Bulba Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 DELL teraz juz jest be.Teraz jest obwodnica do Pabianic.Wlasnie wrocilem.Wyyyypas... 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Potwierdzam. Jechałem tam na kole, policja mnie ścigała na sygnałach i im uciekłem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 o prosze tez tam testowalem gume ale juz za barierkami dla budowlańców 0 Cytuj Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Potwierdzam. Jechałem tam na kole, policja mnie ścigała na sygnałach i im uciekłem.za***iście http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 codziennie jeżdzę do Della, bo tak się składa, że tam pracuję i powiem szczerze, że godziny poranne jak i popołudniowe ostatnim miesiącem nie są już okupowane przez "robactwo" ale wcześniej potrafili przy rondzie po pół dnia spędzić w aucie..nie wiem jak wieczorami teraz sytuacja wygląda..ale można sprawdzić..to co niedziela wieczór? sms 1/5h przed? :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita666 Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Tak czytam ten temat i wszyscy po trosze maja rację ale jest wyjście ( nigdy nie ma 100% gwarancji ) i jest możliwość ,,bezpiecznych spotkań" ale tu nie będę się rozpisywał , proponuję spotkanie zainteresowanych i omówienie tematu , na pewno wy też macie niezłe pomysły 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Dawac dzisiaj na Della o 20! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 DELL teraz juz jest be.Teraz jest obwodnica do Pabianic.Wlasnie wrocilem.Wyyyypas... POTWIERDZAM + OBWODNICA = AGRESJA 10 , veni vidi vici [nie raz i nie dwa hehe - można się zapomnieć że na zjeździe zwężka] 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 jedzie ktos dzisiaj na pabianice?? jeszcze tam nie bylem ale zakladamze jest calkiem szeroko Ktos wpada? mi pasuje wlansie kolo 20tej moze godzine wczesniej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 jedzie ktos dzisiaj na pabianice?? jeszcze tam nie bylem ale zakladamze jest calkiem szeroko Ktos wpada? mi pasuje wlansie kolo 20tej moze godzine wczesniej 2 pasy --> przeważnie puste, jedynie uważaj na łuki na gumie nie pociśniesz hehe 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Powodzenia panowie .Ja od piątku jakoś wymiękłem ,cały czas widzę Krzysia reanimowanego . Pięć minut wcześniej siedzieliśmy i gadaliśmy o planowanym wypadzie na ryby. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 za***iście http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gifhehe - ikonka bezbłędna - dla kolegi KOZAKA Ja od piątku jakoś wymiękłemGrześ niestety tak już ten świat skonstruowany, starszy ode mnie jesteś więc to doskonale wiesz. Nie będziesz jeździł na moto to cię na pasach pierdolnie pijaczyna albo znerwicowany emeryt, ewentualnie przedstawicielka co oko malowała w lusterku wstecznym, nie będziesz wychodził z chaty to i cegła na łep może spaść albo z wanny wychodząc możesz się poślizgnąć - niestety, nie znasz dnia ani godziny. 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Tak wiem ale z parę dni musi minąć .Chyba 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarnytl Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Doskonale Cię rozumiem:) Ja po swoim wypadku cały czas odczuwam strach jak wyjeżdżam na ulice... pewnie właśnie dlatego teraz jeżdżę wolno i ostrożnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 To witaj w klubie Ja po 9 latach od wypadku ciągle czuje cos co mnie powstrzymuje przed odkrecaniem manetki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 to po co ci taki motocykl? zawsze znajdzie sie taki moment ze odkrecisz i wtedy wiadomo co moze sie stac... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Wiesz co poprostu podobał mi się pod każdym względem (może inny kolor) -mimo pozorów można nim jeździć spokojnie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Ale zajebaliscie OT widzimy sie o 20 na dellu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 to po co ci taki motocykl? zawsze znajdzie sie taki moment ze odkrecisz i wtedy wiadomo co moze sie stac...Nie każdy kupuje litra żeby Zapierdprzać;DA ja dziś nie dam rady;( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 No właśnie muodyv6 jak po ślubnej eskorcie , byliśmy razem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strozz Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 podjadę 0 Cytuj www.motormania.com.pl Mój zecioR... http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/565-zecior-ready/ ...tak brzmi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Tez będę, ale chwile się spóźnię, czekajcie na mnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Dzisiaj jade wytestować Honde CR-X , czerwona -jak by ktoś widział to ja będę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirdi Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Mój motorek narazie na operacji plastycznej w Wiśniowej Górze, tez troche się boje po tym dosc mocnym szlifie w tamtym sezonie, ale jest coraz lepiej, zresztą ja nigdy nie latam niewiadomo jak, bo brak mi jeszcze umiejętności ;)Ale czasem biegam na dellu koło 22-23 i naprzykład ostatnio widziałem 3 motorki, ktoś napewno śmigał Repsolem, na innym motocyklu ziomek miał kask z irokezem hehe no i ćwiczyli sobie jazde na tylnim kole, jeszcze chyba f4 tam dojrzałem :)Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Tak wiem ale z parę dni musi minąć .ChybaGrześ numery do nas znasz, jakby co to wal śmiało - a póki co nabijaj posty bo ten Aidas strasznie się rozbestwił spamer hehe 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi