arteklik Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Cześć, może się ktoś wybiera? Można by wspólnie ogarnąć wynajęcia boksa i transport. Mam busa na trzy motocykle. Track Day organizuje CRMOTO. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Masz jakas stronę tej imprezy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Proszę: http://crmoto.lt/pl?event_id=82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Mam 98db przy 6000obr z oryginalnym db-killerem. Jak go troche nie ucisze to nie wiem czy zaryzykuję. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Mierzyłem już dwoma i wyszło 98db. Nie mierzę więcej. Mierzyłem takim za 120zł i na stacji diagnostycznej "homologowanym". Może to na torze łódź mają coś nie do końca ok?! Hałas przelatujących maszyn też ma wpływ. Pomiar powinien się odbywać w ciszy aby wyniki nie były przekłamane. W każdym razie mi pomiarów wystarczy. Wjeżdżam z tym co mam. Niech się dzieje 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 (edytowane) http://dydaktyka.polsl.pl/ptp-wt/instrukcje/halas_zew_pojazdow.pdf Cytat 3. Miejsce pomiaru. Pomiary hałasu pojazdu na postoju należy wykonać na terenie otwartym,wolnym od wyraźnych przeszkód odbijających dźwięk (...) W miejscu pomiarowym nie mogą występować żadne zauważalne przeszkody odbijające dźwięki, a w czasie pomiaru w miejscu tym może przebywać tylko kierujący pojazdem i osoba przeprowadzająca pomiar. Na torze Łódź są barierki metalowe, budynek, garaż z bramą blaszaną oraz pewnie jeszcze inni latali po torze. EDIT: Przepraszam za zamieszanie. Widzę, że to czwartek i piątek więc ja odpadam. Upalam tylko w w weekendy, dni wolne od pracy ewentualnie po pracy Edytowane 27 Marca 2018 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeekcbr Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 A nie lepiej na stronie speed day sie zapisywać? Tam pisze ze za 1 dzień 490zł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 7 godzin temu, sebeekcbr napisał: A nie lepiej na stronie speed day sie zapisywać? Tam pisze ze za 1 dzień 490zł A tu masz 696 za dwa dni 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeekcbr Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Aa no okej i to jest po 6 sesji 20 minutowych dziennie? Spac tam mozna w namiocie czy jak ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi