Skocz do zawartości

Dell - Łódź

Lans

Rekomendowane odpowiedzi

DELL teraz juz jest be.Teraz jest obwodnica do Pabianic.Wlasnie wrocilem.Wyyyypas... :smile:

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Potwierdzam. Jechałem tam na kole, policja mnie ścigała na sygnałach i im uciekłem.

za***iście http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

codziennie jeżdzę do Della, bo tak się składa, że tam pracuję i powiem szczerze, że godziny poranne jak i popołudniowe ostatnim miesiącem nie są już okupowane przez "robactwo" ale wcześniej potrafili przy rondzie po pół dnia spędzić w aucie..nie wiem jak wieczorami teraz sytuacja wygląda..ale można sprawdzić..to co niedziela wieczór? sms 1/5h przed? :-)

Tak czytam ten temat i wszyscy po trosze maja rację ale jest wyjście ( nigdy nie ma 100% gwarancji ) i jest możliwość ,,bezpiecznych spotkań" ale tu nie będę się rozpisywał , proponuję spotkanie zainteresowanych i omówienie tematu , na pewno wy też macie niezłe pomysły

You don' t know the power of the dark side

DELL teraz juz jest be.Teraz jest obwodnica do Pabianic.Wlasnie wrocilem.Wyyyypas... :smile:

POTWIERDZAM + OBWODNICA = AGRESJA 10 :smile: , veni vidi vici [nie raz i nie dwa hehe - można się zapomnieć że na zjeździe zwężka]

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

jedzie ktos dzisiaj na pabianice?? jeszcze tam nie bylem ale zakladamze jest calkiem szeroko :smile: Ktos wpada? mi pasuje wlansie kolo 20tej moze godzine wczesniej :smile:

jedzie ktos dzisiaj na pabianice?? jeszcze tam nie bylem ale zakladamze jest calkiem szeroko :smile: Ktos wpada? mi pasuje wlansie kolo 20tej moze godzine wczesniej :smile:

2 pasy --> przeważnie puste, jedynie uważaj na łuki :smile: na gumie nie pociśniesz hehe

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

Powodzenia panowie .Ja od piątku jakoś wymiękłem ,cały czas widzę Krzysia reanimowanego . Pięć minut wcześniej siedzieliśmy i gadaliśmy o planowanym wypadzie na ryby.

za***iście http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif

hehe - ikonka bezbłędna - dla kolegi KOZAKA :smile:

Ja od piątku jakoś wymiękłem

Grześ niestety tak już ten świat skonstruowany, starszy ode mnie jesteś więc to doskonale wiesz. Nie będziesz jeździł na moto to cię na pasach pierdolnie pijaczyna albo znerwicowany emeryt, ewentualnie przedstawicielka co oko malowała w lusterku wstecznym, nie będziesz wychodził z chaty to i cegła na łep może spaść albo z wanny wychodząc możesz się poślizgnąć - niestety, nie znasz dnia ani godziny.

Doskonale Cię rozumiem:) Ja po swoim wypadku cały czas odczuwam strach jak wyjeżdżam na ulice... pewnie właśnie dlatego teraz jeżdżę wolno i ostrożnie

to po co ci taki motocykl? zawsze znajdzie sie taki moment ze odkrecisz i wtedy wiadomo co moze sie stac...

Nie każdy kupuje litra żeby Zapierdprzać;DA ja dziś nie dam rady;(

Mój motorek narazie na operacji plastycznej w Wiśniowej Górze, tez troche się boje po tym dosc mocnym szlifie w tamtym sezonie, ale jest coraz lepiej, zresztą ja nigdy nie latam niewiadomo jak, bo brak mi jeszcze umiejętności ;)Ale czasem biegam na dellu koło 22-23 i naprzykład ostatnio widziałem 3 motorki, ktoś napewno śmigał Repsolem, na innym motocyklu ziomek miał kask z irokezem hehe no i ćwiczyli sobie jazde na tylnim kole, jeszcze chyba f4 tam dojrzałem :)Pozdro

Tak wiem ale z parę dni musi minąć .Chyba

Grześ numery do nas znasz, jakby co to wal śmiało - a póki co nabijaj posty bo ten Aidas strasznie się rozbestwił :smile: spamer hehe