Kastomek Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Witam wszystkich serdecznie. Myślę, że znajdą się tu już osoby, które mogą mnie kojarzyć. Mam na imię Tomek i od 8 lat śmigam na Yamaszce Tdm w międzyczasie posiadając inne sprzęty. Do tej pory raczej nie udzielałem się w internetowej części światka motocyklowego ale z pewnością mogliśmy się spotkać podczas serwisowania Waszych maszyn. 3 lata pracowałem dla Motopublica oraz rok dla Profi. Zawsze staram się dbać o cudze motocykle jak o swój ale przede wszystkim ZAWSZE JESTEM FAIR i nigdy nie zostawiłem nikogo z jakąś BUBĄ. Nigdy u mnie nie przeszło naciągactwo. Obecnie trochę działam więcej na własną rękę, więc chętnie pomogę przy np. ZAKUPIE MOTOCYKLA, doradztwie serwisowym czy przy jakiejkolwiek naprawie. Pozdrawiam wszystkich serdecznie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Witam 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 EL-o 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Cześć. Jako były pracownik PROFI będziesz mógł coś więcej powiedzieć pewnie o ich serwisie Póki co nie mam zdania, ale zalet również jakoś nie zauważyłem. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Gdzie jest to Profi ? 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 8 minut temu, eramus napisał: Gdzie jest to Profi ? Stoll na Obywatelskiej 191 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolo Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Siema 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pijafka Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kastomek Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 3 godziny temu, Piuriel napisał: Cześć. Jako były pracownik PROFI będziesz mógł coś więcej powiedzieć pewnie o ich serwisie Póki co nie mam zdania, ale zalet również jakoś nie zauważyłem. Jako byłemu pracownikowi nie wypada mi się wypowiadać na ten temat czy na + czy - na forum publicznym. Jedno co mogę powiedzieć, to w okresie mojej pracy zarówno w Motopublice jak i Profi nie byłem świadkiem jakiegokolwiek naciągania na naprawy lub podmiany części na gorsze, czego nie toleruję. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 siema , dobrze poznac kolege z ktma 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Witam... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Polecam tego Użytkownika i jego usługi Dzięki niemu park maszynowy rodziny i znajomych znacząco urósł w siłę. Zielony potwór z mojej fotki to również jego zasługa . Uczciwy, pomocny, koleżeński, ekspert w swojej branży. 0 Cytuj A każdy plan można zmienićLecz wolę życie bez planuJak tylko odkurzę mieszkanieZdobędę mury Libanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ona1988 Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Czołem! W Motopublice kupowałem cały mój motocyklowy strój - od kasku począwszy, a na butach skończywszy - miło wspominam! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Siema Tomaszu. Szkoda, że już Ciebie nie ma w Profi. :-( Pozdrawiam 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato mi zrobi Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Siema 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kastomek Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Dnia 24.02.2018 o 10:59, Megi napisał: Polecam tego Użytkownika i jego usługi Dzięki niemu park maszynowy rodziny i znajomych znacząco urósł w siłę. Zielony potwór z mojej fotki to również jego zasługa . Uczciwy, pomocny, koleżeński, ekspert w swojej branży. Dzięki serdeczne za dobre słowa :)Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Siema 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Witam! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi