kosmaty Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2018 siema, czy ktoś z Was miał, posiadał, posiada takowe autko, ciekaw jestem opinii z pierwszej ręki bo w necie to chust wie kto pisze, zawsze strasznie mi się podobał ten model a że zmieniam auto to teraz się nim poważnie interesuję, chodzi o wersję tylko 3,5l 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
Piuriel Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2018 Mega wygodne auto i ogromne strasznie. Może tego ne widać zewnątrz, ale jest. Serwis amerykańskich jest tańszy niż europejskich. Będziesz zadowolony. Szukaj nie topionego, bo tam sporo elektryki. Kolega miał i był zadowolony. Powodzenia. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Mirek1 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2018 Miałem okazje jeździć takim przez tydzień to co mnie zaskakiwało za każdym razem gdy do niego wchodziłem to "kur...cze ile tu miejsca!" 0 Cytuj
ktos Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2018 Niestety,ale po za iloscia miejsca i wygladem,ten samochod nie ma wiecej plusow. Kiepskie zawieszenia,czesto wybijajace sie tuleje metalowo-gumowe,sworzenie,koncowki kierownicze. Czesto przepalajace sie zarowki,gdzie do mijania trzeba wymontowac zderzak przod i lampe. Instalacje elektryczne tez nie naleza do najtrwalszych. Silniki 3.5l V6 cierpialy na obracajace sie panewki korbowodowe a 4.0lV6 braly tyle oleju co paliwa. 0 Cytuj Modjo Garage-mechanika pojazdowa-507-098-858. Zapraszam
kosmaty Opublikowano 23 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2018 @ktos tyle że obracające się panewki byly w 2,7 a 4l w ogóle nie było w 300m kwestia zawieszenia też pojęcie względne bo to nie jest jego wina tylko ch*jowych dróg, zobaczymy, cały czas szukam jakiegoś fajnego następcy borewicza 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
Piuriel Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2018 7 godzin temu, ktos napisał: Kiepskie zawieszenia,czesto wybijajace sie tuleje metalowo-gumowe,sworzenie,koncowki kierownicze. A możesz zdefiniować "często" ? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
ktos Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2018 (edytowane) Jesli samochod przyjezdza co roku na przeglad okresowy i trzeba wymienic tuleje metalowo-gumowe,to chyba jest czesto. W 3.5l tez sie obracaly panewki korbowodowe,sam wymienilem 3 takie silniki. Edytowane 23 Lutego 2018 przez ktos (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Modjo Garage-mechanika pojazdowa-507-098-858. Zapraszam
Piuriel Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2018 27 minut temu, ktos napisał: Jesli samochod przyjezdza co roku na przeglad okresowy i trzeba wymienic tuleje metalowo-gumowe,to chyba jest czesto. Jeżeli ten samochód zrobił w trakcie roku 10tysiecy po Ukrainie lub 30tysiecy po Polsce to rzadko. 28 minut temu, ktos napisał: W 3.5l tez sie obracaly panewki korbowodowe,sam wymienilem 3 takie silniki. Jakie miały przebiegi? Czy na panewkach były ślady przegrzania czy przytarcia? Był gaz? Jaka diagnoza? Kolego, konkrety tu są potrzebne. Ja w rowerze opony zmieniałem 4 razy czy to znaczy, że opony w rowerach padają i mam je odradzać? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Mirek1 Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2018 Jak znajdziesz konkret sztukę to pochwal się na forum. 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2018 Temat nie aktualny. Jednak trzeba wpaść na zakupy do BJ aby poznać szczegóły 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
kosmaty Opublikowano 11 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2018 (edytowane) dokładnie, temat nie aktualny, ostatecznie padło (i dobrze) na A6 Edytowane 11 Marca 2018 przez kosmaty (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
Piuriel Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2018 Musiałem 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Rekomendowane odpowiedzi