scOti Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Haser, spokojnie. Fazer to nie jest szczyt moich marzeń 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Wertowałem kask SHOEI sezon temu. Miałem okazję mieć kask na głowie. Duża skorupa jak na rozmiar L czujesz się jak astronauta. Co do okularów - XR to jest typowo sportowy kask tam nie będzie miejsca na okulary. Jeżeli chodzi o test SHARPA 5/5 co do tego nie mogę złego słowa powiedzieć Płacisz tylko z firmę te kaski są gołe. brak airmask brak podbródka brak osłony do okoła szyi Te wszystkie rzeczy musisz dokupić koszt 500-700 zł plus w dobrych wiatrach 2000 zł sam kask. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jak byś zamawiał, napisz że dowiedziałeś się o nim z motocykle-lodz.pl a dorzuca jakis gratis w takim wypadku? Dzieki za namiar do goscia. Jakie wykonanie tych naklejek, dokladnie odwzorowanie wielkosc itp? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Wertowałem kask SHOEI sezon temu. Miałem okazję mieć kask na głowie. Duża skorupa jak na rozmiar L czujesz się jak astronauta. Co do okularów - XR to jest typowo sportowy kask tam nie będzie miejsca na okulary. Jeżeli chodzi o test SHARPA 5/5 co do tego nie mogę złego słowa powiedzieć Płacisz tylko z firmę te kaski są gołe. brak airmask brak podbródka brak osłony do okoła szyi Te wszystkie rzeczy musisz dokupić koszt 500-700 zł plus w dobrych wiatrach 2000 zł sam kask. hmm, no tak, koszty są znaczne. Teraz już nie będę jeździć w okularach więc nie ma z tym problemu a dorzuca jakis gratis w takim wypadku? Dzieki za namiar do goscia. Jakie wykonanie tych naklejek, dokladnie odwzorowanie wielkosc itp? możliwe że zrobi szybciej niż normalnie:) a co do gratisa kto wie.. Jakość, wielkość moim zdaniem OK - możesz mu podać też wymiary jakie chcesz - będziesz miał pewność 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Moim zdaniem naklejki monstera pasowaly by na Twojego fazera. Poza tym czesciej widuje je na enduro niz sportach. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Daje rade fazerek 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Moim zdaniem naklejki monstera pasowaly by na Twojego fazera. Poza tym czesciej widuje je na enduro niz sportach. Moim zdaniem też MONSTERY by pasowały, dodały by trochę agresywności i stylu.Może częściej je widać na enduro itp. bo można kupować całe plastiki Monster Energy i wszyscy co oglądali fotki, relacje z zawodów stwierdzili muszę też mieć Monstera na swoim Na sportach też już jest ich więcej np. zespół z MotoGP "Monster Yamaha Tech 3" Kolejną rzeczą jest to że Monster jest bardzo mało znany w PL ;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 konkretny projekt ;] ciezko bylo spasowac ta czache ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 konkretny projekt ;] ciezko bylo spasowac ta czache ? hmm nie, wystarczyło zmienić stelaż lampy, lampę, poprawić 4 mocowania, kupić nową szybę, lusterka oraz wypełnienia - są to rzeczy ciężko dostępne i przez to drogie 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooth Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Ja bym brał garnek Bella i tylko go przemalował według własnego projektu 0 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Ja bym brał garnek Bella i tylko go przemalował według własnego projektu wiesz że nie lubię standardów 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Scoti, trochę zaszalałeś z moto. Super Ci to wyszło. Respekt że Ci się tak chciało 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godul Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Gratulacje za pomysl, checi i wykonanie! Co do kasku, to nie zastanawiales sie moze za: Schuberth S2 ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 dzięki, jeszcze trochę roboty przy nim zostało - ale teraz praca praca i przygotowania do chorwacji - czeka mnie 3500km w siodle nad s2 zupełnie się nie zastanawiałem - wrzucę sprawę kasku w osobny temat żeby tu nie robić bałaganu 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godul Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 zazdroszcze wypadu do Chorwacji poprzedniego lata bylem tam ale na 4 kolach, i zachwycalismy sie tam kretymi drogami, jadac oczywiscie poza autorstrada - Karlovac-Jeziora Plitvickie-i dalej na poludnie w kierunku Lovinac, nawet mam gdzies filmiki krecone z auta jadac tymi zakretasami super sprawa, mam nadzieje, ze kiedys tam wroce ale juz na moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 W sobotę wróciłem Fazerem z Chorwacji - trochę problemów z moto było - właściwie ze źle założonym alarmem po wykryciu usterki i prowizorycznej naprawie zrobiłem ponad 1600 km więc jest ok, ale niewątpliwie sytuacja warta opisania.. (co uczynię na dniach) wyprawa fajna, powrót też - nie ma jak nawinąć 1000km w ciągu jednego dnia 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mavver Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Sorki, że odkopuję temat ale naszło mnie na tuning przodu na polifcie.Jakie koszty takiej zabawy? 0 Cytuj „Żeby być motocyklistą nie wystarczy benzyna w żyłach, potrzebny także olej w głowie” Zapraszam na mojego bloga: www.mankut.blog.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Świetnie teraz wygląda ten Fazer - zdecydowanie odmłodniał i wyszlachetniał - na 100% będzie rozpoznawalny! Gratulacje! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andruu Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Fazerek super wygląda , dobrą robotę zrobiłeś, gratulacje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi