sebeekcbr Posted March 26, 2018 Report Share Posted March 26, 2018 (edited) Cześć , kiedy jest rozpoczęcie sezonu w Częstochowie ? Zawsze jeździłem w 4 niedziele kwietnia ,ale teraz podobno jest na odwrót. Zlot 8 Kwietnia 2018 , Zjazd 22 Kwietnia 2018. To który termin to w końcu to główne rozpoczęcie sezonu na Jasnej Górze ? Edited March 26, 2018 by sebeekcbr (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ro6ert Posted March 26, 2018 Report Share Posted March 26, 2018 By odpowiedzieć na to pytanie, to trzeba by zahaczyć o politykę, a tego bardzo nie lubię... 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebeekcbr Posted March 26, 2018 Author Report Share Posted March 26, 2018 27 minut temu, ro6ert napisał: By odpowiedzieć na to pytanie, to trzeba by zahaczyć o politykę, a tego bardzo nie lubię... Chodzi mi tylko na którym rozpoczęciu jest więcej motocyklistów ;D, nie ukrywam że lepiej by było jechać 23 kwietnia ponieważ 8 kwietnia w Łodzi a jeszcze 5-8 kwiecień Poznań motor show. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asker88 Posted March 27, 2018 Report Share Posted March 27, 2018 (edited) Z tego co się orientuję, to 8 kwietnia jest tym "większym" i na niego bym jechał, ale z racji że w Łodzi jest rozpoczęcie sezonu 8 kwietnia i nie wyobrażam sobie być nie obecnym to do Częstochowy wybieram się 22 kwietnia. Edited March 27, 2018 by Asker88 (see edit history) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bujak08 Posted March 27, 2018 Report Share Posted March 27, 2018 Tak jak kolega wyżej 8 Kwietnia jest zlot ten bardziej Oficjalny na którego przyjeżdża więcej motocyklistów czyli "XV Zlot Gwiaździsty". Ja też zaglądam do Łodzi reprezentujmy "nasze" województwo w "naszym" mieście. A 22 można polecieć do Częstochowy 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3DNAR Posted April 2, 2018 Report Share Posted April 2, 2018 Byłem raz. Potraktowałem to jako odhaczenie. Masa moto. Piekna sprawa ale raz potem wyjazd matko, innym moto sie zahrzały. Poza tym w Łodzi jest gruba impreza 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lesiu94 Posted April 17, 2018 Report Share Posted April 17, 2018 (edited) Żeby nie śmiecić, nie zakładam nowego. W niedzielę 22.04 wybieramy się do Częstochowy. Na powrocie wpadamy na zamek i kebaba do Olsztyna Jurajskiego😀 jakby ktoś chciał to zapraszamy. Szczegóły jeszcze ustalimy, tempo turystyczne +-120😊 Edited April 17, 2018 by Lesiu94 Błąd (see edit history) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bujak08 Posted April 18, 2018 Report Share Posted April 18, 2018 Ktoś ze Zgierza się wybiera jakieś wcześniejsze spotkanie przed wyjazdem? Mc'd? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lesiu94 Posted April 21, 2018 Report Share Posted April 21, 2018 Zbiórka jutro na Częstochowę o godz.9 na parkingu Auchan al. Włókniarzy. Jedziemy przez Szczerców, wracamy trasą. Na powrocie zahaczamy o zamek. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asker88 Posted April 21, 2018 Report Share Posted April 21, 2018 Będę pod Auchanem i jadę z Plecaczkiem 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts