LAFAY Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2018 prosto od josefa fritzla 1 Cytuj
Piuriel Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zlała by wszystkich na tym Może i dobrze, że się nie podoba 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Jastrząb Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2018 Widzę że te same osoby wciąż tu bzdety piszą. Nic do nich nie dociera. Po prostu granda 0 Cytuj
Ewelina Opublikowano 10 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2018 43 minuty temu, Piuriel napisał: Zlała by wszystkich na tym Może i dobrze, że się nie podoba Gorzej będzie jak Was zaleje bez tych wypasow 3 Cytuj
LAFAY Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2018 20 minut temu, Jastrząb napisał: Widzę że te same osoby wciąż tu bzdety piszą. Nic do nich nie dociera. Po prostu granda kolego wyluzuj hehe, masz swoje zdanie, i ok,tylko zanim spalisz te marki o ktorych pisales, to na poczatek , przejedz sie , przetestuj , sa jakies tam dni otwarte, a zapewniam , ze zmienisz zdanie po pierwszych 10km, 1 Cytuj
Piuriel Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2018 21 minut temu, Jastrząb napisał: Nic do nich nie dociera. Ale co nie dociera? Fakty nie docierają? Nie zauważyłem żadnych faktów z Twojej strony. Ja naprawdę szanuję zdanie każdego. Jestem osobą z otwartym umysłem (też praca taka), ale oczekuję faktów (również zboczenie zawodowe). Wyobraź sobie, że podchodzi do Ciebie ktoś i mówi, że jak opony to tylko Michelin, bo jego znajomy od lat na nich jeździ i nie narzeka. Dodam, że to jedyny argument jaki pada. Co robisz? -Idziesz kupić MIcheliny -Pytasz o konkretne przykłady/fakty na poparcie jego opinii? Jeździłem Hondą ostatnie 2 lata i nie narzekałem, broń Boże. Sprzedałem i kupię teraz coś z lokalnego podwórka. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
LAFAY Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2018 2 minuty temu, Piuriel napisał: Jeździłem Hondą ostatnie 2 lata i nie narzekałem, broń Boże. Sprzedałem i kupię teraz coś z lokalnego podwórka. ale ja narzekam , oddaj ciezarek hehe, 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2018 14 minut temu, Ewelina napisał: Gorzej będzie jak Was zaleje bez tych wypasow W tym sezonie na torze pamiętam, że mnie przepuszczałaś, ale miałaś prawie połowę mniej mocy więc jak podniesiesz do przynajmniej tych 100Km to wcale się nie zdziwię, jak ja będę musiał Tobie zjechać na bok i machnąć ręką 7 minut temu, LAFAY napisał: oddaj ciezarek hehe, Jeszcze go nie kupiłeś?? hehe Ja mam dla Ciebie ciągle kabelek do ładowarki RamMounth. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
LAFAY Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2018 ten kabelek to jedyna sprawna rzecz w tym japonczyku 1 Cytuj
Ewelina Opublikowano 10 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2018 Mam dość juz tego tematu! Jeden zamknełam a to bedzie chyba kolejny. Znam Wasze zdanie... na temat Ducati, Triumpha, Ktm... Japończyka itd... ale dalsze spięcia mnie irytują. 0 Cytuj
krzychoslav Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2018 chłopaki wygląda to tak, jakbyście założyli nowy temat dla ludzi którzy chcą pisać o innych markach tylko po to żeby móc w spokoju w tym temacie bombardować o ducati, triumph i EWENTUALNIE ktm dajcie dziewczynie w spokoju podjąć decyzję. nadchodzi sezon, przejedzie się wszystkim co jej się podoba i zdecyduje motocykl to duża zabawka dla dużych dzieci - to nie auto które kupujesz z myślą o rodzinie, wyjeżdzie z dziećmi na wakacje itp itd. tu zdecyduje Ewelina, i tylko ona, oczami, odczuciami z jazdy, i wcale jej wybór nie musi mieć Ohlinsa (zamiast "gównianego" WP), quickshifterów i innych hiper bajerów żeby go wybrała. to jej decyzja i moim zdaniem bombardowanie jej zaletami waszych wyborów nie ma większego sensu. także chłopy, dajcie na luz trochę 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
krzychoslav Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2018 owszem. po to by Ewelinie doradzić, a nie na siłę wciskać w/w marki. Wasze zdanie już poznała, walenie x kolejnych postów na temat "przewagi" waszych ulubionych marek nad innymi mija się z celem i tylko przeszkadza - i jak napisała wyżej, denerwuje. nadmienię tylko po cichu że w temacie zostały wymienione 2 motocykle -z900 i gsx-s, a póki co można wyczytać tylko o ducati i triumph, a o wymienonych w temacie postów niewiele :> 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
krzychoslav Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2018 przeczytałem. początek na temat. potem już sprzeczka, pare postów i filmików mających na celu udowodnienie wyższości europejskich marek nad japońskimi, a nic o tym co było w 1 poście po prostu nie rozumiem pakowania w każdy temat ducati, triumphów i innych marek które w PL są rzadziej spotykane. a jest to nagminne, nawet jeśli post, temat jasno określił krąg zainteresowań zgodzę się, są to świetne motocykle, na dobrych podzespołach i daleki jestem od stwierdzenia żeby trzymać się daleko od angoli, a od włochów to tylko pizza i makaron, ale pakowanie tego w każdy temat to lekka przesada Dnia 1.01.2018 o 22:10, Ewelina napisał: Jak w temacie... Nie ma to jak dylemat Ale może ktoś z Was więcej może mi powiedzieć o wadach i zaletach tych motocykli. Z 900 osobiście testowałem i podobało mi sie bardzo. Pozycja zbliżona do mojej er6n i "Zetka" ma wiecej mocy wiecej. Jak dla mnie minus brak kontroli trakcji. Suzuka konkretna i z charakterem... i z kontrolą trakcji... ale na temat tego motocykla wiem najmniej a bardzo mnie zainteresował! Wiec wszelkie rady, info, opinie na temat tych moto chętnie poczytam😁 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
jaquzie Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2018 Suzuki.. i wszystko jasne 4 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Ewelina Opublikowano 11 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2018 17 minut temu, jaquzie napisał: Suzuki.. i wszystko jasne Kurczę ale sztuka biorę wioooooo 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2018 Wpadłem przypadkiem na artykuł o GSXS 1000Shttp://www.swiatmotocykli.pl/Motocykle/56,113375,19530567,suzuki-gsx-1000s-prawilny-golas.html 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Ewelina Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2018 Jestem przekonana do tego motocykla. Siedzialam na gsxs 750 ( gdzie jest wyższy i cięższy od 1000) i powiem tak mordeczka mi sie cieszyła Podejrzewam że jak bym usiadła na gsxs 1000 to bym musieli siła z niego ściągać. Jak dla mnie wystarczający teraz tylko pozostaje mi sprzedac er6n i kupować gsxs 1000 i w drogę koledzy i koleżanki 4 Cytuj
Ewelina Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2018 Lampa, przód zajebi... ale to wersja czarno-czerwona tez mi sie podoba. Ja mam czarny mat wiec ta wersja bardziej .. 3 Cytuj
Jastrząb Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2018 No prosze,gratuluje zakupu! 1 Cytuj
Ewelina Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2018 Dziękuję 😃😁 ogolnie już po dylemacie 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi