arteklik Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2018 Cześć, ostatnio złapałem zajawkę na jazdę na "maluchach" i mam pytanie czy jest jeszcze ktoś z Łodzi jeżdżący na pitach lub ktoś kto chciałby spróbować? Wiadomo, że w grupie raźniej, a i koszty dojazdów znaczenie się zmniejszają . Jeśli chodzi o szczegóły to jeździć można w tygodniu pod warszawą (trening 19-22, 1h efektywnej jazdy, 180 pln z wynajęciem pita) lub sobota, niedziela w Chojnicach (około 160 pln). Wiem, że powoli już można myśleć o końcu zimy i przesiadce na dorosłe motocykle, ale może ktoś chciałby się rozruszać przed sezonem. i na zachętę : 1 Cytuj
Piuriel Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2018 Szukałem czegoś takiego. Chętnie się poruszam Dawaj znać kiedy i jak i się poleci w tygodniu jakoś. Chojnice to grubsza wyprawa, ale nie mówię nie :D 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
arteklik Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2018 Lecę we wtorek na https://www.facebook.com/events/443781429358206/?ti=as Generalnie staram się jeździć dwa razy w miesiącu 1 Cytuj
Piuriel Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2018 Nie mam Facebooka. Wklej proszę zawartość. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
arteklik Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2018 W skrócie: trening w sekocinie pod warszawą godz 19-22, koszt 180 za godzinę efektywnej jazdy (4 sesje po 15 min). Zgłoszenie SMS na numer 502098955, podajemy imię nazwisko i datę treningu. 1 Cytuj
Piuriel Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2018 Dają tam kask, bo czekam na wyściółke do swojego i nie wiem czy do wtorku przyjdzie? Jeździ się w kombinezonie rozumiem. Dużo gleb jest z Twojego doświadczenia? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
arteklik Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2018 Wszystko trzeba mieć swoje i raczej kombinezon się przydaje. Gleb dużo ze względu na kiepską przyczepność a dodając do tego wąską nitkę o najechanie na kogoś nietrudno. 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2018 Ok. Dopóki nie dostanę wyściółki to nie mam kasku. W kontakcie wobec tego. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
arteklik Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2018 W przyszłym tygodniu treningi w poniedziałek, środa, czwartek. Ktoś chętny na któryś dzień? 1 Cytuj
Piuriel Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2018 Nadal nie mam kasku 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
fuckout2 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2018 Witam , czy jest to jeszcze w miarę aktualne ? Chętnie bym się z kimś zabrał na taki wypad 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2018 Najlepsze jest to,że ja nadal nie mam kasku god dommit W sensie wyściółki.. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
fuckout2 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2018 Hmm to to sprawa kiepska ,a co się stało z wyściółka - wymiana na nową ? 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2018 Tak. Wymiana wnętrza kasku. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Mirek1 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2018 Hehe ciekawa sprawa nie maiłem pojęcia, że dzieją się takie rzeczy. Przypomina mi to gokarty tylko na dwóch kółkach Ten filmik to jest z Chojnic? 0 Cytuj
arteklik Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2018 Dawno tu nie zaglądałem. Tak filmik z Chojnic. Jeśli chodzi o aktualność to staram się jeździć co tydzień max co dwa i tak aż do momentu kiedy temperatury pozwolą na wyjście z podziemia Tak więc jeśli ktoś ma ochotę to możemy się zgadać. 0 Cytuj
Postal Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2018 Wybieracie się na pitbike w czasie sezonu, bo chętnie bym się wybrał. 0 Cytuj
Pati Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2018 Hejka, jeżeli byłby ktoś chętny w tym sezonie zimowym na treningi pit bike w Warszawie na hali, to zapraszam do kontaktu. Jeżeli macie swój sprzęt to możemy go upchnąć na moją przyczepę, jak nie, to można się ze mną zabrać i podzieliśmy się wtedy kosztami za wache. A drugie pytanie czy ktoś się może orientował jak wygląda sprawa jazd na pit bike na łódzkiej hali? Czy to w ogóle wchodzi w gre Pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Cytuj PSY RATOWNICZE
arteklik Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2018 Jeździmy Zapraszamy do grupy: https://www.facebook.com/groups/1959086220834772/ 0 Cytuj
Paweł_Wło Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2019 Odgrzewam temat, czy gdzieś w Łodzi lub okolicy można pojeździć na pibike'ach? W najbliższym czasie? 1 Cytuj
Pati Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2019 Z tego co mi wiadomo nie można. Najbliższy obiekt to Sękocin Stary okolice Warszawy. Poszukaj na fb Satori racing, eventy mają trzy razy w tyg 0 Cytuj PSY RATOWNICZE
Paweł_Wło Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2019 Pytałem o PitBike a tu FŁM organizuje 😀 0 Cytuj
Koper Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2020 Cześć Wam, Interesowałem się tematem od jakiegoś czasu, wreszcie udało mi się umówić na trening w jednej (chyba z dwóch istniejących w naszej okolicy szkół) i jestem mega zadowolony. Więcej napisałem tutaj: https://motocykle-lodz.pl/topic/16195-pitbike-szkolenia-i-treningi-na-%C5%82%C3%B3dzkim-podw%C3%B3rku/ Fajnie, że można się umówić w tygodniu i w weekend, bez konieczności wyprawy do innego miasta. 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2021 https://www.eska.pl/lodz/jazda-na-pitbike-coraz-bardziej-popularnym-sportem-gdzie-mozna-potrenowac-w-lodzi-wideo-aa-vSnW-XDep-y4ah.htmlNa podwórku naszym Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Dinozaur Opublikowano 16 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2021 Hej, podbijam temat. Znacie jakieś miejscówki do potrenowania na picie sm? Mam na myśli jakieś place, parkingi i inne tego typu obszary, gdzie będę mógł pokręcić bączki bez wzbudzania zainteresowania niebieskich 😃 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi