Skocz do zawartości

Fzs 600 Sp - Renowacja + Modyfikacje

scOti

Rekomendowane odpowiedzi

postaram się wrzucić lepsze fotki bo na tych nic konkretnie nie widać nie widać...

W końcu ja robiłem fotki :decayed:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• scOti

20

• MateuszZR7

3

• MaRRcin

3

• AndrzejCBR

3

Top użytkownicy w tym temacie

no widać ze celowałeś na thundercata a faza się po prostu załapała ;-)nie widać dokładnie tego co robiłem - o to mi chodzi, no ale jakieś fotki podglądowe są

"Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska

Smooth, blokada na tarcze + linka jako przypomnienieno jeszcze trochę roboty zostało, jutro może jakieś paski na kola dam?

"Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska

ten żółty ka

Co to jest ten żółty kabel, alarm jakiś? Jak to działa? :smile:

hehe to tak że niby ma kontakt z bazą :decayed:

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

fajnie fajnie, daj jeszcze jakies fluoroscencyjne paski na kolo moze zielen? zólty? w zasadzie do czarnego duzo kolorow pasuje

fajnie fajnie, daj jeszcze jakies fluoroscencyjne paski na kolo moze zielen? zólty? w zasadzie do czarnego duzo kolorow pasuje

no w weekend zakładałem białe paski i to nie to, powrócę chyba do zielonych fluo - jak wcześniej: http://scoti.org/fazer/boczne_2.jpgi może jakieś naklejki Monster Energy..? ;-)

przednie lagi na czarno powinny byc!!

ciągle się nad tym zastanawiam... możliwe że też przemaluje. W sumie moto jeszcze nie jest skończone całkowicie - sporo pracy jest, a czasu mało

Fakt przednie lagi zrób na czarno lub oddaj aby zrobili carbon :DNaklejki monstera będą MEGA wyglądać.

• 2 tygodnie później...

scOti obejrzałam jeszcze raz :smile: porównałam z wczorajszymi fotkami i gratuluję

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

moto zyskało tankpad robiony na zamówienie (z logo Forum) oraz naklejki:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Gratulować pomysłu chęci i pasji do fazerka...

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

dzięki :smile:

tankpad robiony na zamówienie wg. własnego pomysłu - na konkursie z okazji urodzin FŁM będzie można wygrać kilka sztuk tankpadów - różne kształty (z tego co pamiętam to można wybierać spośród 21 rożnych kształtów), własna grafika - będą produkowane na specjalne zamówienie FŁM :smile:

renowacja felg - piaskowanie i malowanie proszkowe to ok 100/150 zł sztuka (w razie czego mogę dać namiary na pw)

teraz mam dylemat jakie paski dawać na koła, chce zmienić kask, pod uwagę biorę SHOEI XR-1100 (w dwóch malowaniach) oraz BELL M4R

SHOEI - i zielone fluo paski na koła

Dołączona grafika

SHOEI - czerwone paski na koła

Dołączona grafika

lub też BELL M4R

Dołączona grafika

mieliście do czynienia z którymś z tych kasków? co polecacie?

MarcinGraczykLDZ

Będąc na Twoim miejscu wybrałbym kask SHOEI XR-1100 w kolorze czarno - zielonym. Nie miałem styczności z tymi kaskami - nie moja półka cenowa :decayed: Do tego zielone paski na koła, jakbyś dodał naklejki monster energy to byłby zarąbisty efekt http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Na pewno jeden z najbardziej rozpoznawalnych motocykli na forum B)

Taki był plan, ale naklejki na bok już zrobiłem Yamahy - a naklejki monstera ponoć bardziej by pasowały do sporta niż "mojego turystyka" :smile: ten BELL ma ciekawa recenzje: Bell M4R – drogowy ideał? - Testy akcesoriów, kasków i odzieży motocyklowej - Laboratorium MOTOGEN.PL

dziś na testy idzie kask X-Lite X-801 :smile:))

a gdzie kupiles naklejki yamahy?

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2099054

jak byś zamawiał, napisz że dowiedziałeś się o nim z motocykle-lodz.pl