QlekQ Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) Cześć przymierzam sie do kupna pierwszej 600tki, potrzebuje waszej opini na temat tego motocykla czy warto czy lepiej szukać czegoś innego w tej ceniehttps://www.otomoto.pl/oferta/honda-cbr-600-rr-f4-rej-pl-gotowa-do-jazdy-ladna-gwarancja-raty-0-transport-ID6zBfdq.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8 Dzięki i pozdrawiam Edytowane 4 Marca 2018 przez QlekQ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Z tych roczników to cbr będzie chyba najlepszym wyborem. Moto o ładnym wyglądzie, silnik praktycznie nie do zajechania i bardzo wygodna pozycja. Do 6 tyś/rpm będzie dość łagodnie szła, później się obudzi. Polecam! Aczkolwiek jeśli chodzi o ten egzemplarz to jakiś przekombinowany. Nie szukaj dalej jak 100km od miejsca zamieszkania, bo to nie ma sensu. Napisz do forumowego kolegi: @michał750 . Kilka osób u niego kupowało sprzęty, w tym ja- pierwsze moto, cbr f3 i chyba każdy był zadowolony z zakupu😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobromil1984 Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Miałem taką Hondę jako pierwszy motocykl trzy sezony. Byłem bardzo zadowolony mimo mojego wysokiego wzr. motocyklem świetle mi się jeździło. Jego wyglad wcale nie świadczy o jego latach bo jak na pelno latni moto wygląda świetnie. Pozycja za kiero wygodna zwinny i świetnie spisuje się w jedzie po mieście i na weekendowe wypady. Po zakupie wymienił bym rozrząd i sprawdził regulator napięcia gdyż są to słabe punkty tego modelu. Jeżeli chcesz coś więcej wiedzieć pisz na priv. Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi