fuckout2 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 No no , nowe cacuszko fajnie się prezentuje no i już tyle gratów dokupionych Czekam na ciepłe dni żeby zobaczyć go na Dellu ,bo bardzo mnie ciakawi jak to chodzi ,bo widzieć to widziałem w Profi czy na targach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Na dellu nie bywam. A jeżeli jestem to na chwilę i lece dalej. Ale jak się zrobi pogoda to na bank bedzie wiadomo gdzie jestem, skórwiel nie jest dyskretny ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Będę próbował gdzieś wyhaczyć na pewno ,a co do ryku to tak ma być - Jednak czasami mam przemyślenia co na to sąsiedzi i te zapinanie wyższego biegu i trzymanie lekko gazu ,bo jak puścisz to też jakby 3 brygada obrony terytorialnej się pojawia ,gdy mijasz Misiaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 (edytowane) W międzyczasie czekając na pogodę bawiłem się poprawiając pod siebie parę rzeczy jak wysokość podnóżków, odległość dźwigni hamulca i zmiany biegów, kąt klamek itp itd. Oryginalny zestaw narzędzi jest gówniany. Wszystko jest z plasteliny. Torksy zrobiły się okrągłe. Klucz 10 się wygiął. Wyjebałem te śmieci z logo KTM i poszedłem do Castoramy po odpowiedniki z męskich stopów. Na szczęście śruby i nakrętki z którymi miałem styczność podczas "regulacji" są zdecydowanie wykonane w poprawnej technologii. Przyszła mi po miesiącu szyba od PUIG. Mega jakość (nie to co narzędzia ) i opakowanie jak garnitur od Armaniego. Robi wrażenie po prostu dbałość o jakość i detale. Szyba jest mocowana na na dwie solidne śruby do pólek w miejsce oryginalnych śrub zwyczajnie wkręcamy dłuższe z podkładką dystansującą. Szybko i łatwo. Będę korzystał na dalsze trasy Czekam na kolejne graty. CDN.. Edytowane 7 Marca 2018 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 2 ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 A jak aku po mrozach, bo garaż chyba nieogrzewany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 8 godzin temu, ro6ert napisał: A jak aku po mrozach, bo garaż chyba nieogrzewany? Aku zabrałem do domu. ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Z tą szybą wygląda kozacko... 1 "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Szybka nadaje mu charakteru z tą lampą - jak dobrze widzę szybka full smoła ? Co do dbałości o pakowanie produktu to za coś biorą te grube dollary ^.^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 1 godzinę temu, fuckout2 napisał: szybka full smoła ? Tak. Nie przepuszcza światła. Dziś zrobiłem ok 70Km. Dobrze daje Nie mam czucia przodu, w CBR poprzedniej miałem wrażenie, że lepszy był feedback. Cóż inne moto i to zupełnie. Muszę się wjeździć. Kilometry zrobią swoje. Quickshifter robi robotę a przy tam jak czasem strzeli w wydech to aż czuć motylki w brzuchu. Generalnie dziś jazda zapoznawcza trochę. Parę lepszych odwinięć dla wyczucia reakcji gazu. Muszę poprawić jeszcze wysokość hamulca tylnego, bo mi za nisko było. Odwiedziłem Della z Mateuszem, tam ze 3 kółka, mały sprawdzian maszyn na prostej . No od razu dzień inaczej pachnie. 1 ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 6 minut temu, matthewspl napisał: dobrze na nim wygladasz Zwłaszcza kasku w kwiatki żony Aż mi jej szkoda, że ten kask taki fatalny. PS. Nie polecam tego kasku LS2. Nie wiem co to za model (poniżej zdjęcie), ale wiało aż łzy leciały. Kupiłem żonie i chyba będę jej winien przeprosiny. Dziś pożyczyłem, ponieważ mój był akurat niedysponowany. Tak wyglądałem kozacko na czarnym Duku w czarnym stroju z tym kaskiem Nie kupujcie tego kasku na miłość boską 2 ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 A w życiu. Do swojego Sharka nie mam żadnych "ale". Latałem po 280 i nic nie wiało w środku. Jedynie szum wiatru w uszach (dlatego zamówiłem zatyczki). Może miałeś pecha w swoim poprzednim. Ja go lubię bardzo. Jest leciutki, stabilny i szczelny. W sumie to latem to mogłoby lepiej wiać w nim. Taki jedyny minus. PS. Dla osób nie w temacie o jakim garnku mowa:Shark Speed R Carbon Ode mnie ocena 7 na 10 2 ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Nie Ciebie dzisiaj mijałem około 14 Włokniarzy - Pojezierska? Na 100% czarny 1290. 1 you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Tak. Dziś latałem trochę. ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 10 minut temu, Piuriel napisał: Tak. Dziś latałem trochę. tez polatane , wymieniaj siedzisko na akce. dzien do nocy , mniej sliskie , wezsze, dopasowuje sie do dupska 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Usiąde na Twoim to zobaczę. Kupowałeś może podnośnik pod tył już? 1 godzinę temu, LAFAY napisał: wymieniaj siedzisko ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 !!!UWAGA!!! USTERKA Jako, że nie jestem osobą ślepo kochającą swoje wybory tylko podchodzę do wszystkiego analitycznie to ogłaszam, że mam awarię. Dziś motocykl wyciągnąłem z garażu, pojechałem na typową myjnię na bilon gdzie całość umyłem i opłukałem za 5zł. Potem na stację i tankowanie pod korek. Zrobiłem ok 30km czyli sądzę, że wysechł do tego czasu, ale zauważyłem, że nie mogę włączyć kierunkowskazu. Zjechałem na bok, spróbowałem lewy, prawy, wcisnąć w środek (wyłączenie migacza) i pojawił się na ekranie "General Error". Wyłączyłem i włączyłem motocykl (jak przystało na informatyka) i błąd zniknął (sukces informatyka ), ale kierunkowskazy teraz można włączyć, ale wyłączyć nie. Migają przez 10s i same gasną. Innej opcji nie ma. Pojechałem do kumpla, zrobiłem łącznie ok 50 km. Dojechałem na garaż, ponownie pojawił się "General Error" i schowałem już pod koc. W poniedziałek zadzwonię na serwis niecha przyjadą po niego i ogarniają a ja dam znać w temacie co to było. ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Lepiej się nie przyznawaj że myłeś wysokim ciśnieniem,niektórzy producenci nie zalecają lub zabraniają mycia "karcherem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 12 godzin temu, Piuriel napisał: Usiąde na Twoim to zobaczę. Kupowałeś może podnośnik pod tył już? idzie do mnie , jak przyjdzie dam znaka coz to za cudo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzetel Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 No to żeś sobie potwora sprawił Fajny sprzęcik. Łokcie będą przytarte 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 14 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 (edytowane) 24 minuty temu, mr.R napisał: No to żeś sobie potwora sprawił Łokcie będą przytarte Idzie się przyzwyczaić. Bardzo przyjemnie to jeździ. Dzięki A co do łokci to na pewno nie na tym. Chyba, że się wysypie gdzieś Edytowane 14 Marca 2018 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 15 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Dnia 10.03.2018 o 22:57, Piuriel napisał: !!!UWAGA!!! USTERKA Motocykl jest już zrobiony. We wtorek po 16 został zabrany i pojechał na serwis. Dziś dostałem telefon, że już jest po wgraniu softu na nowo i problem nie występuje. Styki zostały sprawdzone i nic tam nie znaleziono, ani śladów wilogoci ani innych niepożądanych elementów. Według mnie soft się gdzieś wysypał i zgubił wątki. Panowanie zrobili reflash kompa i problem ustąpił. W sobote planowałem odebrać, ale ze względu na prognozy chyba poproszę o dostarczenie do domu. Z jeszcze lepszych wieści to wypasy z R&G Racing dotarły do @Motorwings i w sobotę odbiorę. Czekam jeszcze tylko na Stompgripy i lecimy na ceramikę. 1 ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 15 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 (edytowane) 27 minut temu, matthewspl napisał: gdzie ta ceramike planujesz zrobic bo chyba tez sie wybiore? SNB Łódź na Brzezińskiej zaraz za M1. Parę razy auta robiłem u nich swoje. Nawet na stronie w jest jeszcze zdjęcie mojego peugeota byłego. Wstępnie jest to ok 800zł za samą ceramikę tak jak z nimi gadałem. Powłoka na 24mce. Kwestia stanu lakieru, bo ten przed nałożeniem musi być wyciągnięty na lustro. Edytowane 15 Marca 2018 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inoris Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 1 godzinę temu, Piuriel napisał: Motocykl jest już zrobiony. We wtorek po 16 został zabrany i pojechał na serwis. Dziś dostałem telefon, że już jest po wgraniu softu na nowo i problem nie występuje. Styki zostały sprawdzone i nic tam nie znaleziono, ani śladów wilogoci ani innych niepożądanych elementów. Według mnie soft się gdzieś wysypał i zgubił wątki. Panowanie zrobili reflash kompa i problem ustąpił. W sobote planowałem odebrać, ale ze względu na prognozy chyba poproszę o dostarczenie do domu. Z jeszcze lepszych wieści to wypasy z R&G Racing dotarły do @Motorwings i w sobotę odbiorę. Czekam jeszcze tylko na Stompgripy i lecimy na ceramikę. Oby to pomogło, bo osobiście znam osobę która oddała moto do naszego Łódzkiego serwisu na naprawę gwarancyjną i moto nawet do domu nie wróciło (a podobno to też był problem z softem) i to 2-krotne ale z tego co kojarzę to okazało się to coś poważniejszego. Wiec radze dobrze wszystko sprawdzić i przetestować po odbiorze A co do moto super wybór, mój wymarzony następny sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 15 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Jest na gwarancji. Wcale mnie nie obchodzi co tam nie działa. Dzwonię i Panowie przyjeżdżają i zabierają by naprawić Testowali cały dzień i podobno już żaden problem się nie pojawił. Ja oczywiście to zweryfikuje już w sobotę. Pozdro ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Ceramikę polecam w http://www.showandshine.pl/ dzwoniąc można się powołać na mnie. " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi