karwoj25 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 W takim razie musisz chyba trochę częściej sprawdzać ich stan, bo odstęp na 3. świecy wydaje się nieco za duży 1 GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 qrcze, pierwszy raz widzę taką masakrę na na świecach - nie przez zużycie, bo by wszystkie tak wyglądały, mi to wygląda na zbyt wysoką temp. na 3ciej i najgorzej na 4-tej świecy. nie miałeś coś przerabiane/ustawiane - mapy, tłumik ? jaką podał mechanik przyczynę, bo chyba nie naturalne zużycie 1 Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 15 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 (edytowane) 2 cylinder zawsze ma cieplej. Po prostu się stopiły. Teraz będę je robił co sezon maks 2 nie co 4 Motocykl ma kompletny uklad akrapovic + K&N i do tego wgrane mapy od akrapa. Przyczyna to zaniedbanie Edytowane 15 Czerwca 2021 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 W dniu 15.06.2021 o 08:15, Piuriel napisał: 2 cylinder zawsze ma cieplej. Po prostu się stopiły. Teraz będę je robił co sezon maks 2 nie co 4 Motocykl ma kompletny uklad akrapovic + K&N i do tego wgrane mapy od akrapa. Przyczyna to zaniedbanie Przyzwyczaiłeś sie do japońskiego motoru a teraz austriackie padło i się męcz😉 A kiedyś przestrzegałem...i zostałem mocno obśmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 11 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Oj Jastrząb... zwariowałeś? Wymiana świec mi wypadła z głowy i tyle Jest na prawdę spoko zważywszy, że nie ma lekko. Wręcz ma ze mną przesrane dlatego pewne rzeczy się szybciej zużywają Ale przy okazji reszta została przejrzana i wykazywała nadal fabryczne parametry (ciśnienie z pompy, wtrysk, kompresja). ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 23 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Sprzedany KTM, ale został na podwórku.@Suchy-wolk zamknij proszę 1 ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi