Kapsel Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 To dawaj morze ktoś jeszcze bedzie, my tam się nieraz spotykamy żeby pogadać i zbaczyś swoje tarze i czy jest jakaś nowa twarzyczka. Bynajmiej ja tak myśle. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 A co się robi na tym DELLU? .Rozmawia się albo zapier**la. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Wiekie sory ale za ra ktoś przyjedzie zobaczeć moją ince więc nie moge ale pod centralem bende możliwe że rometem komarem niebieskim 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 (edytowane) trochę motorków pod dellem było około 15, złapałem na kamerce kilka jadąc autem - zapamiętałem zieloną kawę w 2 osoby - Konrad czy Lans'u? ps. który tam przejechał na czerwonym? :nono: ps2. tu macie short wycinek - wybaczyć latanie obrazu - trzymałem cam w łapie prowadząc. http://youtu.be/boTha5zRZUA ps3. jakieś autko Was ścigało Edytowane 6 Marca 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 trochę motorków pod dellem było około 15, złapałem na kamerce kilka jadąc autem - zapamiętałem zieloną kawę w 2 osoby - Konrad czy Lans'u? ps. który tam przejechał na czerwonym? :nono: Nagranie na policje przekazujesz ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 teraz mam haka na ciebie Lansu piwo stawiaj albo wysylam ..niestety nie widac blach ale piwo postawic mozesz 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 (edytowane) teraz mam haka na ciebie Lansu :Dpiwo stawiaj albo wysylam ..niestety nie widac blach ale piwo postawic mozesz I co Ci po tym piwie jak wypijesz nie będziesz mógł jeździć :crash: Blachą przejmować się nie musze Edytowane 6 Marca 2013 przez Lans (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blonder Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Kiedy następny zjazd ?? w sobotę może pogoda nie dopisać ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Lans kawa super 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Kiedy następny zjazd ?? w sobotę może pogoda nie dopisać ...Zima wraca, to narazie lipa z ustawek :/ Lans kawa superDzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Kto ma ochote podjechac dzisiaj wieczorem na Della to zapraszamy Bedzie poskramianie nowych besti 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 wieczorem to i ja ale ja mam starą bestię. mogę się czuć zaproszony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zyygy spoko sprawdzimy swoje fazery 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Ja z Rolandem wpadniemy ok.16.30 Edit; O ile będzie sucho 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 To o której zbiórka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 ja dopiero mogę po 18:00 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Edit; O ile będzie sucho zadbaj o to - nick zobowiązuje 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 sucho jak sucho ale lepiej się ciepło ubrać bo po 21:00 zacznie iść w stronę 0. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) Ustawka 20 kwietnia 2013 godz 18:30 Godz 18:00 – zakończenie imprezy Killing The Streets na łódzkim Motodromie, po imprezie jak zwykle nie będzie pomysłu gdzie jechać. Czasu dużo nie będzie, więc nie ma sensu zbyt daleko się wybierać. 21:00-6:00 – afterparty w klubie Pomarańcza Łódź. Kto ma ochote pofruwać niech wpada na Della. Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez Lans (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 nie chcę podpuszczać ale chętnie zobaczyłbym na Dell-u która Kawa mocniejsza... Lansa czy Jakubka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Oooo dobry temat:) też mnie to ciekawi:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Powiem tak widziałem wczoraj na dellu Lansa i jego kawe wymiata zarąbiście i faktycznie na żywo lepiej wygląda 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 to fakt troche zap....ala niskie obroty u lansa to dopiero w garazu he 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Dzisiaj w nocy latamy! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi