yoshi Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2018 Wyszukiwarka odpowiedzi na forum nie znalazła a pytanie jest Używacie lokalizatorów z powiadamianiem ? Jak się sprawdzają najtańsze wynalazki z internetów typu: Link 1, Link2 Co mamy sprawdzone i godne uwagi? 0 Cytuj
MartaCrystal Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2018 (edytowane) Te wynalazki to nie wiem, bylabym lekko sceptyczna, i raczej ostrozna, w koncu roznica ceny jest dosc znaczaca. Ciekawa jestem rzeczywistego działania, trzymania na baterii, dokladnosci. Ja polecam Autosat mini, nie jest to jakas kryptoreklama ; ) Edytowane 25 Marca 2018 przez MartaCrystal (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
yoshi Opublikowano 26 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2018 19 godzin temu, MartaCrystal napisał: Te wynalazki to nie wiem, bylabym lekko sceptyczna, i raczej ostrozna, w koncu roznica ceny jest dosc znaczaca. Ciekawa jestem rzeczywistego działania, trzymania na baterii, dokladnosci. Ja polecam Autosat mini, nie jest to jakas kryptoreklama ; ) Cenę może i bym przebolał, ale dopłacać co roku do interesu prawie drugie tyle za dostęp do monitoringu.. 0 Cytuj
MartaCrystal Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2018 No tak to jest koszt. Mi bardzo sie podoba to co oferuja przez dostep i sledzenie online. Wiec przebolewam 0 Cytuj
kosmaty Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2018 ludzie po co wy się chwalicie jakie macie zabezpieczenia???? po takich postach złodziej wybiera się do was z zagłuszaczem za 100zł i w d...pe możecie wsadzić sobie monitoringi, takie urządzenie działa tylko jak nikt o nim nie wie..... 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
MartaCrystal Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2018 To moze dla dobra wspolnego usuniecie tematu? Choc pewnie to nie jedyny sposob na zabezpieczenie. 0 Cytuj
Frager Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2018 Wszystko co działa na podstawie GPS/GSM można praktycznie zagłuszyć najprostszym zagłuszaczem z Allegro za 100zł. Warto się zorientować na zabezpieczeniach bazujących na systemie radiowym. Taka tylko mała podpowiedź wynikająca nie tylko z teorii 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me.
Asker88 Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2018 Taki lokalizator łatwo jest zagłuszyć i nie zniechęca złodzieja przed kradzieżą motocykla (bo albo o nim nie wiem, albo wie i go zagłuszy). Ja wolę osobiście zainwestować w zabezpieczenie które potencjalnego złodzieja zniechęci do próby kradzieży mojego ukochanego sprzętu, porządny gruby łańcuch + discloock z głośnym alarmem. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi