Suchy-wolk Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 postaram się wrzucić lepsze fotki bo na tych nic konkretnie nie widać nie widać...W końcu ja robiłem fotki 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 26 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 no widać ze celowałeś na thundercata a faza się po prostu załapała ;-)nie widać dokładnie tego co robiłem - o to mi chodzi, no ale jakieś fotki podglądowe są 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooth Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Ta nowa owiewka kolosalnie zmieniała wizerunek tego motocykla, wygląda dużo drapieżniej Co to jest ten żółty kabel, alarm jakiś? Jak to działa? 0 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 26 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Smooth, blokada na tarcze + linka jako przypomnienieno jeszcze trochę roboty zostało, jutro może jakieś paski na kola dam? 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 ten żółty ka Co to jest ten żółty kabel, alarm jakiś? Jak to działa? hehe to tak że niby ma kontakt z bazą 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Fajna robota 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukiz Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Z tym przodem motocykl wygląda świetnie Gratuluję ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 fajnie fajnie, daj jeszcze jakies fluoroscencyjne paski na kolo moze zielen? zólty? w zasadzie do czarnego duzo kolorow pasuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 przednie lagi na czarno powinny byc!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 fajnie fajnie, daj jeszcze jakies fluoroscencyjne paski na kolo moze zielen? zólty? w zasadzie do czarnego duzo kolorow pasujeno w weekend zakładałem białe paski i to nie to, powrócę chyba do zielonych fluo - jak wcześniej: http://scoti.org/fazer/boczne_2.jpgi może jakieś naklejki Monster Energy..? ;-)przednie lagi na czarno powinny byc!!ciągle się nad tym zastanawiam... możliwe że też przemaluje. W sumie moto jeszcze nie jest skończone całkowicie - sporo pracy jest, a czasu mało 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Fakt przednie lagi zrób na czarno lub oddaj aby zrobili carbon :DNaklejki monstera będą MEGA wyglądać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 scOti obejrzałam jeszcze raz porównałam z wczorajszymi fotkami i gratuluję 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 moto zyskało tankpad robiony na zamówienie (z logo Forum) oraz naklejki: 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Świetny efekt, Fazer wygląda jakby był dużo młodszy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 haha, podoba mi się ten tankpad , i Fazer również, świetna robota. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Jakie są koszta z malowaniem felg ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 tankpad jest meeeggggaaa wypas!!! moto śliczne! sam się przymierzałem ale do żółtego. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Gratulować pomysłu chęci i pasji do fazerka... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Mimo tego ze nie jestem milosnikiem fazerow, musze przyznac ze zrobiles kawal dobrej roboty! Prezentuje sie elegancko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 dzięki tankpad robiony na zamówienie wg. własnego pomysłu - na konkursie z okazji urodzin FŁM będzie można wygrać kilka sztuk tankpadów - różne kształty (z tego co pamiętam to można wybierać spośród 21 rożnych kształtów), własna grafika - będą produkowane na specjalne zamówienie FŁM renowacja felg - piaskowanie i malowanie proszkowe to ok 100/150 zł sztuka (w razie czego mogę dać namiary na pw) teraz mam dylemat jakie paski dawać na koła, chce zmienić kask, pod uwagę biorę SHOEI XR-1100 (w dwóch malowaniach) oraz BELL M4R SHOEI - i zielone fluo paski na koła SHOEI - czerwone paski na koła lub też BELL M4R mieliście do czynienia z którymś z tych kasków? co polecacie? 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Będąc na Twoim miejscu wybrałbym kask SHOEI XR-1100 w kolorze czarno - zielonym. Nie miałem styczności z tymi kaskami - nie moja półka cenowa Do tego zielone paski na koła, jakbyś dodał naklejki monster energy to byłby zarąbisty efekt http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Na pewno jeden z najbardziej rozpoznawalnych motocykli na forum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Taki był plan, ale naklejki na bok już zrobiłem Yamahy - a naklejki monstera ponoć bardziej by pasowały do sporta niż "mojego turystyka" ten BELL ma ciekawa recenzje: Bell M4R – drogowy ideał? - Testy akcesoriów, kasków i odzieży motocyklowej - Laboratorium MOTOGEN.PL dziś na testy idzie kask X-Lite X-801 )) 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 a gdzie kupiles naklejki yamahy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 a gdzie kupiles naklejki yamahy? http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2099054 jak byś zamawiał, napisz że dowiedziałeś się o nim z motocykle-lodz.pl 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 a co zrobisz jak wyjdzie nowszy fazer? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi