Skocz do zawartości

Dell - Łódź

Lans

Rekomendowane odpowiedzi

Powiem Wam szczerze, że mam już dosyć tego Dell'a. Przyjechać, stać godzinę w oczekiwaniu na coś (nie wiadomo na co) i rozjechać się do domu to średni sens. W dodatku jak już odstawiłem motocykl, to widziałem grupkę ścigaczy zmierzających przy Atlas Arenie w stronę Retkini, a na rondzie ich nie widziałem. Nudy na Dellu.

MarcinGraczykLDZ

Byłem na zakręcie ok 21.30 - niestety ale puszką, pęknięta linka sprzęgła uniemożliwiła mi jazdę na moto. Widziałem sporo motocykli. Zgadzam się z Koperem. Nudy i nic się nie dzieje. Dodatkowo "misie" które uniemożliwiają zabawe.

Ale czasem biegam na dellu koło 22-23 i naprzykład ostatnio widziałem 3 motorki, ktoś napewno śmigał Repsolem, na innym motocyklu ziomek miał kask z irokezem hehe no i ćwiczyli sobie jazde na tylnim kole, jeszcze chyba f4 tam dojrzałem :)Pozdro

Z irokezem na kasku to ja :DRepsol - honda RR to ziomek, a 3 moto to tez R1 - Czako od nas z forum.Zazwyczaj w 3 tam latamy.PS: Najbardziej mnie zastanawia co tym psom przeszkadza, jak się zbiorą samochody i normalnie stoją.Dzisiaj bylem i oczywiście trzepali wszystkich przy Dellu, a poźniej przy lodowej. :/ CHWDP !

Dzisiaj nie było tak słabo... 8-10 osób się stawiło. Pogadalismy, zajaraliśmy, trochę pobujaliśmy po mieście, na koniec staw/Retka. Jak dla mnie było wporzo. Oczywiście zamiast Della można się spotykać gdzie indziej, jakiś moto/pub z dużym parkingiem i dobrym żarciem i muzyką na powietrzu, gdzie wieczorami zawsze się ktoś na motongu przyturla.

motormanialogomalesh.png

www.motormania.com.pl

Mój zecioR... http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/565-zecior-ready/

...tak brzmi:

no to godey hłopok :smile:

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

Jeśli mówisz o pubie przy zbiegu ulic Jana Bożego/Kongresowa naprzeciw kościoła, to polecam.

Jest gdzie zaparkować motocykl, miła obsługa i promocyjne ceny.

Byłem tam kilkakrotnie

Edyt

Poprawiłem adres

Miejsce na mapie

http://goo.gl/maps/AiWf

aaa

rzut beretem ode mnie, a kurde nigdy nie widziałem tam tyle maszyn ;)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Wydaje mi się, że skoro w niedziele schemat spotkań na Dellu zawsze jest ten sam i grozi mandatami (lubią złapać motocyklistów, a jak już przyjeżdżają to czepiają się wszystkiego). moglibyśmy wypracować jakiś punkt zbiorczy dla nas. Wiadomo, jest sporo miejscówek, gdzie się różne grupy spotykają, ale problem w tym, że podjeżdża się i nie wiadomo czy to ludzie z forum, z którymi trochę się już pogadało, ale widzi się pierwszy raz na oczy, czy też całkiem obcy ludzie. Może ustalmy miejscówkę, w której jeśli się zobaczy ludzi to wiadomo, że będzie to grupa z FŁM, dodatkowo nie obarczona radiowozami :biggrin: W niedziele na Tulipanie chyba nikt się nie spotyka, a miejsce w samym centrum z dobrym wylotem w każdym kierunku :biggrin:

Jeśli pogoda dopisze to niedziela, o 20, parking pod C.H. Tulipan? Żeby się spotkać i przedyskutować nowe miejsca zbiórek i sposobu komunikacji :biggrin:

a i ja się spróbuję podłączyć :P choć już pierwszy tulipanowy zlocik mamy za sobą hehe

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

Strozz rzucił bardzo dobry pomysł. Można się zebrać i usiąść, a nie sterczeć jak idioci na parkingu w oczekiwaniu na spóźnialskich :biggrin: Zobaczymy jaki będzie odzew, pod koniec tygodnia ustalimy szczegóły :biggrin:

według mnie pomysł fajny, pytanie tylko, czy nikt się nie będzie czepiał zostawiania motocykli na kostce przy ogródku (osobówki zbierają za to żółte felgi od straży miejskiej)

z tego co się orientuję to lekki problem założyć [pierwotnie było słowo nie cenzuralne ale system je przepuścił więc sam zmieniłem] założyć taką felgę do moto hihi - mnie godzina 18.30 by pasowała bardziej bo muszę dojechać ale nie wcinam się do tubylców http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gifALE POMYSŁ PRZEDNI

Z irokezem na kasku to ja :DRepsol - honda RR to ziomek, a 3 moto to tez R1 - Czako od nas z forum.Zazwyczaj w 3 tam latamy.PS: Najbardziej mnie zastanawia co tym psom przeszkadza, jak się zbiorą samochody i normalnie stoją.Dzisiaj bylem i oczywiście trzepali wszystkich przy Dellu, a poźniej przy lodowej. :/ CHWDP !

No to przyznam Ci, że fajny kask wyczaiłes hehehe, ja sobie biegalem wiec troche sie napatrzyłem na was :P

z tego co się orientuję to lekki problem założyć [pierwotnie było słowo nie cenzuralne ale system je przepuścił więc sam zmieniłem] założyć taką felgę do moto hihi

ja nie mówię o zakładaniu blokad na koła motocykli o tym, że skoro ganiają osobówki to nas też mogą ;)

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

No to przyznam Ci, że fajny kask wyczaiłes hehehe, ja sobie biegalem wiec troche sie napatrzyłem na was :P

ooo, kolega biega przy Dellu :)a w jakich godzinkach i dniach ?to może bym się przyłączył, zawsze raźniej w 2 http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/strong.gif

Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro