filet Opublikowano 12 Maja 2012 Zg艂o艣 Opublikowano 12 Maja 2012 Za艂o偶y艂em ten temat z mysl膮 o mi艂o艣nikach fazerk贸w. Mam nadziej臋 偶e b臋dziemy mogli wymieni膰 si臋 do艣wiadczeniami dotyczacymi wra偶e艅 dotycz膮cych modelu, obs艂ugi, serwisu itd. 0 Cytuj
preker84 Opublikowano 12 Maja 2012 Zg艂o艣 Opublikowano 12 Maja 2012 no to jest nas ju偶 dw贸ch:] 0 Cytuj 504635425
siwutek Opublikowano 12 Maja 2012 Zg艂o艣 Opublikowano 12 Maja 2012 A ja mam fz6 tyle 偶e starszego ni偶 Filet 0 Cytuj Powy偶szy post jedynie wyra偶a opini臋 autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w ka偶dym innym nast臋puj膮cym po tym terminie dniu - nie mo偶e on s艂u偶y膰 przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i mo偶liwo艣膰 zmiany pogl膮d贸w bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem nale偶y skontaktowa膰 si臋 z lekarzem lub farmaceut膮. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATR膭 聽 Zawsze gdy zapier***am, boj臋 si臋, si臋 偶e z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
filet Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Zg艂o艣 Opublikowano 13 Maja 2012 No to Panowie na poczatek jakie oponki najlepiej spisywa艂y si臋 Wam na fazerkach? 0 Cytuj
shadow Opublikowano 13 Maja 2012 Zg艂o艣 Opublikowano 13 Maja 2012 No to Panowie na poczatek jakie oponki najlepiej spisywa艂y si臋 Wam na fazerkach?Ja posiadam FZ6 z 2004 i nosz臋 si臋 z zamiarem wymiany tylnej opony, wi臋c czekam na Wasze opinie:-) 0 Cytuj
scOti Opublikowano 14 Maja 2012 Zg艂o艣 Opublikowano 14 Maja 2012 ja w swoim u偶ywam Maxxis Supermax i szczerze polecam - 偶adnych problem贸w, nie zdzieraj膮 si臋 za szybko, na mokrym dobrze trzymaj膮 si臋 drogihttp://www.scigacz.pl/Test,opon,Maxxis,Supermaxx,2250.html 0 Cytuj "Motocykl to znak, 偶e jego posiadacz nie uton膮艂 w szaro艣ci 偶ycia" Newsweek Polska
stivo123 Opublikowano 14 Maja 2012 Zg艂o艣 Opublikowano 14 Maja 2012 Tyle , 偶e teraz ich cena jest wysoka, taniej ni偶 500 za ty艂 to chyba nie znajdziesz , tez mi je poleca艂e艣 ale w tej cenie wol臋 Michelin Pilot Road 0 Cytuj
filet Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Zg艂o艣 Opublikowano 14 Maja 2012 jam mam pirelli diablostrada moim zdaniem super po 2,5 ty艣 prawie nie wida膰 zu偶ycia.Si臋 dobrze na mokrym super. Chocia偶 przyznam szczerze 偶e continnent sport attack trzyma艂y klei艂y lepiej. 0 Cytuj
siwutek Opublikowano 14 Maja 2012 Zg艂o艣 Opublikowano 14 Maja 2012 bridgestone - chyba fabrycznie FZ6 na nich wychodzi艂a, ale moja m艂odsza od moto wi臋c na pewno nie jest za艂o偶ona od pocz膮tku eksploatacji hehe 0 Cytuj Powy偶szy post jedynie wyra偶a opini臋 autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w ka偶dym innym nast臋puj膮cym po tym terminie dniu - nie mo偶e on s艂u偶y膰 przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i mo偶liwo艣膰 zmiany pogl膮d贸w bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem nale偶y skontaktowa膰 si臋 z lekarzem lub farmaceut膮. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATR膭 聽 Zawsze gdy zapier***am, boj臋 si臋, si臋 偶e z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
shadow Opublikowano 15 Maja 2012 Zg艂o艣 Opublikowano 15 Maja 2012 Ja w swoim mam Dunlop Sportmax. Powiedzcie mi w jakim rozmiarze macie tyln膮 opon臋?Ja w tej chwili mam 180/55, ale chyba w oryginale wychodzi艂y na 160/60. 0 Cytuj
scOti Opublikowano 15 Maja 2012 Zg艂o艣 Opublikowano 15 Maja 2012 u mnie jak fabryka nakaza艂a:Rozmiar ogumienia prz贸d - 110/70 ZR 17 54WRozmiar ogumienia ty艂 - 160/60 ZR 17 69W 0 Cytuj "Motocykl to znak, 偶e jego posiadacz nie uton膮艂 w szaro艣ci 偶ycia" Newsweek Polska
siwutek Opublikowano 15 Maja 2012 Zg艂o艣 Opublikowano 15 Maja 2012 mam 180/55 i o ile mnie pami臋膰 nie myli a jestem tego pewien 偶e mnie nie myli to rozmiar oryginalny do FZ6 0 Cytuj Powy偶szy post jedynie wyra偶a opini臋 autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w ka偶dym innym nast臋puj膮cym po tym terminie dniu - nie mo偶e on s艂u偶y膰 przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i mo偶liwo艣膰 zmiany pogl膮d贸w bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem nale偶y skontaktowa膰 si臋 z lekarzem lub farmaceut膮. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATR膭 聽 Zawsze gdy zapier***am, boj臋 si臋, si臋 偶e z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
filet Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Zg艂o艣 Opublikowano 20 Maja 2012 180/55 i to jest orygina艂 0 Cytuj
dani_recens Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zg艂o艣 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Ja r贸wnie偶 podpisuj臋 si臋 z Fz S1 2006 . 聽 Panowie najlepsze oponki Pilot road 2 180/55 i proponuj臋 nie zmienia膰 rozmiaru bo w艂a艣ciowo艣ci jezdne znacznie si臋 pogorszaj膮. 聽 聽 A w og贸le mo偶e wiecie gdzie mo偶na dosta膰 ci臋偶arki kierownicy? Kto艣 mi pod galerk膮 buchn膮艂 prawy :[ 0 Cytuj
scOti Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zg艂o艣 Opublikowano 17 Czerwca 2012 A w og贸le mo偶e wiecie gdzie mo偶na dosta膰 ci臋偶arki kierownicy? Kto艣 mi pod galerk膮 buchn膮艂 prawy :[ chyba w wi臋kszo艣ci sklep贸w motocyklowych s膮 na miejscu - a jak nie to bez problemu zam贸wi膮 0 Cytuj "Motocykl to znak, 偶e jego posiadacz nie uton膮艂 w szaro艣ci 偶ycia" Newsweek Polska
jezior188 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zg艂o艣 Opublikowano 17 Czerwca 2012 witam, r贸wnie偶 jak wy jestem szcze艣liwym posiadaczem fzs 6 s2 i moja opinia na emat tego motocykla jest taka iz motocykl godny polecena zar贸wno dla lubi膮cych d艂u偶sze w臋dr贸wki jak i jazd臋 w mie艣cie. Powiedzcie tylko czy w waszych yamaszkach biegi te偶 wchodz膮 dosy膰 g艂o艣no???? m贸j co prawda ma przejechane zaledwie 10000km ale jako艣 nie mia艂em okazji je藕dzi膰 na innym fazerze i nie mam por贸wnania. Podpowiedzcie co艣 0 Cytuj
scOti Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zg艂o艣 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Z tego co wiem Yamahy tak maj膮, g艂o艣no ale precyzyjnie 0 Cytuj "Motocykl to znak, 偶e jego posiadacz nie uton膮艂 w szaro艣ci 偶ycia" Newsweek Polska
filet Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Zg艂o艣 Opublikowano 2 Lipca 2012 Cze艣膰. Mam do Was pytanko. Mam w swojej fz6 kierownice akcesoryjn膮 luk czy cos takiego. Jest szersza niz zwykla. Niestety utrudnia mi to do艣膰 powa偶nie jazd臋 w zakr臋tach szczeg贸lnie z wiekszymi pretkosciami. Fajnie jest jecha膰 sobie w wyprostowanej wygodnej pozycji po mie艣cie. Ale na kr臋tej trasie zarty sie ko艅cz膮. Czy ma kto艣 pojecie jakie wymiary ma mie膰 kierownica bardziej zbli偶ona do orygina艂u o bardziej sportowym charakte偶e kt贸ra umo偶liwi swobodne sk艂adanie sie w zakretach i gdzie mo偶na to kupi膰 w 艂odzi. Aukcji na alledrogo co prawda jest kilka ale nie wiem za czym sie rozgl膮da膰. 聽 witam, r贸wnie偶 jak wy jestem szcze艣liwym posiadaczem fzs 6 s2 i moja opinia na emat tego motocykla jest taka iz motocykl godny polecena zar贸wno dla lubi膮cych d艂u偶sze w臋dr贸wki jak i jazd臋 w mie艣cie. Powiedzcie tylko czy w waszych yamaszkach biegi te偶 wchodz膮 dosy膰 g艂o艣no???? m贸j co prawda ma przejechane zaledwie 10000km ale jako艣 nie mia艂em okazji je藕dzi膰 na innym fazerze i nie mam por贸wnania. Podpowiedzcie co艣 聽 Scoti ma racj臋. Moim zdaniem nie ma sie czym przejmowa膰 u mnie jest to samo. 0 Cytuj
MaRRcin Opublikowano 2 Lipca 2012 Zg艂o艣 Opublikowano 2 Lipca 2012 kierownice masz LUCAS-a. zaloz oryginal i bedzie banglala i tyle. ewntualnie jak chcesz bardziej sportowa pozycje to mozesz zarzucic clipony na lagi. kumpel robi po 210 zl 0 Cytuj
filet Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Zg艂o艣 Opublikowano 2 Lipca 2012 kierownice masz LUCAS-a. zaloz oryginal i bedzie banglala i tyle. ewntualnie jak chcesz bardziej sportowa pozycje to mozesz zarzucic clipony na lagi. kumpel robi po 210 zl 聽 kolega si臋 w pracy nudzi ? 0 Cytuj
MaRRcin Opublikowano 2 Lipca 2012 Zg艂o艣 Opublikowano 2 Lipca 2012 taa niema nic do roboty, a od jutra na urlop jade 0 Cytuj
LUBIANY Opublikowano 2 Lipca 2012 Zg艂o艣 Opublikowano 2 Lipca 2012 Kupie fazera 600 tke leko rozpi偶dzionego nejka,izrobi臋 .Zajebk臋 krosa,lub cu艣 podobnego 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.