mateoLDZ Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Siemanko. Jak w tytule, nabędę drogą kupna Suzuki GSXR 1000 K7/K8 lub K9, w grę wchodzi jeszcze Kawasaki ZX10R 3gen. Interesują mnie tylko naprawdę zadbane sztuki. Cena ? Rozważę każdą propozycję. Jakby ktoś coś wiedział niech daje znać. 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 SC57 sprzedajesz czy już sprzedane ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 SC57 z mojego profilu została sprzedana po szlifie, ostatnio śmigałem na sc57a ale też już sprzedana, tak więc rozpocząłem poszukiwania za gsxrem lub zx10r. 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 6 minut temu, mateoLDZ napisał: SC57 z mojego profilu została sprzedana po szlifie, ostatnio śmigałem na sc57a ale też już sprzedana, tak więc rozpocząłem poszukiwania za gsxrem lub zx10r. A szkoda. Życzę owocnego poszukiwania, ja aktualnie szukam SC57 b lub a 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 @Buziak Zgadnij kto kupił😂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 16 godzin temu, Buziak napisał: A szkoda. Życzę owocnego poszukiwania, ja aktualnie szukam SC57 b lub a @Buziak lepiej odłóż parę złoty więcej i zainwestuj w B naprawdę mocno pogmerali w polifcie 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 (edytowane) 32 minuty temu, kosmaty napisał: @Buziak lepiej odłóż parę złoty więcej i zainwestuj w B naprawdę mocno pogmerali w polifcie Jako użytkownik B i A, to nie podpadałbym w taką paranoje i szukał po prostu tego co będzie w lepszym stanie. Edytowane 4 Stycznia 2018 przez mateoLDZ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 co ma paranoja do kupienia za niewiele więcej poprawionego sprzętu ???? chyba że ktoś liczy na kupno A za 13k śmietnika vs 19k B 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Paranoja ma to, że niektórzy myślą, że tylko wersja B jest super hiper niezniszczalna, a wersja A zła i właśnie kupują B - śmietniki. Dlatego wolałbym kupić pewne zadbane A niż na siłę szukać B. Z żadnym z silników nie miałem żadnego problemu i na forum fireblade też nie zauważyłem, żebym więcej awarii ludzie opisywali w wersji A. 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Spokojnie chłopaki, z moto jest jak z kobiami, Jednemu podjedzie innemu nie,rozważam sc57b Lub ZX10r 2gen. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateoLDZ Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Nieaktualne. 0 Cytuj HONDA CBR 1000RR <<<< sprawdź to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi