Lans Opublikowano 27 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Kto podszedł do mnie dzisiaj na Dellu i pytał gdzie jest forum ???? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Kto podszedł do mnie dzisiaj na Dellu i pytał gdzie jest forum ???? forum tam gdzie forum 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Kto podszedł do mnie dzisiaj na Dellu i pytał gdzie jest forum ???? Na forum pytają gdzie jest Dell, a na Dell-u gdzie jest forum... widzę tu pewną prawidłowość :-P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 28 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Troche mnie zaskoczylo to pytanie : ,, gdzie jest forum, gdzie sie zawsze spotyka ... bo nikogo nie widze" hmmm... a po czym mozna poznac ze ktos jest z forum??? po naklejkach na czole czy jak ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudysid Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 (edytowane) dobra dobra , już nie musicie po mnie tak jezdzić poprostu pierwszy raz tam bylem i nikogo nie znałem i nie chcialem wcinać sie komuś... Edytowane 28 Października 2013 przez chudysid (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Suzuki Rg80 '94 --> Suzuki Gs500 '93 5*( Oli) + Suzuki DL650 V-Strom AK8-->Honda NX650 Dominator '90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 bedzie ktos dzis? 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 28 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 dobra dobra , już nie musicie po mnie tak jezdzić poprostu pierwszy raz tam bylem i nikogo nie znałem i nie chcialem wcinać sie komuś... a to TY trzeba bylo zostac i kogos poznac, a nie tak szybko uciekles 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudysid Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 może nast razem a że jak widać świeżak jestem myślałem ze to będą ludzie z forum tylko i dlatego podjechałem i spytałem się czy są z FLM to skierowali mnie do Ciebie 2 Cytuj Suzuki Rg80 '94 --> Suzuki Gs500 '93 5*( Oli) + Suzuki DL650 V-Strom AK8-->Honda NX650 Dominator '90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arpe Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 jeździłem wczoraj, warunki super, gdyby nie liście na małym rondzie to pomyślałbym że sierpień przyjeżdajcie, bo coś cicho wieczorami sie zrobiło za oknem 0 Cytuj Lepiej na bitumice niż w botanice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 też byłem przed 21.oo - nie było nikogo... ...poza TIRem przy bramie :/ 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 a sprawdzales za tirem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arpe Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 ...poza TIRem przy bramie :/ swoją drogą, ciekawe jak im się tam śpi... 0 Cytuj Lepiej na bitumice niż w botanice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Lans poprostu jesteś medialny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 sprawdzałem bo zrobiłem parę kółek od ronda do ronda... (i parę po rondzie ) 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 To jak niedziela 11:00 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 No pewka ! wiem że nieraz mówie że będę a nagle mnie niema ale tym razem tak nie będzie będę a by najmniej będę się starał na każdym spotkaniu forum być . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Kto podlatuje okolo 21 na Della ??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 sobota 10:00 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Lans ja bym poleciał ale tak mi kolega przerabiał światła , że tera nie ma wcale. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobeQ Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Ktoś wpada dzisiaj na Della? 0 Cytuj Motocykle , samochody to dla większości ludzi maszyny do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Ale dla takich jak ja to coś więcej, silnik jest jak drugie serce a, akumulator, rozrusznik, przerywnik, cewka, świece są jak respirator, który ciągle to serce przywraca do życia i nie da się tego wszystkiego opisać słowami bo to jest miłość i pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 uważajcie bo na dellu jest plama oleju, koleś dzisiaj paciaka wy***ał aż huczało, a miał taką ładną cbr 600 rr 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 uważajcie bo na dellu jest plama oleju, koleś dzisiaj paciaka wy***ał aż huczało, a miał taką ładną cbr 600 rr uuuu.... na gumie lecial czy co ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 ..tak na gumie..przegumował 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arpe Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 uważajcie też na Józefiaka w poblizu skrzyżowania z Zakładową z placu budowy wywożą na kołach tony wszelakiego błota 0 Cytuj Lepiej na bitumice niż w botanice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Cos dzisiaj ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi