karwoj25 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2021 W takim razie musisz chyba trochę częściej sprawdzać ich stan, bo odstęp na 3. świecy wydaje się nieco za duży 1 GS500
Mario Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2021 qrcze, pierwszy raz widzę taką masakrę na na świecach - nie przez zużycie, bo by wszystkie tak wyglądały, mi to wygląda na zbyt wysoką temp. na 3ciej i najgorzej na 4-tej świecy. nie miałeś coś przerabiane/ustawiane - mapy, tłumik ? jaką podał mechanik przyczynę, bo chyba nie naturalne zużycie 1 Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro
Piuriel Opublikowano 15 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2021 (edytowane) 2 cylinder zawsze ma cieplej. Po prostu się stopiły. Teraz będę je robił co sezon maks 2 nie co 4 Motocykl ma kompletny uklad akrapovic + K&N i do tego wgrane mapy od akrapa. Przyczyna to zaniedbanie Edytowane 15 Czerwca 2021 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Jastrząb Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2021 W dniu 15.06.2021 o 08:15, Piuriel napisał: 2 cylinder zawsze ma cieplej. Po prostu się stopiły. Teraz będę je robił co sezon maks 2 nie co 4 Motocykl ma kompletny uklad akrapovic + K&N i do tego wgrane mapy od akrapa. Przyczyna to zaniedbanie Przyzwyczaiłeś sie do japońskiego motoru a teraz austriackie padło i się męcz😉 A kiedyś przestrzegałem...i zostałem mocno obśmiany.
Piuriel Opublikowano 11 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2021 Oj Jastrząb... zwariowałeś? Wymiana świec mi wypadła z głowy i tyle Jest na prawdę spoko zważywszy, że nie ma lekko. Wręcz ma ze mną przesrane dlatego pewne rzeczy się szybciej zużywają Ale przy okazji reszta została przejrzana i wykazywała nadal fabryczne parametry (ciśnienie z pompy, wtrysk, kompresja). ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Piuriel Opublikowano 23 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2022 Sprzedany KTM, ale został na podwórku.@Suchy-wolk zamknij proszę 1 ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Rekomendowane odpowiedzi