongresowa naprzeciw kościoła, to polecam. Jest gdzie zaparkować motocykl, miła obsługa i promocyjne ceny. Byłem tam kilkakrotnie Edyt Poprawiłem adres Miejsce na mapie http://goo.gl/maps/AiWf aaa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 rzut beretem ode mnie, a kurde nigdy nie widziałem tam tyle maszyn 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbylu Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 No właśnie ten pub chciałem polecić.A dokładnie to jest róg ulicy Kongresowej i Jana Bożego. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Wydaje mi się, że skoro w niedziele schemat spotkań na Dellu zawsze jest ten sam i grozi mandatami (lubią złapać motocyklistów, a jak już przyjeżdżają to czepiają się wszystkiego). moglibyśmy wypracować jakiś punkt zbiorczy dla nas. Wiadomo, jest sporo miejscówek, gdzie się różne grupy spotykają, ale problem w tym, że podjeżdża się i nie wiadomo czy to ludzie z forum, z którymi trochę się już pogadało, ale widzi się pierwszy raz na oczy, czy też całkiem obcy ludzie. Może ustalmy miejscówkę, w której jeśli się zobaczy ludzi to wiadomo, że będzie to grupa z FŁM, dodatkowo nie obarczona radiowozami W niedziele na Tulipanie chyba nikt się nie spotyka, a miejsce w samym centrum z dobrym wylotem w każdym kierunku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita666 Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Podajcie konkretny termin i miejsce ja dostosuję się do większości 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Jeśli pogoda dopisze to niedziela, o 20, parking pod C.H. Tulipan? Żeby się spotkać i przedyskutować nowe miejsca zbiórek i sposobu komunikacji 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 W niedziele to i ja podjadę. To jest ten tulipan jak się na Piotrków leci ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 W niedziele to i ja podjadę. To jest ten tulipan jak się na Piotrków leci ?CENTRUM HANDLOWE TULIPANUl. Piłsudskiego 94http://www.chtulipan.pl/page/47 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Ah tutaj, no dobrze. To będziemy w 2-3 osoby. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 a i ja się spróbuję podłączyć choć już pierwszy tulipanowy zlocik mamy za sobą hehe 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dani_recens Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Ja też chętnie się podłącze jako świeżak forumowy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Strozz rzucił bardzo dobry pomysł. Można się zebrać i usiąść, a nie sterczeć jak idioci na parkingu w oczekiwaniu na spóźnialskich Zobaczymy jaki będzie odzew, pod koniec tygodnia ustalimy szczegóły 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 teraz w oczekiwaniu na innych mozna bedzie browara walnac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita666 Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Ok czekamy na konkrety do piątki 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 według mnie pomysł fajny, pytanie tylko, czy nikt się nie będzie czepiał zostawiania motocykli na kostce przy ogródku (osobówki zbierają za to żółte felgi od straży miejskiej)z tego co się orientuję to lekki problem założyć [pierwotnie było słowo nie cenzuralne ale system je przepuścił więc sam zmieniłem] założyć taką felgę do moto hihi - mnie godzina 18.30 by pasowała bardziej bo muszę dojechać ale nie wcinam się do tubylców http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gifALE POMYSŁ PRZEDNI 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirdi Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Z irokezem na kasku to ja :DRepsol - honda RR to ziomek, a 3 moto to tez R1 - Czako od nas z forum.Zazwyczaj w 3 tam latamy.PS: Najbardziej mnie zastanawia co tym psom przeszkadza, jak się zbiorą samochody i normalnie stoją.Dzisiaj bylem i oczywiście trzepali wszystkich przy Dellu, a poźniej przy lodowej. :/ CHWDP !No to przyznam Ci, że fajny kask wyczaiłes hehehe, ja sobie biegalem wiec troche sie napatrzyłem na was 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 z tego co się orientuję to lekki problem założyć [pierwotnie było słowo nie cenzuralne ale system je przepuścił więc sam zmieniłem] założyć taką felgę do moto hihija nie mówię o zakładaniu blokad na koła motocykli o tym, że skoro ganiają osobówki to nas też mogą 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 No to przyznam Ci, że fajny kask wyczaiłes hehehe, ja sobie biegalem wiec troche sie napatrzyłem na was ooo, kolega biega przy Dellu :)a w jakich godzinkach i dniach ?to może bym się przyłączył, zawsze raźniej w 2 http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/strong.gif 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi