puchat Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 jaki deszcz! to gerwaz pluł 0 Cytuj Mess With The Best, Die Like The Rest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Co wy gadacie jaki deszcz ja wróciłem właśnie z latania, całe miacho oblecieliśmy z trzy razy i ani kropla na mnie nie spadła. Może tak szybko jechaliśmy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 potwierdzam, właśnie wróciłem z wyprawy do kruszowa z przygodami i suchutko całą noc, Zyygy szkoda że sie nie zgadaliśmy. 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchat Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 puchat melduje się cały po powrocie prosto z łóżeczka :] 0 Cytuj Mess With The Best, Die Like The Rest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 szybciej żeś do piotrkowa dojechał niż my do lodzi 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchat Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Musiał przede mną Gerwaz jechać bo jakaś czerwoną plamę ominąłem po drodze :] 0 Cytuj Mess With The Best, Die Like The Rest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 (edytowane) heheh, za słabo linke ciągnął kapcioch Daniela w drodze do kruszowa http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif A to wszystko zaczęło się od Gerwaza Edytowane 16 Września 2012 przez kosmaty (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert86 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Ja teżjuż w domu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 JA w domu byem o 3 http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif ..Dzieki chlopcz za wypad i za pomoc http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif DZIEKI :riding: 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 18 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Latamy!!! Latamy!!! Trzeba korzystac z pogody !! Od jutra deszcze i ochlodzenie :/ w dniu dzisiejszym SPOTYKAMY SIE O GODZ. 20:30 pod CENTRALEM 2 (miejsce czwartkowych spotow). Zrobimy maly terror po miescie. Central - Zgierz - Aleksandrow - Konstatnynow - Lodz ( Mc i Dell) Dokladna trase ustalimy na miejscu z oczywistych powodow Przekazujcie znajomym na PW i KOM zeby frekwencja nie byla gorsza niz ostatnio 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert86 Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Jak długo będziecie pod centralem ? przyłączył bym się koło 21 . Lub dijechał bym gdzieś do was. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin1210 Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 (edytowane) Gdzie można się zapisać? Edytowane 18 Września 2012 przez Marcin1210 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 18 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Jak długo będziecie pod centralem ? przyłączył bym się koło 21 . Lub dijechał bym gdzieś do was. Napewno bedziemy do 21, na Scotiego tez bede czekal. Gdzie można się zapisać? Nie pier*** tylko przyjezdzaj UWAGA!!! Nie bedziemy jakos bardzo zapierd**** , aleee!!! toczyc sie tez nie bedziemy !!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert86 Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 I GITARA PD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin1210 Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Napewno bedziemy do 21, na Scotiego tez bede czekal. Nie pier*** tylko przyjezdzaj UWAGA!!! Nie bedziemy jakos bardzo zapierd**** , aleee!!! toczyc sie tez nie bedziemy !!! będę na pewno 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Jedzie ktos z Koluszek? Ja tez chetnie podjade,jakby ktos. sie wybieral to mozna do Lodzi bryknac razem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 19 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Wlasnie wrocilem do domu. Po raz kolejny dopisala zadziwiajaca liczba motocykli Szkoda tylko ze nie ma kto jezdzic... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Oo,dlugo latales.Ja zawinalem sie okolo polnocy.Z grupa kilku moto wybralem sie do Kruszowa,pozniej wrocilismy na Della.Tam malo kto faktycznie jezdzil i przed polnoca skierowalem sie do domciu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 byliśmy o 3 na dellu i nikogo nie było, ale fakt obgadaliśmy wczoraj że to wszystko tak trochę mało zorganizowane jest, niech każdy przygotuje propozycję objazdówki ale to chyba do innego wątku powinno być. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 19 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 (edytowane) Nastepnym razem trzeba zrobic liste osob jadacych ustalona trasa. Bo inaczej nie ma sensu... Lipa troche ze na innych forach smieja sie, ze motocyklisci z FLM stoja tylko pod centralem... Troche w tym prawdy jest. Z takiej duzej liczby osob moze 1/4 gdzies sie razem rusza... Nie chce nikogo urazic tym co pisze, ale fajnie by bylo czesciej polatac jakas wieksza grupa. W dodatku pech nie odpuszcza, kolejna kolizja, a do tego na Dellu posypaly sie mandaty za wiazd na przystanek :/ 100zl i 1ptk dla wszystkich *nooo oprocz tych co uciekli :D Edytowane 19 Września 2012 przez lansl (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 trzeba było powiedzieć że wprowadziliście motocykle jakaś mało konsekwentna ta policja, raz się czepiają a raz nie 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naem Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 to nie były mandaty za wjazd tylko za stanie w obrębie oznaczonego przystanku komunikacyjnego - sposób w jaki się tam znalazły nie ma znaczenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Z takiej duzej liczby osob moze 1/4 gdzies sie razem rusza... Nie chce nikogo urazic tym co pisze, ale fajnie by bylo czesciej polatac jakas wieksza grupa. masz niby rację, nie to, że marudzę, ale dla mnie jazda w kawalkadzie motocykli dobra jest w tempie czoperowym ale już zupełnie nie do zaakceptowania w tempie "emeryckim" ... jak obserwuję, jest baaaaardzo zróżnicowany poziom umiejętności, i peletom potrafi się rozciągać na kilometr, co wpienia tych czekających i tych goniących... do tego nie przepadam za umartwianiem się, czy jadący z tyłu wjadą mi na plecy, bo się zagapią albo nie potrafią skutecznie hamować, albo zastanawianie się, dlaczego ten 4 motocykle z przodu nie przyspiesza, tylko odpycha się szczotką... albo jazda po winklach, gdzie jedziesz tam enty w rzędzie i tuż przed zakrętem, który nadaje się wręcz do sypnięcia z garści, nagle robi się czerwono od świateł poprzedzających i psujących całą zabawę... tak więc myślę, że to kwestia braku doboru podobnych umiejętności i podobnych sprzetem kierowców... pomijam już chęć i wenę do jazdy, jeden ma parcie na kilometry i pojechałby do Łeby, ale drugi ma całe czydzieści złotych na paliwo albo dostał od żony pół godziny wychodnego... myślę, że to wszystko składa się razem na taki rezultat... dla mnie optymalnie to 5-6 zbliżonych możliwościami motocykli, jadących w podobnym tempie, z przewidywalnymi kierowcami, do których mam jakie takie zaufanie i których styl jazdy i umiejętności są jako tako przewidywalne, inaczej to męczarnia a nie fun... ale to temat na osobną dyskusję 1 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 racja w 100% działkowy... jazda w zróżnicowanej umiejętnościami grupie jest bardzo niebezpieczna i podzielam Twoje zdanie nad odpowiednim doborem ludzi do jazdy. Musi być kilka grup i tyle... innego rozwiązania nie ma niestety. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 19 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Dzialkowy emeryt, swiete slowa ! Trzeba dzielic sie na grupy i tyle. Nawet przejazd z al.Wlokniarzy na Della, w calej grupie jest katastrofalny... jakaś mało konsekwentna ta policja, raz się czepiają a raz nie Nie kazdy burek, to ta sama psina to nie były mandaty za wjazd tylko za stanie w obrębie oznaczonego przystanku komunikacyjnego - sposób w jaki się tam znalazły nie ma znaczenia Dokladnie tak jak napisala Naem. Tlumaczenia nic nie zmienily. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi