Skocz do zawartości

Fzs 600 Sp - Renowacja + Modyfikacje

scOti

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• scOti

20

• MateuszZR7

3

• MaRRcin

3

• AndrzejCBR

3

Top użytkownicy w tym temacie

Wertowałem kask SHOEI sezon temu.

Miałem okazję mieć kask na głowie. Duża skorupa jak na rozmiar L czujesz się jak astronauta. Co do okularów - XR to jest typowo sportowy kask tam nie będzie miejsca na okulary. Jeżeli chodzi o test SHARPA 5/5 co do tego nie mogę złego słowa powiedzieć

Płacisz tylko z firmę te kaski są gołe.

brak airmask

brak podbródka

brak osłony do okoła szyi

Te wszystkie rzeczy musisz dokupić koszt 500-700 zł plus w dobrych wiatrach 2000 zł sam kask.

Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

jak byś zamawiał, napisz że dowiedziałeś się o nim z motocykle-lodz.pl

a dorzuca jakis gratis w takim wypadku? :smile: Dzieki za namiar do goscia. Jakie wykonanie tych naklejek, dokladnie odwzorowanie wielkosc itp?

Wertowałem kask SHOEI sezon temu.

Miałem okazję mieć kask na głowie. Duża skorupa jak na rozmiar L czujesz się jak astronauta. Co do okularów - XR to jest typowo sportowy kask tam nie będzie miejsca na okulary. Jeżeli chodzi o test SHARPA 5/5 co do tego nie mogę złego słowa powiedzieć

Płacisz tylko z firmę te kaski są gołe.

brak airmask

brak podbródka

brak osłony do okoła szyi

Te wszystkie rzeczy musisz dokupić koszt 500-700 zł plus w dobrych wiatrach 2000 zł sam kask.

hmm, no tak, koszty są znaczne. Teraz już nie będę jeździć w okularach więc nie ma z tym problemu

a dorzuca jakis gratis w takim wypadku? :smile: Dzieki za namiar do goscia. Jakie wykonanie tych naklejek, dokladnie odwzorowanie wielkosc itp?

możliwe że zrobi szybciej niż normalnie:) a co do gratisa kto wie..

Jakość, wielkość moim zdaniem OK - możesz mu podać też wymiary jakie chcesz - będziesz miał pewność

"Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska

Moim zdaniem naklejki monstera pasowaly by na Twojego fazera.

Poza tym czesciej widuje je na enduro niz sportach.

Moim zdaniem też MONSTERY by pasowały, dodały by trochę agresywności i stylu.

Może częściej je widać na enduro itp. bo można kupować całe plastiki Monster Energy i wszyscy co oglądali fotki, relacje z zawodów stwierdzili muszę też mieć Monstera na swoim :P

Na sportach też już jest ich więcej np. zespół z MotoGP "Monster Yamaha Tech 3"

Kolejną rzeczą jest to że Monster jest bardzo mało znany w PL ;/

konkretny projekt ;] ciezko bylo spasowac ta czache ?

hmm nie, wystarczyło zmienić stelaż lampy, lampę, poprawić 4 mocowania, kupić nową szybę, lusterka oraz wypełnienia - są to rzeczy ciężko dostępne i przez to drogie

"Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska

Ja bym brał garnek Bella i tylko go przemalował według własnego projektu ;)

wiesz że nie lubię standardów :smile:

dzięki, jeszcze trochę roboty przy nim zostało - ale teraz praca praca i przygotowania do chorwacji - czeka mnie 3500km w siodle :smile:

nad s2 zupełnie się nie zastanawiałem - wrzucę sprawę kasku w osobny temat żeby tu nie robić bałaganu

zazdroszcze wypadu do Chorwacji ;)

poprzedniego lata bylem tam ale na 4 kolach, i zachwycalismy sie tam kretymi drogami, jadac oczywiscie poza autorstrada - Karlovac-Jeziora Plitvickie-i dalej na poludnie w kierunku Lovinac, nawet mam gdzies filmiki krecone z auta jadac tymi zakretasami :smile:

super sprawa, mam nadzieje, ze kiedys tam wroce ale juz na moto ;)

• 1 miesiąc temu...

W sobotę wróciłem Fazerem z Chorwacji - trochę problemów z moto było - właściwie ze źle założonym alarmem

po wykryciu usterki i prowizorycznej naprawie zrobiłem ponad 1600 km więc jest ok, ale niewątpliwie sytuacja warta opisania.. (co uczynię na dniach)

wyprawa fajna, powrót też - nie ma jak nawinąć 1000km w ciągu jednego dnia :biggrin:

• 1 rok później...

Sorki, że odkopuję temat ale naszło mnie na tuning przodu na polifcie.
Jakie koszty takiej zabawy?

„Żeby być motocyklistą nie wystarczy benzyna w żyłach, potrzebny także olej w głowie”

Zapraszam na mojego bloga: www.mankut.blog.pl

Świetnie teraz wygląda ten Fazer - zdecydowanie odmłodniał i wyszlachetniał - na 100% będzie rozpoznawalny! Gratulacje!

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

• 2 tygodnie później...