Arthur Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Potwierdzam, mnie udało się z dobrą grupką 6 osobową polecieć do kruszowa, w tym jedna dziewczyna, tempo w sam raz pozdr. 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 (edytowane) Czuje tu cisnienie na moja osobę z tym włókniarzy-dell, ale sorka jeżdzę 3tyg na moto.... a co do mandatów : Albo tych co nie chcieli już stać na dellu i pojechali sobie hehe :D i nie tylko pod centralem- wczoraj na żubardzkiej staliśmy./ leżeliśmy Edytowane 19 Września 2012 przez Madziulek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 zgadzam sie. z reszta jest topic jak jechac w grupie lecz nie kazdy o tym wie. ja do grup sie nie nadaje bo moj vmax 80 to dka was hedynka max 2gi bieg wiec ciagke bedzie ,,szyyybciejjjjj". dlatego nigd nie jechalem na kruszow....ale mam nadziehe ze sie to zmieni 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Zgadza sie Arthur jazda w tej grupce byla ok,musze tylko sciagac kufer,poniewaz telepalo mi bajkiem jadac za wami :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Lipa troche ze na innych forach smieja sie, ze motocyklisci z FLM stoja tylko pod centralem...to ja się bardzo cieszę z tego, że dajemy innym powód do radości, wszak śmiech to zdrowie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif Działkowy ma dużo racji... dlatego też skłaniam się ku temu żeby jezdzić w mniejszych grupach z ludzmi, którzy nie będą marudzić na moje "powolne" tempo jazdy. szkoda tylko, że ten terror wczoraj nie wyszedł, mam nadzieję, że nast razem uda się Wam go zorganizować. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Mała wcale tak wolno nie latasz, mi tam pasuje. 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin1210 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 może to nie był TERROR w pełnym tego słowa znaczeniu, ale terrorek jak najbardziej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 19 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Nastepnym razem bedzie konkretniej, inaczej sie to zorganizuje. Itak jak na spontana, było wyjatkowo duuuuzo ludu! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Fajna dyskusja o tempie i umiejetnosciach. Zaczalem jezdzic w czwartek i tak sie zastanawialem czy jak bede jakis spontan to dolaczyc sie do ekpiy czy jeszce pocwiczyc samemu:) chetnie bym posmigal z wieksza ekipa ale nie chcialbym byc za wolny:) A tu po przeczytaniu dyskusji - jak tylko bede mogl to sie chetnie pojawie - bo widze ze znajde ludzi ktorzy jezdza wolniej a ja chetnie posmigalbym w wiekszej grupie - ciekawiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 19 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Fajna dyskusja o tempie i umiejetnosciach. Zaczalem jezdzic w czwartek i tak sie zastanawialem czy jak bede jakis spontan to dolaczyc sie do ekpiy czy jeszce pocwiczyc samemu:) chetnie bym posmigal z wieksza ekipa ale nie chcialbym byc za wolny:) A tu po przeczytaniu dyskusji - jak tylko bede mogl to sie chetnie pojawie - bo widze ze znajde ludzi ktorzy jezdza wolniej a ja chetnie posmigalbym w wiekszej grupie - ciekawiej Nie masz czym się przejmować Zawsze znajdziesz jakiś jeźdźców dla siebie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Dzieki to ja sie w takim razie szykuje na kolejna akcje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Zawsze trzeba sie dzielic na grupy zapierdalaczy normalnej jazdy i wolnej i bedzie po klopocie Pamietam kiedys zrobilismy tak ze z belchatowa jechalismy na taras widokowy i najwolniejsi jechali z przodu i to byla masakra goraco wolno i niebezpiecznie az jedna osoba ktora nie wytrzymala wyprzedziala wolnych i poszla pelnym ogniem i za nim zdecydowana wiekszosc i efekt byl taki ze ci najwolniejsi sie pogubili i ledwo dotarli na miejsce ... A tak wogole to lubie za***rdalac ;D hahahaha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 największy problem z różnym poziomem umiejętności w grupie to, to iż Ci wolniejsi z mniejszym doświadczeniem i umiejętnościami czasem próbują gonić tych szybszych, różnie może się to skończyć ps. nie wiedziałem że motocykliści to stworzenia stadne 2 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 podzielmy tematy na 0-80km/h....90-150kmh....160-xxx km/h i po sprawie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Dobrze prawi. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 tak sobie prawi... tu nie chodzi o prędkości niestety. Historia zna wielu miszczów od 300km/h na litrowych furach,... poganianych z obłędem w oczach po zakrętach przez sześćsetki czy nawet pięćsetki itd, itp... 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 emert to chodz wybierzemy sie na kruszow z mija rska i zanudzisz sie. dlatego lepiej jak kazdy dzial sobie bedzie gadal swoim tokiem a nie kazdy wyszukuje postow dla siebie. po co mam przegladac umawiania sie 6oo ccm jak i tak nie urwe z nimi. proste. po co mi ogladac czerwone swiatelka? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 po co mi ogladac czerwone swiatelka?Żeby wiedzieć w która stronę jechać. Hihi 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Żeby wiedzieć w która stronę jechać. Hihi no na to nie wpadłam muszę przy okazji komuś podziękować 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vader Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 "0-80km/h" to nie wiem czy nawet z armaturą polatasz. Po 2 prędkość a styl jazdy/umiejętności to dwie różne sprawy. Jak znam życie to większość będzie celować w grupę powyżej 165km/h więc może dodaj czy ta prędkość obowiązuje też na winklach. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 21 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 (edytowane) emert to chodz wybierzemy sie na kruszow z mija rska i zanudzisz sie. dlatego lepiej jak kazdy dzial sobie bedzie gadal swoim tokiem a nie kazdy wyszukuje postow dla siebie. po co mam przegladac umawiania sie 6oo ccm jak i tak nie urwe z nimi. proste. po co mi ogladac czerwone swiatelka? Twoja RSka jest wyjatkiem, wiekszosc obecnych na forum maszyn moze osiagnac znacznie wyzsze predkosci Takze pojemnosc nie ma tu zbyt wiele do powiedzenia, licza sie umiejetnosci No i oczywiscie ilosc oktanow we krwi W nowych tematach zrobiles 3 grupy: 0-85km 95-160km/h 165km/h A co z osobami ktore preferuja jazde z predkosciami : 85-95 lub 160-165 ??? Zostaly zdyskryminowane ... Edytowane 21 Września 2012 przez Lans (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 dysjryminant ze mnie hehehe...sirry... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Jakby miał ktoś ochotę jutro polatać to około 14 ustawiamy się w kilka maszyn. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Bendę o 15:10. Muszę wyjść ze szkoły o 14:25 to ja bende , a kto jeszcze jedzie chćie im więcej nas tym milsza atmosfera to do jutra LWG. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 A co się robi na tym DELLU? Jak mnie puszczą z zajęć o czasie to zajadę w drodze powrotnej na bazę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi